VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQNaručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
LEGACY

Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!

5014 odgovora395,607 pregleda
gloss_zelenkyAMBASADOR

jul 2007.

Evo napravio sam temu i staviti u je kao sticky u Obrazovanju. Razlog jednostavan. NITKO viae nee moi rei da nije dobio rezultate dok utipka Naru ivanje sjemenki i SEARCH! Ja sam probao prije ove teme i bacao je samo od Hasana jedan post koji ima rije 'naru ivanje'. Ako se utipka sjemenke baca puuuno postova..previae. Zato evo linkovi... alien shop i banke semena Kupnja internetom... koliko sigurno ? kako platiti seme kesom Ako netko ~eli uz sve navedene teme i postove, mo~e i ovdje postaviti pitanje, ali prvo neka pro ita (molim vas) ato se sve pisalo! Mislim da ima skoro sve objaanjeno... PEACE!
Voce_i_PovrceISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Mislim da je najbolje narucivati preko Nirvana-shop-a! Samo predhodno pazljivo prostudrati sam proces narucivanja,da ne bi doslo do greske koju sam ja napravio! Narucio sam bio specijalnom metodom,i samo mi je jednog dana stiglo pismo da se javim u Carinu Beograd,da bi se proverila posiljka i nastavio dalje proces carinjenja te robe! i tako sam ukapirao da treba naruciti metodom obicne posiljke! Ako neko misli da opet gresim neka me ispravi !
UNDERCOVERPOZNAVALAC

mar 2008.

Jeli ko zna reci neato viae o novom sponzoru "xxxxxxxxxx" i naru ivanju sjemena, sigurnosti itd. unaprijed hvala

mar 2008.

ja narucio prije mjesec dana i dosle mi 3 dan
green_goblinISTRAŽIVAČ

mar 2008.

pa kontam da je alien majka... jel iko isprobavao taj growshop?
StonerLEGENDA

mar 2008.

alien je isproban i funkcionira za RH i SLO za ostalo neznam no mislim da je na forumu o tome ve netko pisao ...
UNDERCOVERPOZNAVALAC

mar 2008.

da....ali mi ovdije pri mo o "xxxxxxxxxx" kvaliteti usluge, sigurnosti itd.. ako netko ima iskustva s naru ivanjem istih neka napiae nekakav konkretan odgovor..
NishikenISTRAŽIVAČ

mar 2008.

sjemenje je uvezeno u Sloveniju (slovenska deklaracija) i pretpostavljam prosvercano u RH i poslano iz RH, dobio sam ih za par dana preko pouzeca, sve regularno, platio posiljku i slanje i to je to. Cijene su sasvim razumne i velika je prednost sto ih dobijes za par dana od narucivanja, za razliku od inozemnih shopova, pogotovo ako saljes preko poste novce njima i za citav postupak ti treba mj dana da ti dodju i jos si na iglama da posiljka prodje neopazeno preko granice :)
BeyondLEGENDA

apr 2008.

Ovako, zanima me dali je sve ok sa xxxxxxxxxx? Ako je tko naru ivao u zadnje vrijeme dali mu je doala poailjka? Jer ja sam naru io neato prije mjesec dana i nije mi doalo. Pa ako postoji problem, da se prekine sponzorstvo s njima.
SLO-EraLEGENDA

apr 2008.

O xxxxxxxxx -tra~i emo,da se predstave -vise e Genjo znati on je sa njima komunicirao osobno nemam pojma o njima,postoji trgovina koja je pregovarala za oglaaivanje ... ali ta je Cannabis- www.cannafree.com

apr 2008.

ako neko iz srbije ima iskustva sa alienom da mi kaze kada im saljes pare preko "send cash-a" jel to saljes u koverti...znaci bukvalno saljes sa obrazcem koji dobijem na mail ili im uplacujem na broj racuna...ili preko western uniona...zna li neko...:abducted:
brendPOZNAVALAC

apr 2008.

