VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQJeli ova za pod nož ili...???
LEGACY

Jeli ova za pod nož ili...???

20 odgovora2,494 pregleda
FrulicaISTRAŽIVAČ

maj 2009.

Ajd ljudi, nebi htio zajebat sad na kraju pa me zanima vaae mialjenje dali je ova gotova ili da pri ekam joa koji dan... Ova je doma ica, a uz nju imam joa par dark widow-ki koje nisu joa nikako spremne, ali ova doma ica je nekako puno br~e zavraila cvjetanje iako sam ih stavio pod 12/12 u isto vrijeme. Dakle dal da je recnem il da ekam? Pozdrav!!!
ChehehePOZNAVALAC

maj 2009.

lisce joj je malo sumnjivo ali sad to vise nije ni vazno.... ja bi je ostavio jos desetak dana cvjece bi trebalo jos malo nabubrit.
FrulicaISTRAŽIVAČ

maj 2009.

Chehehe - Takvi su mi samo listovi pri vrhu i ovi manji, neznam zaato, mo~da jer je bila malo preblizu lampe 40-ak cm... Ali ina e ostali listovi ni~e i oni vei su svi ok. `ta bi moglo biti ako nije od lampe???
ZOKIAMBASADOR

maj 2009.

lisce bi trebalo malo da pozuti.... onako da ga biljka usisa ... neznam kad si zadnji put gnojio ,,mogao bi na napises ... onako pri kraju je a mozda je i kraj.... kolko vec cveta? probaj je malo ako ti odgovara onda je ok...:) po meni bi je ja sad cistom vodom zalivao jos 10 dana pa onda video rezultate sta i kako .. al to sam ja /...
FrulicaISTRAŽIVAČ

maj 2009.

Zagnoijo sam samo jednom na po etku cvijetanja i to sa etvrtinom doze... Htio sam potpuno bez kemikalija, ali izgleda da sam ipak trebao barem malo. Ako je ostavim joa 10ak dana, dali da je sada jednom zagnojim???
ChehehePOZNAVALAC

maj 2009.

ne nikako vise gnjojit ovih desetak dana o kojima ti zoki prica sluze da bi kmiju razvodnio... posalji novu sliku vec je prosao dan sutra dva tako da vidimo ima li razlika poz.
ZOKIAMBASADOR

maj 2009.

tako ko sto che kaze nema gnojenja sad je vec kasno ... kad bi samo rekao kolko vec cveta mozda i nije ??? al je sigurann sam al ko ce tebe znati (salim se ja naravno)
FrulicaISTRAŽIVAČ

maj 2009.

Danas u slikati malo detaljnije i sa boljim fotiem, (trebam ~icat sestru)... Pa budem stavio slike. Jedino mi nije mi jasno zaato se ovo liae tako udno suai, maaaa....

avg 2009.

Pomoc! kad je najbolje pocet sa berbom?prvi put je da uzgajam pa imam dosta dvoumica oko toga posto sam vec procitao vise ajd recimo teorija o tome kad ubrati plodove svog truda.poceo sam sa outdoor uzgajanjem jer mi se to cini bolje iz vise razloga npr. veci urod. odabrao sam hollands hope iz dutch passiona i blue chesse iz barneys farm,pa me zanima kad je najbolje pocet sa berbom.jel to kad oko 50% dlacica promijeni boju ili vecina tj vise od spomenutog? Il je bolje ostavit da biljka potpuno sazrije,da sve dlake promijene boju? Hvala unaprijed

avg 2009.

Evo i ja sam novi na forumu a i pocetnik sam s uzgajanjem! Molim vas da mi odgovorite na par pitanja. Zanima me kolko naraste ova biljka ciju je sliku stavio (frulica) i kako mogu saznat da je to ta vrsta dok je jos mala, zato sta sad imam biljku koja je preko 1,70m a cini mi se da nije ni blizu cvjetanja.Problem je taj kaj je biljka vani a ipak me strah da ju neko ne nade jel stvarno je i visoka i siroka. Unapred hvala!!! POZZ!!!!!!!!!
Noname_ENTUZIJASTA

avg 2009.

stari moj na to si trebo ranije mislit a kolko ce rast zavisi gdje ti je,kako je uzgajas i koja je sorta.ugl nema nekog posebnog pravila ja bi reko...jbg poz i sretno

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se