VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQsušenje - plijesan...molim pomoć
LEGACY

sušenje - plijesan...molim pomoć

12 odgovora2,336 pregleda
slap-jackAMBASADOR

okt 2013.

Poatovani, molim pomo.... obavio sam harvest u ponedjeljak. i objesio sam budove u ormar na susenje jer nema gdje drugdje. i veinu dana je ormar zatvoren, ne stignem ga luftati. i danas sam na tri buda primjetio plijesan koja se pojavila.... odma sam uklonio te dijelove... al me strah da se jos gdje ne pojavi, sutra, preksutra.... mi moze tko kakav savjet dat? kaj da poduzmem, da to sprije im...? jel bi pomoglo da stavim onaj sakuplja vlage unutra? da navla i na sebe? stvarno sam o ajan, jer se bojim da e mi cijeli urod propast hvala
RizikISTRAŽIVAČ

okt 2013.

Trebas cesce provjetravati ormar, barem svaki dan. Ali cekaj i odgovor od iskusnijih. ;) :wave:
roowerPOZNAVALAC

okt 2013.

Stavi neki ventic u ormar, i bice bolje ak vec nemres luftat

okt 2013.

Jeste, pljesan e se airiti ako nema protok svije~eg zraka. Obavezno vent u ormar, pa makar to bio i pc vent.
slap-jackAMBASADOR

okt 2013.

evo, promijenio sam taktiku... stavio sam sve u kutiju ispod kreveta, sa jednim ventom za ulaz i za izlaz zraka.... ali ne puae po hedovima, da ih ne isuai previse. jer danas se opet na 3 heda pojavila plijesan, i to ne malo, neg obraste sve.... :/ nadam se da ce to sprije it dalje nastajanje, jer inace qurac od svega :/ hvala na savjetima
blankerENTUZIJASTA

okt 2013.

pa poanta je da ih isuaia do maximuma!? zar ne. namjesto da u njih piri tjs da kroz njih cirkulira a ne sastrane...mislim i to je dobro ali kad vec radis napravi kako spada mora biti dobar protok zraka

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se