LEGACY
Izgled lišća - pitanje
26 odgovora1,912 pregleda
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
dec 2012.
dec 2012.#4
Ne treba se pretjerano zamarati sa sitnim stvarima u ranoj fazi . esto doe do raznih mutacija sa liaem i funky rastom na po
etku . Mislim da je svatko imao nekoliko "retardiranih" u ranim fazama .
Za sada se opusti . Meni se
ini da nee biti problema . Probaj samo malo rjee zaljevati . Ako do sada nisi ...po
ni kontrolirati pH .
Pusti da se zemlja skroz isuai ili kupi onaj jeftini Vlagometar za zemlju . Meni je to smee bilo pravo otkrie.
Mjeri 3 stvari ph, svjetlo i vlagu .... Prva dva su beskorisno smee , ali ovaj vlagometar je dar s neba . To
no znam kada , koliko i napokon sam siguran da dajem vodu kada treba .
LINK !!!!
zlavjestica
LEGENDA7.105 REP21%
→ Zmaj
zlavjesticaLEGENDA
dec 2012.
dec 2012.#6
jel neki kush u pitanju??
chitala sam o chestim derformacijama kod te vrste..deformacije i odstupanja u rastu tj. nachinu grananja i deformacije lista..
ali..navodno se upravo ta svojstva daju dobro iskoristiti..
naime...pratila sam pokusni dnevnik jednog americhkog uzgajivacha medicinske...koji je uchestalim topiranjem kusha ( mislim da je kosher kush bio u pitanju )...dobio fantastichne prinose.
btw. primjetila sam da se i kod sorte A.M.S.(greenhouse s.) zna pojaviti ovkav uzorak lista..shar pei je odlichna poredba...a meli slichi i na salatu-putericu.
thc boss
AMBASADOR3.296 REP51%
→ Legenda
thc bossAMBASADOR
dec 2012.
dec 2012.#7
ja imam mjeaavinu spagnum peat moss + perlit + coco fiber negdje oko 70% perlita, 25% treseta, 5% coco vlakana.
to sam tako baa napravio da mogu
eae zalijevat, zna
i dodaju se tekue gnojivo svakodnevno..
ovaj treset se napije vode i uvijek je vla~an, ali on u biti radi aeraciju i dr~i vodu tako da ne mislim da se mo~e predozirati vode..
u po
etku sam smetnuo s uma da je taj treset dosta kiseo pa sam sad malo dodao vapna.
ali ina
e mislim da nema deficijencije koja dolazi zbog niskog ph budui da je uredno zeleno..
@zlavjestica
je dobro si pogodila radi se o kosher kush x OG#18
itao sam da OG je u biti genetski modificirana s nekakvim otrovom..
0 REP0%
→ Istraživač
herb oil
ENTUZIJASTA436 REP59%
→ Poznavalac
herb oilENTUZIJASTA
apr 2013.
apr 2013.#13
pitanje pocetnika, jel se moze ista znati u ovoj najranijoj fazi uzgoja?
recimo duzi tanji listovu su indica ili obrnuto, ili jel neko vodio evidenciju po startnim listovima jel su ispadale muske ili zenske?
znam da je malo pretjerano ali cisto pitam vas iskusne ima li kakvih poveznica sa ovim prvim listovima?
ja sam posadija 5 kupljenih i sve su feminizirane i u prva 4 lista identicne, posadjene su jos 4 iz sjemenki kupljenih na ulici i sve te 4 su razlicite po obliku listova. okinem sliku pa postam
pozzz
dec 2012.
1 / 14
dec 2012.
apr 2013.