Imam ja iskustva sa Alienom za Srbiju...Samo posaljes novac u kovertu i napises sta da ti posalju i to je to.Provereno funkcionisalo do sada i najjednostavnije.Nista drugo ne treba da radis.

maj 2008.

na xxxxxxxxxxx sam narucio i vagicu Myco, malo je kasnila. nije dosla kad i sjemenke nakon 3, vec nakon nekih 7-8 dana.

maj 2008.

brzina isporuke je pohvalna(pouzecem),pakiranje je malo traljavo(teska prigusnica mogla je razbit lampu),sjemenke u pismu s dvd(female W.W. ipak bila 2 muska),coco breaks,hesi proizvodi,ali trude se,nemaju jos konkurencije,a svaki pocetak je tezak.
LaidbackPOZNAVALAC

maj 2008.

Znaci bez problema se naruci s kanabis.org?
mr. GuchoAMBASADOR

maj 2008.

ja sam isto naru ivao, isto brzo isporu uju s neke lokacije u aibeniku
EXARPPOZNAVALAC

maj 2008.

Svaka njima ast, ali su deriko~e. Pre,pre,preskupi su. Sve to ata prodaju se mo~e na masu jeftinije. Mene tu jedino specjalizirana gnojiva zanimaju, a sve ostalo se da na po specijaliziranim radnjama. Npr. kokosa ima u Sjemena, kocka od koje se dobije nekih 50ak litara je 17.50 Kn (ok 2,30 EUR). Visoki pitari, isto u sjemena nekoliko kuna jeftinije. O rasvjeti da ne govorin. A di je joa i poatarina, uffff. Jednostavno, ja u ekat da spuste cijene (ako ih spuste) jer nisan toliko bogat da bi neato pla a i po 5-6 puta viae samo zato jer je ka sigurno. Kako mo~e bit sigurno neato ata je na granici zakona? Konkretno, u ovoj naaoj debilnoj Hrvatskoj nesmia sime ni imat. Sama prodaja simena je ve ko da dilaa, i oboje je podlo~no gonjenju (sad prekraajno ili kazneno, vjerovatno ovisi o tome kakvog odvjetnika imaa). Virovali ili ne, sigurnije se osje an ako naru in iz UK ili `panjolske u pismu. Oalo malo u off, hebga.
LaidbackPOZNAVALAC

maj 2008.

Po meni je problem sto vjerovatno negdje drze podatke od kupaca, te ako/kad padnu svi ti podaci ce biti na muriji
NoTrippinAMBASADOR

maj 2008.

Ali u biti su samo sjemenke vrlo upitne a lampe, gnojiva i ostalo su legalni,jel ka? Ili su ka i gnojiva ilegalna jer su specijalizirana za ganju ili tako neato.Ma sumnjiv mi je taj kanabis.org,otkad se pojavia samo ekan neko srahnje da bude,a zasad je sve u redu.Ja nisan moga izdr~at i naru ia san pk gnojivo i supervit i sve doalo uredno.

maj 2008.

kazete dobro dok ide. ma sad cemo u europu
LaidbackPOZNAVALAC

maj 2008.

Za xxxxxxxxx same pohvale! Narucili sjeme, doslo u roku od tjedan dana, Joint Doctor`s LR #2 sjeme, i jos nam je ekipa poslala blunt i zle. Totalno te razvesele. Preporuka
ultra'90ENTUZIJASTA

maj 2008.

odlicno...bas sam danas htio nekog pitat u vezi tog, ali dao si potpuni odg.

jun 2008.

Ljudi jel salju ovi sa xxxxxxxxxxxx u Srbiju?? Narucio bih neke semenkice,ali ne znam hoce mi stici.. poZz

jun 2008.

ne,ja sam ih kontaktirao pre nedelju dana i kazhu da shalju samo za hrvatsku,jer u srbiji nemaju distributora...:(

jun 2008.

xxxxx sve pohvale.. narucivali 2 puta, oba dobili vrlo brzo,a jos i poklon (mali ali ok posto kod nas sve moras platit iako je placeno 3x, ma gluposti pisem)... weeehha

avg 2008.

