LEGACY
Single Cola trening
18 odgovora1,564 pregleda
Trulyo
ZMAJ23.725 REP
TrulyoZMAJ
okt 2021.
okt 2021.#1
Ako nije bilo potrebe za temu, slobodno prebacite gdje bi odgovarala - meutim ja ne vidim niata vezano uz ovo.
Single Cola Cannabis - imam dodatnu biljku, Auto Critical, cca 70 dana je biljka gotova, manji prinos, pistilice puata ve u 20-tom danu,
ak i malo prije.
Kako e mi ovo biti rezervna biljka, odmah je posaena u neki cca 4l pot i u tome bude do kraja.
Plan i ~elja mi je da dobijem ovo na slici - dakle samo srednja stabiljka.
`ta to
no moram uraditi? Ovako na prvu - moram rezati sve sporedne grane (zaperci haha) i biljku niata ne trenirati.
I naravno nadati se da ne pohermi, zato me brine kad to
no da uklonim sve sporedne grane -
im se pojave ili da pri
ekam stretch?
Nije mi bitan niti prinos niti niata, nego mali eksperiment.
irieman
ZMAJ59.543 REP
iriemanZMAJ
okt 2021.
okt 2021.#2
Bez fan listova nee ~iveti biljoza sigurno, to ne bih dirao...
Lolipop i prunning regularni, jako svetlo i da neki strain bude tipa indika dominant da je genetika takva da se ato manje stre
uje biljka. isto onako brainstorm-ujem, nisam ni ja probao nikad tako neato al je dobra fora.
Trulyo
ZMAJ23.725 REP
TrulyoZMAJ
okt 2021.
okt 2021.#3
Mozda sam se lose izrazio,ali necu skidati fan listove (mozda koji veci), nego sve sporedne grane, iako moram dobro razmisliti do kuda.
Biljka je indica sa puno cbd-a.
Bizzzo
ZMAJ166.557 REP
BizzzoZMAJ
okt 2021.
okt 2021.#4
Na slici je klon koji je iaao direkt na 12-12. Iz sjemenke ovo i jos s criticalom. Jako teako bez da ju sakatia koliko ne treba.
Trulyo
ZMAJ23.725 REP
TrulyoZMAJ
okt 2021.
okt 2021.#5
Pa ata da do 20-tog dana samo re~em sporedne grane,
im se izbace malo van? Ili da ne re~em stalno nego kad pusti pistilice da skinem grane i ostavim dalje?
Glavni vrh ne bih niata trenirao.
Jer ovaj strain po
inje jako rano puatati pistilice, u ato sam se uvjerio, i ne dozvoljava puno maltretiranja itd ako ~elia koli
inu.
No meni to nije bitno, ova bude kao bonus biljka u boksu, sastrane, samo glavni vrh ostaviti.
Infinity
ZMAJ52.079 REP
InfinityZMAJ
okt 2021.
okt 2021.#6
Mo~da da probaa s nekom cijevi promjera 125mm, nekih 40-50cm du~ine. Kontam da se nebi puno granala ako je uzak pot.
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
amneziaHazeZMAJ
okt 2021.
okt 2021.#7
ovo se inace radi sa klonovima jer nemoras cekat da bude spremna za strech. tako da klona cisto ubacis u zemlju 12/12 odma se pocne strechat i dobijes to sto vidis na slici.
al nevidim razlog zasto rezat sporedne grane ako su direkt na svjetlu i iskoristavaju prostor?
KARTMEN
AMBASADOR1.572 REP2%
→ Legenda
KARTMENAMBASADOR
okt 2021.
okt 2021.#8
Mozda bi mogao,al u litar,litar-i po zemlje...i da je ne diras uopste
U tetra paku od soka... :)
Trulyo
ZMAJ23.725 REP
TrulyoZMAJ
okt 2021.
okt 2021.#9
pa ako sporedne grane nece smetat (a sigurno hoce), mogu ih ostaviti. Sta bi dobio kad bi u fazi stretcha odrezao sve sporedne grane? Veliki stres biljci?
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
amneziaHazeZMAJ
okt 2021.
okt 2021.#10
Ma jok isto ko loli kad radis. Samo na vrjeme kidaj nemoj duboko u cvjetanju
okt 2021.
1 / 10
okt 2021.
okt 2021.