VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQPrvi grow i hrpa pitanja :)
LEGACY

Prvi grow i hrpa pitanja :)

24 odgovora1,830 pregleda
jajaISTRAŽIVAČ

jan 2013.

Bok, Ovo prolee planiram posaditi svoj prve bilj ice. Kako planiram saditi na balkonu planirao sam uzeti Lowryedere jer sam itao da ih je vrlo jednostavno uzgojiti i da je to sve skupa brzo gotovo (do 3 mjeseca max. ako se ne varam) pa sada imam par pitanja za vas: 1. Preko Alien growshopa planiram uzeti 5 sjemenki Lowrydera no vidim da tamo nude Lowrydere 2. Koje su razlike i je li mi bolje uzeti 1 ili 2? 2. Do koliko centimetara te bilj ice max. narastu i koliko mogu o ekivati "uroda" cca. od svake? 3. Koliko dugo sjemenke mogu stajati? Planiram uzeti 5 komada pa onda 3 posaditi na proljee, a dvije ostaviti za august :) Evo, to bi bilo to zasada. Zahvaljujem se unaprijed na odgovorima :)

jan 2013.

evo izvoli pa se posluzi -----https://forums.vutra.org/unutra%9Anje-uzgajanje/4694-dwarf-auto-sorte.html

jan 2013.

uzmi slobodno #2, raste oko pola metra, mogu stajati semenke godinu dana bez problema, mogu i vise al trosi to bre ;)
PinkFrojdENTUZIJASTA

jan 2013.

Lowryder -> Williams Wonder x Northern Lights #2 x Mexico Lowryder #2 -> Santa Maria x Lowryder
jajaISTRAŽIVAČ

jan 2013.

Novo pitanje: 1. Ima li tko iskustva sa ze jim brabonjcima (govancima) kao gnojivom?
loopAMBASADOR

jan 2013.

novi(stari) odgovor-citati forum ! https://forums.vutra.org/unutra%9Anje-uzgajanje/8985-organski-uzgoj-sve-%9A-trebate-znati.html Ov ji, kozji i ze ji gnoj spadaju u vrua gnojiva. Njihov sadr~aj du*aika mo~e izazvati produ~eni rast vegetativnih organa. Najbolje se kompostira zasebno ili pomijeaan s drugim gnojem. Prikladan je za vrlo zahtjevno povre.
jajaISTRAŽIVAČ

jan 2013.

Planirao sam aiknuti osuaena govanca u zemlju jer su navodno dobra za rast korijena. Dobra ideja ili loaa ideja? I joa jednom se ispri avam za glupa pitanja i ne tra~enje po forumu, ali openito se loae snalazim s pretra~iva ima svih foruma (pa tako i ovog).
Pablo EscobarENTUZIJASTA

jan 2013.

Pro ito si komentar od loop-a.Samo gnojenje je dobro tako da nemo~e biti loaa ideja samo nemoj pretjerat (ako sam u krivu neka me netko ispravi)

jan 2013.

Navodno su dobra kokosja ili od goluba ali cemu kompliciranje kada danas imas cuda u vreci,provjerena,sterilna idealan ph bla,bla
MurizISTRAŽIVAČ

feb 2013.

Zanima me jeli ovo iko radio kao na videu: https://www.youtube.com/watch?v=FmutpBmkjXs Dakle lik stavlja gliste u saksiju prilikom prvog presadjivanja(kao zemlja ce biti rahlija,prozracnija...)Posto sam i ja mislio da radim autdor ove godine(kupovna zemlja u vrecama za smece ukopana u zemlju),ali nemam opciju (perlit,vermulit,pa cak ni stiropor)? Misljenja?

feb 2013.

nema smisla ukopavati vrecu u zemlju..ogranicis joj prostor u kojem raste korijen i outdoor gubi smisao.Isto kao da si u posudi od 5-6l izneo van i kazes ja imam outdoor.Ovom liku na videu treba naplatiti novcanu kaznu iz ophodenja prema biljci..mlati na sve strane s njima i nemogu vjerovati da ju nije prije presadio .....rep-somu na videu
MurizISTRAŽIVAČ

feb 2013.

Ma dobro vreca mi nije problem znam sta cu ja s njom,nego gliste :read: :read:
loopAMBASADOR

feb 2013.

tja... ne bih ja puatao nikakve ~ivuljke blizu mojih malenih..... ata ja znam.... mo~da i ima smisla,ali kao i uvek-sa eka u da se neko odva~i da proba pre mene xD pa emo videti rezultat

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se