Jel to isklju ivo za HR i SLO? `alju li u BiH?
loobiENTUZIJASTA

avg 2008.

Ne salju za sada.

avg 2008.

Da li mi mozes reci koje sijelice da koristim,i koliko ih treba u box 2m x 2m,i koliko biljaka moze stati u taj box?Nije mi jasno da li je bolja muska ili zenska biljka,koju da zasadim,i kako da razlikuje sjeme?Koje je najbolje sjeme,i gdje ga kupiti?Znam da mnogo pitam,ali ja sam pocetnuk u ovome...
3ananasa2ENTUZIJASTA

avg 2008.

jel neko provjerio(posadio) sjeme s kanabis.org , mislim jel valja ata da mi nebi uvalili neko sranje?!
LaidbackPOZNAVALAC

avg 2008.

@DR Nemoj slucajno procitati koju temu po forumu @3banane Sta je tesko upisati "kanabis.org" u search i vidjet da je to prozvakano vec 10 puta - cak i na ovoj stranici pise sve...
ReacherPOZNAVALAC

sep 2008.

evo ja sad naruia posudu za travu u vrijednosti 30 kuna .hahahah.naruia sam samo da vidim za koliko e dana to do i el to funkcionira =)
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

Tezak je to mehanizam...Moras prvo izracunati rekaciju neutrona i protona... Onda izracunati jednacinu cele strukture... Pa matematicki izracunati procenat da se ne pokvari neki deo posude... I na kraju je baciti pod mikroskop kako bi pravilno podesio mikro cestice... Samo polako i sa elektrikom...Nedaj boze da pukne nesto pa izgoris... Lol bre...Naravno da se salim...Pis :) Nego mi smesno bilo sto si rekao/la da vidis kako funkcionira ;)
bruno93ENTUZIJASTA

sep 2008.

Ako shvacam mislio je na to da vidi kako funkcionira slanje sa kanabis.org
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

Hm...Kad bolje razmislim sada trezne glave i jesi u pravu bruno...xexe Nije vazno...malo sam se nasalio... :)
3ananasa2ENTUZIJASTA

sep 2008.

laidback ja sam pito jel neko posadio i probo plodove tih sjemenki s kanabisa :watchplant: , mogu oni meni na vreicu napisat ata oe a stavit neke sjemenke za ptice (ko ato onaj gremlin posadio buhahah) , atajaznam , paranoje!:shit:
bruno93ENTUZIJASTA

sep 2008.

to je citat Laidback-a za sjeme sa kanabis.org
LaidbackPOZNAVALAC

sep 2008.

Prva narudzba je bila 10 sjemenki LR2. Proklijalo ih 9, ostale 4 zenke. Imas dnevnik uzgoja ovdje. Druga narudzba je bila 5 fem. LR2 - 1 zakrzljala, 1 nije ni nikla, 1 nikla i fino napreduje, 2 cekaju.
Nameless_OnePOZNAVALAC

sep 2008.

Citajuci postove zakljuchio sam da Alien zna malo da zataji, sto se tiche slanja porudzbina i mail-ova. Ja poslah repa 09.09. i po vasim preporukama sam ih odmah obavestio na mail. Evo ga 22.09. nema nikakvog odgovora od njih a nema ni paketa! Mozda pismo josh nije stiglo ( mada sumnjam) .Inache poslao sam ga kao najobicnije pismo ( a novac je zamaskiran u greeeting card-u). Dakle, jel mozda josh neko pokushava komunikaciju sa Alienom a oni neodgovaraju ili sam samo ja te sretje???

sep 2008.

Jesam ja narucio sjemnke ili ukrasno bilje ??? LOL dobra im je krinka ak je to to....!!!!?????
Nameless_OnePOZNAVALAC

sep 2008.

