VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQKako sam uzgojit feminizirane sjemenke???
LEGACY

Kako sam uzgojit feminizirane sjemenke???

40 odgovora7,219 pregleda
FrulicaISTRAŽIVAČ

mar 2010.

Pozdrav, evo zanima me kako bi mogao sam uzgojit feminizirane sjemenke??? Koliko sam uspio saznat guglajui, ako sam dobro skontao, trebao bi hemafrodit oplodit sam sebe i tad bi nastale sjemenke bile feminizirane... Dali je to to no??? Dali netko zna kako bi se to izvelo??? Dali je nekom uspjelo??? Hvala svima !!!
BATISTRAŽIVAČ

mar 2010.

I mene zivo to intersuje,bilo bi lepo ako neko zna da podeli sa svima ili da uputi na sajt

mar 2010.

Najbolje da hermi opraai istu ~enku. A za izvesti zna se kako:)
BATISTRAŽIVAČ

mar 2010.

sad sam nasao temu iz 2007,zanimljivo ali lakse je narucit 5 semena
KrejzyPOZNAVALAC

mar 2010.

koristi se i Srebrni Triosulfat ili tako nesto ... EDIT: evo i link http://www.420magazine.com/forums/how-grow-marijuana/72106-how-reverse-sex-using-silver-thiosulfate-solution.html
Samo očiAMBASADOR

mar 2010.

Upravo sam procitao lanak. Na engleskom je. Skuzio sam sve ali ***** Henk nee da ka~e koja je caka.. Evo vam link pa koga zanima nek proita. http://cannabisculture.com/articles/1332.html i na ovom linku ima neki ureaj za pravljenje feminiziranih sjemenki. http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=60610&page=1&pp=15
SuperAngelPOZNAVALAC

mar 2010.

Hehehe da je tako nebi fem sjeme bilo duplo skuplje od regularnog! Ne koristi se hermi(jer hermiji nastaju zbog mnogo razloga a naj eai su cross-sex geni) nego prava ista ~enka koja se kemikajijama (stresom uzrokovanim hormonima, visokim dozama pesticida ili STSa) prisili da napravi muake cvjetove. Prave iste ~enke je vrlo teako prisiliti na stvaranje muakih cvjetova. Mandala mike tvrdi da on tjera iste ~enke tako da ih ostavi puno predugo u cvjetanju pa da predkraj puste muake cvjetie, u ovo nemam baa previae povjerenja ali barem se mo~e probati doma ;). Oplodnjom ~enke sa hermijem dobit ete djecu sklonu hermijanju a to nije dobro, samo se aire hermi geni, treba ih iskorjeniti! Pravljenje fem sjemena ti je igra pokuaaja i promaaaja mnogo ea biljaka potroait i pobit dok ne naea pravu biljku i pravu dozu kemikalija. Ima joa puno resursa na netu samo pazi kome vjerujea ;)
TarkiPOZNAVALAC

mar 2010.

Vidi, ne trebaju ti te kemikalije... Mnogi su mi iskusni groweri s foruma pri ali da se skoro uvijek desi ako ostavia same ~enke i radia cvatnju do kraja da se "niotkud" pojavi par sjemenki. To sam i sam sebi potvrdio.. jednostavno ~ena ode u muako jer zna da mora biti oploena.. ato je i logi no. I jedino ato je nelogi no je cijena sjemenki u svijetu ovih dana.. Al kad pogledaa, nije jer je marketing uzeo i svijet vutre jer su se po eli vrtjeti ogromni novci i svi se natje u samo oko pitanja tko e imati vei postotak THCa u biljci. A obzirom da smola atiti sjemenku od sunca, time e i biljka izlu iti malo druga ije, deblje, kristale s druk ijom molekularnom strukturom, ime se povea potencija. Tako da je ista glupost da je sensi weed "bolji".. NIJE. CAKA JE TA DA NEMA CAKE.

mar 2010.

Kako god,ja tu igru prepuatam drugima kojima se dozvoljeno igrati i experimentirati se s tim,a ionako unov u to... Ja san ipak samo skroman u~ivalac,kad mi se prohtije opustim se,u~ivanje je pobogu legalno,a s im ne treba nikog ni biti briga pogotovo jer u ~ivotu nikad ne ugro~ajem drugog... A izbor je zaista velik:)
Teglica_UnkaAMBASADOR

mar 2010.

koja nauka spustiti temp na 12-13 C i eto ti fem ja probao i uspeo rezultat puna saka menki fem domaje...
Z&NZMAJ

mar 2010.

Pa daj malo detalja. Nije da ti se*em,nego meni je nauka,poato mi je znanje viae teoretsko.Tek sam po eo growati,pa nemam iskustva dovoljno da bi mi to bilo tako jednostavno. Jel to znai da ju pri kraju cvjetanja aokiraa s padom temp.? I don't get it :icon_confused:
BATISTRAŽIVAČ

mar 2010.

teglice da je tako kao sto pricas ,obicne semenke nebi ni pravili,
BATISTRAŽIVAČ

mar 2010.

teglice ako je tako lako onda bi se samo fem pravile,ima tu kakvih drugih sema,nebi bile skuplje
Teglica_UnkaAMBASADOR

mar 2010.

ma teglica lupa gluposti ne slusaj njega nist:icon_lol:
Z&NZMAJ

mar 2010.

Ok :icon_neutral:
MeskalitoLEGENDA

mar 2010.

Mnogi su mi iskusni groweri s foruma pri ali da se skoro uvijek desi ako ostavia same ~enke i radia cvatnju do kraja da se "niotkud" pojavi par sjemenki. Meni se to ponekad desava ali ove godine cu i proveriti tu teoriju pa vam kazem da li radi ...
Che*LEGENDA

mar 2010.

Ja samo mogu reci da sam jednom oprasio zensku i da sam nakon toga dobio ..cirka 25komada zennskih biljaka zaredom od tog sjemena...kak sam uspio nemam pojma... naravno LR#2. i sjeme mi je bilo stabilnije nego ovo ***** sto kupim.evo raste mi LR2 od J.Dr.,i vec ima prek 60cm,a mrzim kad se to dogodi.
#34POZNAVALAC

mar 2010.

Ak vam se ne da zajebavati sa maltretiranjem biljke -fotoperiod, temperaturne amplitude, kemije i t.d. i t.d. jednostavno oberite treinu nje pa ostatak nek ~ivi ismasakriran i kad tad izbacit e par jaja kad precvjeta. Spremite par tjedna strpljena nakon berbe.
FrulicaISTRAŽIVAČ

mar 2010.

Poato brzo trebam odrezat dvije, probat u pustit na jednoj jednu granu sa vrhom da odcvijeta do kraja, ono, skroz do kraja pa emo vidjet dali e sama sebe opraait... Ako je tako to bi bilo super... Ljudi pozdrav i hvala svima na odgovorima!!!

mar 2010.

https://forums.vutra.org/threads/1418-Feminiziranje-sjemena-uz-pomoc-srebro-tiosulfata .......................................................................................................................

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se