Poz ekipa!
Naletio na ovaj sajt. Sadrži solidan broj videa (cca 12 min) sa progressom grow-anja pojedine sorte. Govore o pH, sušenju, curanju...
growHD.tv
....jesi primjetio ovu temu.......bezbroj korisnih informacija i nacin kako ubit dosadu u ove tmurne i zimske dane.......
https://forums.vutra.org/vutra-filmovi-linkovi/6710-kolekcija-filmova-mr-dr-smok.html
.....ako volis gledat dokumentarce.......
Sve je to super.nisam ja neki grower al dajte malo pogledajte tog arjana.pa sta nije covjek malo u nebesima previse.prodaje lik lutkice koje izgledaju kao on.wtf
Negdje sam citao,da me ubijes neznam kako je on prije bio u kombinaciji s nekim likom i taj lik tvrdi da je pol sorta arjan ukro nekome il tak nes.pogledao sam tamo skoro sve filmice i one sa cannabis cupova i ono,fakat je lik malo up.samo on on i on.king of cannabis.uglavnom ne kazem ja da nema dobre sorte i tak to ali sam pogleda dosta filmica o nkemu i lik se malo previse dize u nebesa.10 sorti je po sebi nazvao,aj 1,2al 10.ima tocno trenutaka u nekim filmicima di je MENE sram kad ga vidim.eto to me malo zivcira kod njega i imao sam potrebu reci.i cudi me kak u tim filmicima a i na greenhouse feedin chartu. drzi ph na 5-6.mozda zbog organskog gnojiva.neznam
Velik je to biznis, konkurencija iz dana u dan sve žešća, treba se znati izreklamirati i prodati, a Arjan to savršeno radi, sviđelo se to nama ili ne.:ohno:
Inače ako želite utući duge zimske dane, probajte skinuti torrent Download Cannabis - Grand Video Pack (Home Growing and Documentaries) (21.5GB) Torrent - KickassTorrents
ima dosta materijala, dokumentaraca, cervantesa, svega nešto a može se i pojedinačno skidati. Većinu toga je Dr Smok već postavio na forumu no eto možda je nekome ovako lakše, znam da meni je bilo. Uživajte :icon_lol:
Evo malo da shaream.
Imate i ovaj sajt koji je Prepun dokumantaraca Drugs | Watch Free Documentaries Online :icon_lol:
Uživajte u kvalitetnom sadržaju.:pat:
Il se netko potrudi snimit nekakv video prirućnik il sl na naški jeziku pa ga Vutragenjo okaći na Youtube (sami stvaramo vlastite dokumentarce).
Ja ću dokumentirati kako kvalitetno konzumirati našu biljku---Šalim se :-)
Pozz
Kako je u svetu postalo vazno samo da akcije budu sto vece kao i profit zasto se cudite da to tako "nefunkcionise" i u vutra industriji.
On je podigao tu industriu na neki drugi nivo sa veoma jakim marketingom. Sad druga je stvar sto ga optuzuju za kradju vrsta i podvrsta ali ljudi pa kazu da je i Bil ukrao Windovs pa je najkoristeniji i najprodavaniji os sistem. Ali u zadnje vreme i nema neke dobre kazu da zivi od stare slave a medju semenjima puno hermija.