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: PPL radosti nikad kraja !!! Stigle semenchice od Aliena. Jeste da tjute ko zaliveni ali rade posao kako valja. WHITE WIDOW-ke, nazalost moraju da chekaju jer je u growboxu domatjica i nemam prostora ali ko cheka taj i docheka!!!:maryjane::maryjane::maryjane::maryjane::maryjane: p.s. od slanja novca do prijema paketa proshlo 13 dana. nije bilo poklonchitja ali nema veze , bitje drugi put :)))))
LaidbackPOZNAVALAC

sep 2008.

Ne zaboravi ih staviti u hladnjak, da ne propadnu

okt 2008.

Brate jel to ono to pise ukrasno bilje??? to je to ...==???:ludaci_lol:
bruno93ENTUZIJASTA

okt 2008.

da. to je valjda radi zakona, da nebi pisalo sjemenke za marihuan
KaraJackPOZNAVALAC

okt 2008.

Evo danas sam dobio seme manje u pakovanju, ako bude ko imao seme manje neka posta da se obratimo dobavljacu i prije otvaranja fotkat pakovanje da nije ylouporabljeno da se prihvati natrag !!

okt 2008.

a bre batko e da popadamo zbog jedne seme`ke to je poatar krajcovao
KaraJackPOZNAVALAC

okt 2008.

Ma jok bate, pakiranje nije bilo otvoreno tak da je to sa strane distributera a bate seme je ferm. :(

okt 2008.

fukare :icon_eek:
bruno93ENTUZIJASTA

okt 2008.

To ti je medicinska vrsta tako da ima jak ucinak na tijelo. Ako to volis onda se isplati. Upiso sam u google kanabis.org i ponudilo mi je nesto na forumu www.bestije.hr i tamo pise da su sjemenke ukrasnog bilja legalno ocarinjene u Hrvatskoj.

okt 2008.

Ja ne znam jesam ja glup, ali ja na kanabis.org ne mogu nai sjeme za naru iti. Rekli ste da funkcionira za RH pa da vidimo? Ali gdje se mogu vidjeti vrste, neka netko aubekne link!!!!
bruno93ENTUZIJASTA

okt 2008.

Odes na njihovoj stranici growshop i tamo nades ukrasno bilje.

okt 2008.

A ha, a to! A jesam mentol, to je straano. I samo im poaaljem mail, te platim pouzeem iznos koji je naveden za pojedinu ukrasnu biljku i poatarinu? Je li tako?
bruno93ENTUZIJASTA

okt 2008.

Ne moraa slat mail nego tamo di su sjemenke kliknea dodaj u koaaricu i kad dodaa u koaaricu sve ata si htio odea na koaarica, kliknea na naru i i to je to.

okt 2008.

Hvala lijepo!
asdfISTRAŽIVAČ

okt 2008.

}elio bi nabavit sjemenke neke ciste sative. Pa ako neko zna kako?
asdfISTRAŽIVAČ

okt 2008.

I di?
TarkiPOZNAVALAC

okt 2008.

Pa ono.. imaa... sjemenja... onak.. internet i to
asdfISTRAŽIVAČ

okt 2008.

je je je je... ali mene zanima ako neko ima negdi nesto provjereno. I nisan uspija nac nista osim african buzz kao cista sativa.
TarkiPOZNAVALAC

okt 2008.

a di bi ti mislio naci cistu sativu jedino u africi il tak negdje sve su ti danas buraz hibridi a ovdje na forumu vec imas pisano o tome koji seedbankovi se smatraju kvalitetnijima a koji losijim a u biti ti je sve to lutrija tak da ti isti qurac
asdfISTRAŽIVAČ

okt 2008.

lipo san pita ako neko zna... a ti posto neznas ne zanima me tvoje misljenje. moja zelja je uzgojit cistu sativu na totalno prirodan nacin, pa ako neko moze pomoc.

okt 2008.

brate ovdje ces nac sta got da ti treba ...sam nisam siguran kako ide s dostavom i pla anjem .....pogledaj klip kad ti se stranica otvori ...decki su osli u AFRIKU po genetiku sative....

okt 2008.

