VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQSingle Cola trening
LEGACY

Single Cola trening

18 odgovora1,564 pregleda
TrulyoZMAJ

okt 2021.

Ako nije bilo potrebe za temu, slobodno prebacite gdje bi odgovarala - meutim ja ne vidim niata vezano uz ovo. Single Cola Cannabis - imam dodatnu biljku, Auto Critical, cca 70 dana je biljka gotova, manji prinos, pistilice puata ve u 20-tom danu, ak i malo prije. Kako e mi ovo biti rezervna biljka, odmah je posaena u neki cca 4l pot i u tome bude do kraja. Plan i ~elja mi je da dobijem ovo na slici - dakle samo srednja stabiljka. `ta to no moram uraditi? Ovako na prvu - moram rezati sve sporedne grane (zaperci haha) i biljku niata ne trenirati. I naravno nadati se da ne pohermi, zato me brine kad to no da uklonim sve sporedne grane - im se pojave ili da pri ekam stretch? Nije mi bitan niti prinos niti niata, nego mali eksperiment.

okt 2021.

Bez fan listova nee ~iveti biljoza sigurno, to ne bih dirao... Lolipop i prunning regularni, jako svetlo i da neki strain bude tipa indika dominant da je genetika takva da se ato manje stre uje biljka. isto onako brainstorm-ujem, nisam ni ja probao nikad tako neato al je dobra fora.
TrulyoZMAJ

okt 2021.

Mozda sam se lose izrazio,ali necu skidati fan listove (mozda koji veci), nego sve sporedne grane, iako moram dobro razmisliti do kuda. Biljka je indica sa puno cbd-a.
BizzzoZMAJ

okt 2021.

Na slici je klon koji je iaao direkt na 12-12. Iz sjemenke ovo i jos s criticalom. Jako teako bez da ju sakatia koliko ne treba.
TrulyoZMAJ

okt 2021.

Pa ata da do 20-tog dana samo re~em sporedne grane, im se izbace malo van? Ili da ne re~em stalno nego kad pusti pistilice da skinem grane i ostavim dalje? Glavni vrh ne bih niata trenirao. Jer ovaj strain po inje jako rano puatati pistilice, u ato sam se uvjerio, i ne dozvoljava puno maltretiranja itd ako ~elia koli inu. No meni to nije bitno, ova bude kao bonus biljka u boksu, sastrane, samo glavni vrh ostaviti.

okt 2021.

Mo~da da probaa s nekom cijevi promjera 125mm, nekih 40-50cm du~ine. Kontam da se nebi puno granala ako je uzak pot.

okt 2021.

ovo se inace radi sa klonovima jer nemoras cekat da bude spremna za strech. tako da klona cisto ubacis u zemlju 12/12 odma se pocne strechat i dobijes to sto vidis na slici. al nevidim razlog zasto rezat sporedne grane ako su direkt na svjetlu i iskoristavaju prostor?
KARTMENAMBASADOR

okt 2021.

Mozda bi mogao,al u litar,litar-i po zemlje...i da je ne diras uopste U tetra paku od soka... :)
TrulyoZMAJ

okt 2021.

pa ako sporedne grane nece smetat (a sigurno hoce), mogu ih ostaviti. Sta bi dobio kad bi u fazi stretcha odrezao sve sporedne grane? Veliki stres biljci?

okt 2021.

Ma jok isto ko loli kad radis. Samo na vrjeme kidaj nemoj duboko u cvjetanju

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se