VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQAlien shop i banke semena
LEGACY

Alien shop i banke semena

560 odgovora73,771 pregleda
SLO-EraLEGENDA

sep 2006.

Trenutno je to naš sponzor i pošto je puno pitanja vezanih na trgovinu,naruðbu... U dogovoru je, da vlastnik trgovine sedmièno odgovara na vaša pitanja u vezi svega što vas interesuje. Naravno u engleskom jeziku :) nadamo se, da èe to uskoro poèeti
SLO-EraLEGENDA

sep 2006.

Evo dogovoreno je i vlastnik se složijo... ostalo je da utanaèimo neke pojedinosti pa kreèemo... videèu još sa nekom bankom semena za sliènu stvar

sep 2006.

Way to go :ok:
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

Bravo SLO Era legendo... :bravo: :respekt: Ovo je mali korak za choveka, ali veliki za chovechanstvo... :D
gloss_zelenkyAMBASADOR

sep 2006.

SLO majstore...znaa napravit pravu stvar u pravo vrijeme...za svaku pohvalu! 8)
SLO-EraLEGENDA

sep 2006.

možete postaviti pitanja veè: naravno na engleskom-kome, to baš ne bude pošlo od ruke pomoèi èemo...
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2006.

Bravo majstore!!! :)
GrowimirPOZNAVALAC

sep 2006.

Reci tima svemircima da su u ku.. deset puta narucim sjeme u njih i svaki put je neko sr.. nakon desetog pokusaja uspijem i odlucim kod njih naruciti pun kufer opreme to prode iz prve i nakon par dana oni meni mail da potvrdim da je to moja kartica..e nece se okusit mojih para vise.
BloodspillerPOZNAVALAC

sep 2006.

`ta nisi dobio sjeme?
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

hm.nisam joa kupovo od njih..ali planiram kupiti opremu od njih..budem vidio ..
SLO-EraLEGENDA

sep 2006.

growmir@ to za karticu je pravilno jer je bilo korišèenja kartica(ukradenih,izgubljenih...)i sa strane èlanova ovog foruma-još fini ljudi ostavili preporuku svakako imaš pravo odabrati drugog prodavaèa u koliko nisi zadovoljan... Siguran sam, da ako si uplatijo onda si dobijo-naruèeno!!! problem je što neke dobre banke semena, ne šalju u YU i Cro za sada ali èemo to promenitivrlo uskoro..
gensAMBASADOR

sep 2006.

I want to ask a few questions about Sour Jack witch I get for free from Nirvana Seeds. Vegetate until: ? internodes THC level: ? Flowering Weeks: ? Average height: ? Yield: ? grams / m2 High: ? Taste: ? thx
gensAMBASADOR

sep 2006.

Što je sad sa ovim... oæe li bit kakvog odgovora?
SLO-EraLEGENDA

sep 2006.

sory nisam ni video-prije sam gledao niko nista ne pita kreèemo sutra dopodne i ovako zovem- pa èu mu reèi nek poène :D :D
gensAMBASADOR

sep 2006.

to te ja pitam :ok:
GrowimirPOZNAVALAC

sep 2006.

What about Sour Jack you didnt wrote one word about it.. but it is present and thanks for it.I buy some seeds on your site and on third transaction i order 300 € of equipment and you ask card verifikacion after 15 mails and 2 good transaction.Why you didnt ask on first transakcion...Make some database that we can buy easyly i buy on 3 diferent places without problems on your site i try 10 times and always "problem you didnt pick curency" yes i pick curency try to do it better.
unknowerAMBASADOR

sep 2006.

Ja nemam pojma ,Pitajte Balcan_smoke ...

sep 2006.

Moze li da se preko Alien shop-a naruci seme,Ajde ako moze recite kako?
unknowerAMBASADOR

sep 2006.

loobiENTUZIJASTA

sep 2006.

pozdrav mene zanima da li je moguce naruciti seme iz jedne zemlje a da ti posalju na drugu adresu... i to npr. kad bih narucio seme 10.oktobra da mi posalju seme tek nakon 17.oktobra kad se vratim kuci :) (kao da nesalju prije odredjenog datuma a da je izvrsim uplatu na vrijeme) a? i da jos nesto jel isporucuju oni u BiH?

okt 2006.

