VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQKako se rijesavate ostatka nakon trimanja?
LEGACY

Kako se rijesavate ostatka nakon trimanja?

32 odgovora3,156 pregleda
Aurora BorealisISTRAŽIVAČ

okt 2015.

Pozdrav! Zanima me kako se rijeaavate lisca i grancica nakon trimanja? U vrecu pa u baju ili je to preriskantno? Molim moderatore da premjeste ili pobriau temu ako sam promaaila. Hvala!
baobabLEGENDA

okt 2015.

Vecina se rjesava tako da od toga naprave nesto. Ako te paranoja oko bacanja onda najbolje da sve zapalis, jel ti to palo na pamet? ;)
MeskalitoLEGENDA

okt 2015.

Ja pravim maslac pa onda kolace ... p.s. Ima jedna teorija koja kaze da se nista ne baca , dosta nas se ovde drzi toga
nerpZMAJ

okt 2015.

Sve bez trihoma sam pobacao u kompost, i prevrnuo malo starog preko da ne leti po ovom vetru po komsiluku :)
L0oDZMAJ

okt 2015.

Ja trim usitnim i ostavim da nekad mesam sa vuvom kad dimim :) mada imas puno stvari sta dalje saa trimom...

okt 2015.

Ja nahranim susjedove kokoake ;)

okt 2015.

Kuhaj ulje pa za crne dane kada nas poklopi nekakav meteor pa nebude ni sunca ni struje ;)

okt 2015.

Ja fan listove bacam u kesu pa u kontejner za smee najnormalnije. Od trima pravim aj ili mijeaam sa cvijetovima umjesto duhana.
Aurora BorealisISTRAŽIVAČ

okt 2015.

Ima na forumu dobrih ideja i sigurno cu nesto napraviti (sanjam dobar hash!) Morala sam skinuti dvije (prerano smrc!) zbog plijesni jer mi kisa i vlaga ne idu na ruku. Ostatka se moram rijesiti. Najbolje je spaliti to, al nemam gdje ni kako. Hvala na savjetima! ;)

okt 2015.

nemoj samo paliti u kadi poliveno benzinom :)

okt 2015.

vrlo jednostavno :D
KlikLikPOZNAVALAC

okt 2015.

Venlo bas zbog cima se pitas kamo a ti u pec da susjedstvo cimas heheh di se ganja osjeti

okt 2015.

Ne znam kolko ti je velik grad, ono ako znas na drugom kraju grada kad voze smece, provozas se i lijepo dopunis neciju kantu / kontejner... ;)
k1ngk0ngPOZNAVALAC

okt 2015.

Ako bi htio da i tebi tako jednog dana netko uradi onda samo daj. Ja sam za to da svatko rijesava svoje smece
w33dguyISTRAŽIVAČ

okt 2015.

Napravim hash od trima, ostalo lisce zapalim sto ce mi to.
Ajme meniAMBASADOR

okt 2015.

Punomasno mliko i kuvan 10ak min. Odvali te svjetski. :D
TataVutricPOZNAVALAC

okt 2015.

ja umesto kafe pijem aj od velikih listova. odli an. ina e sve~e veliko liae mo~ea da sameljea sitno i stavia u kese za led. to koristia za koktele, hranu i sl. gran ice uvam da upletem neato:)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se