Zdravo svima, Proveo sam dosta vremena na sajtu jer sam veliki uzivalac marijane i voleo bih da i sam probam da uzgajam biljcice (naravno u medicinske svrhe :) Posto sam proucio sve o uzgajanju, i resio da narucim semenke preko alliena, ali mi nesto baguje komp i svaki put mi se zatvori sajt. Onda sam probao preko nekog drugog seed shopa everyonedoesit.com i nakon odabira vrste i skidanja kinte sa mog racuna posalju mi mail da je transfer faild i da moram da im posaljem kintu u kesu, a novac mi nije vracen na racun! Zalio sam se preko meila ali njihovo objasnjenje je da su se povukli jer su imali sumlju da se radi o prevari. Rekao sam im da su oni prevaranti i da mi vrate lovu ili posalju robu, ali to nije dalo rezultata. Ljudi ovaj sajt izbegavajte i budite oprezni kada kupujete semenke, ja znam da od sada hocu. P.S. Semenke jos nisam nabavio, jer necu vise da dozvolim da neko na ovako glup nacin namagarci. Drugar mi ide na prolece u holandiju pa ce licno da mi kupi... Ali to je tek na prolece :) Pozdrav
bongashLEGENDA

okt 2008.

Tarki ti je u biti sve rekao, 100% sativu ea teako nai ... Onako usput, stav ti je totalno u qrcu, IMAO.
LaidbackPOZNAVALAC

okt 2008.

Od svih seedbankova ne netu, ti odes nabavljat sjeme preko everyonedoesit... lol

okt 2008.

bok ljudi.evo imam jedno pitanjce u vezi narudbe.prije 11 dana sam narucio seme preko aliena.poslao order i novce postom(avionom).Mene sad zanima da li bi od njih putem maila trebao dobiti ikakav odgovor da im je to pismo stiglo i da su mi oni poslali ono sta sam narucio jos jedno pitanjce za ekipu iz hr.za koliko vam dana stigne pismo od dana kada ste poslali order?
LuciferISTRAŽIVAČ

okt 2008.

Doci ce bez brige budi, i ako si napiso da si lan foruma poaalju ti i poklon sjeme, ja sam dobio 5 Sour Jacka.... Bar mislim da je Sour Jack, na vreici je pisalo SJ Nego zanim me jel isina da sjeme treba sklaiatit u fri~ideru, uvijek sam mislio na mra nom i suhom mjestu da je naj...

okt 2008.

evo konacno su stigle menke:b_evil:.5 fem white widow.dodali su i 5 gratis menki.na vrecici pise SJ pa predpostavljam da se radi o sour jack-u.e sad da li su regularne ili fem neznam.kaj vi mislite?
BublaPOZNAVALAC

okt 2008.

pozdrav zanima me da li je neko kupovao od ove banke ikad i ako jeste da li je bilo sve kako treba.Ja sam planirao da uzmem od njih sljedeci put mix po 5 komada od 2 vrste. Evo recimo white widow 5 komada femki kosta 25 eur mislim da je cijena pravo povoljna,samo bi volio jos cuti nekoga ko je uzimao od njih ranije.

okt 2008.

a po meni su vjerovatno regularne.. fem dosta viae koataju, a ipak si ih dobio na poklon... fora je to sa gratis biljkama markokurizarko jesi i ti napisao da si lan foruma ili su jednostavno bili dobro raspolo~eni?
ZonoMAMBASADOR

okt 2008.

