LEGACY
Korištenje vode od flushinga(ispiranja) ponovno?
22 odgovora1,524 pregleda
ChronicSmoke
ISTRAŽIVAČ55 REP3%
→ Entuzijasta
ChronicSmokeISTRAŽIVAČ
apr 2012.
apr 2012.#1
Mene zanima jer nigdje nisam mogao nai odgovor. Je li se mo~e ponovno koristiti voda koja je prilikom flushinga tj. ispiranja iscurila iz posude za zaljevanje biljaka za daljnju gnojidbu? Ja mislim da se mo~e, ali opet nisam siguran, jer opet ta voda je puna tog gnojiva u visokom sastavu tako da ne znam je li to opet sigurno raditi? `to vi mislite?
cannabis_connoisseur
LEGENDA5.788 REP8%
→ Zmaj
cannabis_connoisseurLEGENDA
apr 2012.
apr 2012.#3
kao da se ti istuairaa, skupia tu vodu, pa se opet tuairaa s njom, nema baa puno smisIa, a? :)
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
apr 2012.
apr 2012.#4
upravo to, zaato bi sve atetne tvari koje si isprao iz tla vratio ponovo natrag?
Vu ing.
POZNAVALAC1.144 REP60%
→ Ambasador
Vu ing.POZNAVALAC
apr 2012.
apr 2012.#5
dobro covek je imao ideju da ne baca djubrivo (gnojivo), i nema tu mozda nekih mnogo stetnih stvari i kapiram sto ovakvo pitanje. Al sto da zbog jednog cepa djubriva (gnojiva) koje kosta nekoliko evra litar rizikujes da upropastis biljku. Ja kod polivanja sav visak vode koji se nakupi u onom dole tanjiricu ispod saksije (podmetacu ili kako se vec zove) vratim posle pola sata - sat i nista joj ne fali. E sad kod flusha ti verovatno ostane dosta vode pa ne mozes da je iskoristis odma i moras da je cuvas pa se ph poremeti pa nastaju razna sra*a i td. Tako da bolje da to malo razblazis i bacis to napolje na travnjak :-)
Sensi*Jana
AMBASADOR1.662 REP5%
→ Legenda
Sensi*JanaAMBASADOR
apr 2012.
apr 2012.#6
teoretski bi mogao da koristis tu vodu, pa nisu tu stetne tvari ,tu je sve ono cime si hranio svoju biljku do sad.
Samo pred kraj ispirate zemlju da bi se prekinuo dotok hranljivih tvari,da bi biljoza uspela da preradi sve ono sto je prethodno uzela i rezultat bude dim koji nije opterecen mineralima.
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
apr 2012.
apr 2012.#7
Ne shva
am zaato koristiti vodu iz flushinga:), onda flushinga ni nema:vb_kez:
makisplit
AMBASADOR3.964 REP70%
→ Legenda
makisplitAMBASADOR
apr 2012.
apr 2012.#8
dokazano je da se pretjeranim tuairanjem gubi zaatitni sloj na ko~i
ovjeka pa umjesto da bude zdraviji viae oboljeva
kakve ovo ima veze?
mo~da nikakve....
ato to peremo mi sa sebe?
kod biljke nije isto jer zaato je tuairati ako ne postoji razlog,koja je svrha flushinga?
biljci ne smetaju njezini mirisi...smeta joj naae neznanje,pohlepa i kemija
matia
AMBASADOR3.973 REP71%
→ Legenda
matiaAMBASADOR
apr 2012.
apr 2012.#9
Neradimo flush samo radi biljke, nego da nepuaia kemikalije i da okus bude bolji, ato ka~e greenpower onda svrhe ni nema raditi flush (barem onaj zadnji)
not smoke
LEGENDA8.836 REP38%
→ Zmaj
Kanabalkan
ENTUZIJASTA373 REP43%
→ Poznavalac
apr 2012.
1 / 12
apr 2012.
apr 2012.