LEGACY
Poslali mi loŠe sjemenke !
26 odgovora1,828 pregleda
taurusamstaff
ISTRAŽIVAČ123 REP49%
→ Entuzijasta
taurusamstaffISTRAŽIVAČ
apr 2012.
apr 2012.#1
Naru
io sam 10 sjemenki preko Aliena od Flying Dutchmana "The Pure"(Skunk 1). ekao sam 2 tjedna i niata.Tek kada sam im poslao mail u kojem sam ih pitao kada misle poslati- kona
no su doale. E sad pazite ovo: U poailjci su bile SITNE,BIJELE sjemenke!?! Zna
i niata ne valjaju,podvalili su mi.Ne mogu vjerovati!Sitne,siuane,blijede sjemenke koje ili su nezrele joa ili niata ne valjaju,-pa to valjda zna i ptica na grani! Poslao sam im mail u kojem sam im rekao ato sam dobio. Odgovora neema.... Ima li tko sli
na iskustva? Katastrofa drugovi..
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
apr 2012.
apr 2012.#2
hajd' ih uslikaj da vidimo...ako imaa sa
ime...mo~da moraju biti takve
the Dreamer
LEGENDA5.861 REP9%
→ Zmaj
taurusamstaff
ISTRAŽIVAČ123 REP49%
→ Entuzijasta
taurusamstaffISTRAŽIVAČ
apr 2012.
apr 2012.#10
Hazeboy -e takve iste sam i ja dobio.Ful,Full sitne,i blijede-prozirne.Svatko ko se i malo ku~i bi rekao da to niata ne valja. Ali eto,sad kad si ovo napisao vidim da i takvo ato postoji..Pa svud u literaturi piae da sjemenke moraju biti smee,braun,proaarane,maskirne,itd..,uglavnom tamnije od ovoga. Stavio sam ih u zemlju prije 3 dana pa emo vidjeti..
---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 09:37 ----------
2 dana su bile u mokroj vatici,3.dan su u zemlji i-sad sam ih iaao vidjeti- niti jedna nema klicu. Ovi iz Aliena ne odgovaraju. To mi je prvi i zadnji put da sam naru
io od njih(samo neznam dali je to do Aliena ili do Flying Dutchmana?)! Nije stvar u lovi(joa sam im poslao 30E a 27 koataju,i rekao da je ok,keep the change),nego u PRINCIPU! To je po meni varanje!Kao ono.. Nemamo mi pojma kakve trebaju izgledati sjemenke. E pa imamo pojma! Puaim travu skoro 20 godina i znam to
no da su te sjemenke SRANJE!!!
$DoLaR$
POZNAVALAC1.344 REP83%
→ Ambasador
$DoLaR$POZNAVALAC
apr 2012.
apr 2012.#11
ja u ti samo re da sam dobio iz greenhousea jack herera i kad sam vidio sjemenke...super 5 velikih 5 toliko male da ih jedva vidia....uzeo sam za mame 4 najvee i jednu sitnu da vidim kakve su sitne....da bi sad nakon 24 dana ova kae bila najmanja sjemenka od po
etka bila i najja
a i najljepaa i najjgracioznija....a ove ogromne tak - tak....dosta zaostaju u gustoi i svemu...te idu na cvjetanje a najmanja sjemenka za mamu :) .....
Kenny Dalglish
LEGENDA8.184 REP32%
→ Zmaj
Kenny DalglishLEGENDA
apr 2012.
apr 2012.#12
Kako to mislia "3 dan su u zemlji i-sad sam ih iaao vidjeti" - jesi
eprkao po zemlji? Znaa da to baa nije baa kul raditi? Uostalom 5 dana je puno premalo za neke definitivne zaklju
ke, meni su tek danas 2 isklijale, a niti se ne sjeam kad sam ih piknuo (7-10 dana sigurno ) tako da... Ovisi to o dosta faktora, ne samo kvaliteti sjemenki. Neka budu na toplom, neka zemlja bude vla~na, nemoj pr
kati po njima i ako ne izau u iduih 7 dana onda se ljuti, ovo je
ista nestrpljivost jedna od najveih mana u growanju. Niata osobno, i ja sam nestrpljiv ali trudim se biti ato manje i ato rjee, sretno u svakom slu
aju ...
taurusamstaff
ISTRAŽIVAČ123 REP49%
→ Entuzijasta
taurusamstaffISTRAŽIVAČ
apr 2012.
apr 2012.#13
Ekipa bog! Dobio sam odgovor od Aliena u kojem stoji da ne moraju biti sjemenke uvjek tamne i krupne.. I stvarno - napokon su ju
er klice izbile van (5 od 10 !) :icon_lol::icon_lol::icon_lol: Ali ljudi moji, Zaato onda SVUDA u literaturi piae da su dobre sjemenke braun/smee/tamne/maskirne/proaarane ,a sitne i svjetle sjemenke ne valjaju!?! Ok, barem sam neato novo nau
io...
apr 2012.
1 / 14
apr 2012.
apr 2012.