Narucio sam semena sa aliena karticom,i rekose mi 06.10 da su ih poslali.Prodje evo 2 nedelje a semena jos nema.Prosli put sam ih dobio za 8 dana.Jel neko jos cekao ovoliko dugo?

okt 2008.

nisam napisao da sam clan foruma.dobra volja sve je stiglo za 11 dana od kad je narudba poslana ja zadovoljan:hehe:
ZonoMAMBASADOR

okt 2008.

Danas je 16 dan i postar je dolazio u zgradu i opet nista.Nerviram se jako.Se sam nabavio sem semena i samo to cekam.Majku im njihovu ako su nesto zajebali.
peri.leeISTRAŽIVAČ

okt 2008.

volim hazeove njam njam. malo me vuku cijene fem sjemena s greenhousea...king kanabisa, ajatola vutre, 50 cent ~i~e...zvu i fino... oek i onaj njegov pobo ni svladavaju tigrove bore se sa zmijama otrovnicama, i to sve zbog NAS...100 % germinacija, 300 % hermafrodit free, 500 % 600 grama... al pri am s pajdom koji mi ka~e da mu od 5 apica proklijala 1 pa sad jbg jel ima joa neko iskustva s njima da me dodatno odgovori ili nagovori?

okt 2008.

greenhouse ima najja u reklamu...koga drugog se mo~e vidit da su po eli sa youtubom, pa tim njihovim filmiima kako idu po d~unglama, planinama, africi itd. i onda nude sjeme po bagateli feminizirano za 15tak eu??? al za njih sam od masu ljudi uo da nikako nisu zadovoljni greenhouse-om, pogotovo da imaju visok postotak hermafrodita... ima toliko firmi koje su svejedno jeftine (i to joa fem sjemenke) a imaju dobru genetiku...ili mo~da iskeairat 15tak-20eu viae pa dobit neato kako spada. isplati se
bozgaLEGENDA

okt 2008.

ve sam 2 puta naru ivao s Aliena i sve stiglo dobro, ali nikad nisam dobio freebies. gdje to trebam napisati da sam lan foruma? prije nego ato im poaaljem narud~bu u komentar?
ZonoMAMBASADOR

okt 2008.

koliko si cekao bozga da ti stigne sa aliena?
ZeleniISTRAŽIVAČ

okt 2008.

jel tko naru ivao feminiziranu ak47. sa kanabisa org.?
ZonoMAMBASADOR

okt 2008.

Poz svima.Treba mi jedan savet.Narucio sam semenke sa aliena i rekli su mi da su ih poslali pre jedno 25 dana.Nista nije stiglo na adresu,pa im ja prekjuce poslao opet poruku da nisam nista primio.Oni mi danas odgovorili da nije do nih i da treba da odem u postu da proverim. E sad,malo mi je frka,jer sam ovih dana citao dva puta u novinama da su navatali likove u postama dok su preuzimali semena.Al kontam da su to ovi sto su dobijali u paketima pa carina uzimala da carini i onda ih izvalili.Neverujem da otvaraju svako pismo. Sve nesto kontam odem u postu i kazem jel ima mozda neka posiljka na moje ime,a oni kazu ima ima samo sacekaj maloi CAP,panduri.Naravno mala je verovatnoca toga ali opet mi malo frka,jer toliko dugo cekam i nista.Niti postar niti ono pozivno pismo da me nesto ceka u posti. Sta vi mislite?

okt 2008.

Evo moram pohvaliti, kanabis. org. Naru io sam u ponedjeljak, doalo mi ve u etvrtak. Prethodno me kontaktirali na mobitel i na mail da su poslali narud~bu. Platio pouzeem i to je to. Svakako preporuka!

nov 2008.

Pozdrav ljudi evo narucio sam prije 8 dana sjemenke sa aliena, i prije dva dana posaljem ja njima na mail upit sa brojem narudbe dali su primili moje novce postom i dali su poslali sjemenke, i stize odgovor za dva dana i glasi ovako Not sure, could be, dont keep track of cash payments. Online Alien IPB Image dali je to neka njihova poruka koju krije jos jednu poruku izmedjiu redova, hmmm zbunjen sam.

nov 2008.

