VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQdvo-umica..heh
LEGACY

dvo-umica..heh

20 odgovora1,627 pregleda
nodiISTRAŽIVAČ

maj 2009.

ovako kolege u pon mislim narucit 5 sjemenki od ''Dutch Passiona'' za outdorr uzgajanje.. Pa me zanima dal mi mozete preporucit koju sortu da uzmem ili mozda da pogledam neko drugo sjemenje.. piaite nea nije bitno neda mi se vise objasnjavat.. ubijen sam i nemam volje pisat..valjda razumijette :icon_lol:.. poz i hvala... chill
nodiISTRAŽIVAČ

maj 2009.

ovako bacio sam o i na: Dutch Passion Fem Passion 1 Dutch Passion Fem Hollands Hope Dutch Passion Fem Frisian Dew Dutch Passion Fem Purple Star ..eto ako je netko voljan pomoc mojoj nedoumici.. :-)
nodiISTRAŽIVAČ

maj 2009.

nista od vas..A?? jbg..:-))
ranromENTUZIJASTA

maj 2009.

moga si malo box opisat
OkiyKikuENTUZIJASTA

maj 2009.

Za outdoor od DutchPassiona uzmi Durban Poison! Nee ti biti ~ao, kad zapalia Durbana ko da si spojio na struju!!!
nodiISTRAŽIVAČ

maj 2009.

a da.. Al zasto da ti ga opisujem kad je to za outdoor.. :icon_lol:
nodiISTRAŽIVAČ

maj 2009.

e hvala.. sad imam jos 1 kandidata... :icon_lol:
elephant0rAMBASADOR

maj 2009.

bitnije ce ti na kraju bit koliko je to kvalitetno uzgojeno nego koji je strain.. izaberi sta ti zvuci dobro.. nemos fulat :)
badger badgerENTUZIJASTA

maj 2009.

ja bi ti za autodor preporucio sorte vocnog opredjeljenja kao sto su lemon skunk blueberi i one neke havajske sorte mi zvu e predobro a nisam imo prilike probat... sta god da uzo (preporuka sativa) nemos fulat... (ak nevolis voce zanemari) izaberi jednu SIGURNO E` POGRIJE`ITI HAHAHAHAHA. hihi sretno i pozz
nodiISTRAŽIVAČ

maj 2009.

hvala na sugestijama.. pozz
tamburaENTUZIJASTA

maj 2009.

cek malo,kaj dutchpassion salje u hrvatsku?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se