Ljudi stigle sjemenke...
muhaISTRAŽIVAČ

nov 2008.

Pozdrav. Recimo hocu da narucim seme od Nirvane, tamo pise: Send Cash ... Please don't forget to include your Nirvana ORDER number! Kada i gde dobijam ORDER number i gde mogu da nadjem da skinem njihov ORDER form kako bih im ga poslao u pismu. Kod nekih seed banaka mozes skinuti ORDER form i njega lepo popunis. Kako je to kod nirvane, jel moze neko malo detaljnije objasnjenje. Narucio bih kod njih, jer sam ovde negde na forumu procitao da ne mora nikakva potvrda da se potpise prilikom prijema pisma.
gloss_zelenkyAMBASADOR

nov 2008.

Predlo~io bi da malo iskulirate to naru ivanje izvana pogotovo iz nizozemske jer se svaata dogaa u zadnje vrijeme. Opet ponavljam, sve radite na svoju odgovornost zato pamet u glavu! :maryjane:
smokin'greenAMBASADOR

nov 2008.

ja sam narucio preko aliena PPP od nirvane.Odstampo obrazac,popunio i zajedno sa lovom poslo.Posiljka stigla za 10 dana bez problema i nisam moro ici po posiljku.Samo treba odabrat najjeftiniju varijantu posiljke u obrascu.Postar donjeo na odabranu adresu.Pozeljno je ne odabrat kucnu adresu,naravno
oldbullleeENTUZIJASTA

nov 2008.

nameravam uskoro probati sa alienom, pa cu vas izvestiti o outcomu.
Nameless_OnePOZNAVALAC

nov 2008.

Ljudi koji su naruchivali u skorije vreme od alien-a sigurno su primetili koju foru koristi alien( pod tim ne podrazumevam ono stealth poshiljka ...). Ja zbog budutje sigurnosti netju logichno opisivati kako i sta radi alien sa poshiljkama, mada stvar je prilicno prosta, kad vam stigne poshiljka ukapiratjete i sami ali bih svima preporuchio aliena bash iz gore "nenavedenog" :) razloga + sto na forumu aliena mozete pratiti status vashe poshiljke, navesti da vam je vutra.org preporuchila aliena, itd. Sve ostale kompanije mi dodju mnogo risky...ali nista nije 100 po 100 sigurno, jer po zakonu ovo u sta se mi upustamo su mutne vode hteli to mi da priznamo ili ne
FlegyPOZNAVALAC

dec 2008.

ej narode da vas nesta pitam mozda vi znate u cemu je problem.... znaci prije 1tj sam dobio karticu viza kreditnu i aktiviro ju i sada kada sam htio uzeti s njom sjemenke iz nirvane kaze da je odbijena neznam ni sam zasto? ?? a alien neradi do 1.1 a neznam koji jos seed bank probam koji je pouzdan....:email:
Che*LEGENDA

dec 2008.

Da li si provjerio prima li ta stranica navedenu karticu i kaj ti je pisalo pri pokusaju kupnje?
FlegyPOZNAVALAC

dec 2008.

prima tu karticu pise kartica odbijena a kad sam njih kontaktiro rekli su da moze biti mnogo razloga zasto je odbijena,koji jos seed bank da probam a da je sigurniji...
GreenManAMBASADOR

dec 2008.

Nemoj da placas kreditnom karticom.Posalji lepo alienu kesh i budi miran. p.s. Jel si siguran da je KREDITNA kartica.Mozda je Visa ali tzv. DEBITNA,sto znaci da ne mozes da placas u inostranstvu.
FlegyPOZNAVALAC

dec 2008.

pa ljudi koji su narucivali sjemenke iz bilo kojeg seed banke s pomocu kartice najbrze im je stiglo i nije bilo komplikacije...pa bi i ja tako probo :) p.s kako mogu znati jel debitna?
FlegyPOZNAVALAC

dec 2008.

jel kad saljem u koverti jel novci bas moraju biti u eurima? SRETAN BOZIC ko ga slavi :)

dec 2008.

moa i u lipama ali je kusur u aljivama :ridinghorse:
FlegyPOZNAVALAC

dec 2008.

hehe zalim ali slabo kopcam jer ipak je 3 ujutro hehe :) znaci to je da mogu bilo kako poslat novce? :)
BeyondLEGENDA

dec 2008.

nemoa, piae ti negdje lijepo sigurno. ako naru ujea iz dr~ave koja je u EU, onda aaljea eure
FreddyFAMBASADOR

jan 2009.

danas sam narucio Lowryder#2 sjeme iz aliena (seed - graines - zaden) i to na adresu podrucnog ili kak vec ureda zagreb (10124) sad sam u nedoumici jesam li to trebao napraviti ili staviti 10 000!? ima netko slicnih iskustava? kad ste narucivali jeste na branimirovu ili na podrucni?
pecko88ENTUZIJASTA

feb 2009.

hej zdravo.... Ovako imam mali prob oko narucivanja i metoda isporuke sjemena sa aliena.. Znaci zelim naruciti za makedoniju i mislim da bi po defoltu trebao odabrati...seeds-graines-zaden al mi ovo sa Europe i Outside Europe prvi zbrku u glavi....pih...pih....:ludaci_lol: e sad ni sam siguran jel se misli na goegrafsku evropu ili na onu fakin union.
FreddyFAMBASADOR

feb 2009.

geografski ;)
loobiENTUZIJASTA

feb 2009.

Aman ljudi sta nam rade... Mi Blakanci jesmo dio Evrope, ali nismo dio Evropske Unije (...vecina) to je razlika... Biraj seeds-graines-zaden, i bole te brige...
pecko88ENTUZIJASTA

feb 2009.

puno hlava loobi... a ovo za polituku me bas zabole levo jaje, meni je najvaznije kako poruciti, a EU moze da moli da udze kod nas...jel da...? Potrebni su im nasi resursi, a najvaznije potrebni smo im sami mi ko radna robovska snaga...:ludaci_lol: sorry na offtopicu.... idem malo....
Ramona_RedENTUZIJASTA

feb 2009.

Da 'kako u znat jel debitna kartica', o my... :icon_lol: Pa ako nije visa classic, mastercard, american, ili diners (kreditne), nego neka maestro ili visa electron, onda je debitna, olitiga kartica od tekueg ra una koji si otvorija, ili deviznog ra una. A kreditnima dobijea neato ka kredit mjese ni kojeg vraaa s plae (koja ti je na debitnoj kartici). S debitnima ea teako po netu shopirat
mikajloISTRAŽIVAČ

feb 2009.

Evo i ja da se reg napokon... Prvo jedna pozdravcina ekipi, super ste! citam vas redovno i dosta toga sam naucio od vas...hvala vam sto postojite! :] Pa ovako... Htedoh juce da narucim(citaj da probam da narucim) semenke preko dutch passion-a, kad ono tux! Kod njih u opcijama nema srbije...omg....nista...onda na brzaka probao preko aliena kad ono ni tamo nema srbije! 0o jbt gde ja zivim.... Ili sam ja previse motao juce iliiiiii...ma neam pojma. U svakom slucaju nista od toga... Sad pazi...preko nirvane moze ali nema fem durban-a ima samo standard :(...skenj...a bas mi je odgovarao...taman za pocetnike, a i predobar je... Jel ima neko neki predlog..nesto drugo da mi predlozi za pocetnike(sto ima nirvana, ili koji vec seedb)? I mozda neko zna hoce li se srediti to do kraja ovog meseca? kucam na brzaka pa izvinite ako blablam previse...valjda ste me razumeli :] poz edit: pricao o outdooru ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se