Tema je o iaena od komentara za koje sam mislio da su nepotrebni na ovoj temi. Ova tema ima svoju svrhu a ne slu~i za bezvezno komentarisanje i prepucavanje i molim vas da se uzdr~ite od toga da ne bi usledile sankcije ;) Za bezvezne komentare imate forum Sve i svaata, a za prepucavanje koristite privatne poruke. Takoe, ovaj moj potez nemojte komentarisati ovde, ve, ako baa morate neato da ka~ete na tu temu, koristite privatne poruke. Hvala

okt 2006.

:? naruèim neko sjeme od aliena,oni mi pošalju mail.Imam devizni u banci,ali oni traže predraèun,ja im naravno nedam jer gore pišu svi detalji (vrsta sjemena,...).Odluèim ponovo tražit ponudu,ali opcijom western union(šta mu doðe EVERT,neznam).Kako da se pozovem na naš sajt?
unknowerAMBASADOR

okt 2006.

okt 2006.

:) ... U srbiji se moze samo primat western union ne i slat iz navedenih razloga ... Sto se tice hrvatske za slanje western uniona (WU) Sve sta ti treba je da odes do poslovnice banke,stedionice ili poste jer iz svake poste u hrvatskoj mozes poslat western... Sto se tice podataka Sve sta ti reba je ime prezime grad i drzava za western nemoras popunjavat ulicu broj telefona itd itd ... dole stavis kvacicu da ce osoba koja primat imat dokumente ili ako ides na to da nece imat valjane dokumente onda imas test pitanje dakle ti napises pitanje i odgovor i da bi osoba koja dize novce digla ih treba znati odgovor ... Sto se tice slanja kad sve to rjesis u posti dobit ces MTCN (money transfer control number)broj koji moras poslat primatelju da bi ovaj mogao dignut novce i odgovor na pitanje ako si koristio tu opciju. Bitno je napomenuti da kada saljete westernom cim vi dobijete taj broj mtcn osoba kojoj ste poslali odmah moze u bilo kojoj poslovnici u tom gradu podignut novce ... Što se tice paypala neznam ako ste znali ali od prije par tjedana paypal podrzava hrvatsku ali nazalost samo za slanje novaca ... i za to ce vam trebat kreditna kartica visa ili master jer su to trenutno jedine opcije punjenja paypala u hrvatskoj ... Dalje sto se tice slanja novca na racun preko banke i IBAN.a to se hrvatskoj zove swift odite u banku kazite da bi slali swiftom i teta ce vam sve ljepo reci i nema nekih posebnih problema do cifri od oko 2500eura ... ako saljete vise najbolje da napisete razlog da placate skolarinu ili nesto slicno a za sve ispod 2500 eura moze biti bilo koji razlog kao naprimjer placanje usluga ili placanje robe .... Dalje swift kosta ... neke banke naplacuju cak i po oko 20 eura za slanje + provizija koja je inace oko 1,5% od iznosta ... swift obicno putuje od 1 u najboljim slucajevima pa do 4 dana ... nekad zna biti i vise ... U hrvatskoj mislim da je podravska banka koja pruza najeftinije ovu uslugu mislim da kosta samo oko 70 kn bez provizije :) idemo dalje. Ukoliko ste paranoicni mozete i napisat lazno ime kod western uniona ali u banci vam bas i nece to dati dok u postama recite da nemate osobnu ili nesto takvo ... da prvi put vidite da se to trazi itd itd uglavnom malo socijanog inzinjeringa i to je to :) Tu postoji problem ako sjebete ime i to ili zelite povuci western union uplatu necete bas imati srece, Naravno nemoram ni napominjati da je lazno predstavljanje krivièno djelo i mozete biti krivicno gonjeni..... Ako se plasite mozete i kupit virtualnu kreditnu karticu koju punite kao da punite mobitel elektronskim doplatama u srbiji ili bonovima u hrvatskoj .... www.cashu.com i epassporte.com su one koje znam da su legalne i da vas nece izlevatit. Cemu to pa onda ljepo imate vasu kreditnu kojom nadoplacujete drugi broj kreditne dakle dobijete samo broj i onda sa njom kupujete na sumnjivim sitovima po internetu ili da bi bolje zastitili sebe ... ili da policija/banka nezna sta ste kupovali preko svoje kartice jer ce se vidit samo kako kupujete te bonove a ono dalje je nedostupno nasim bankama tako da mogu reci da je iz hrvatske fino pokriveno sve opcije placanja ....
unknowerAMBASADOR

okt 2006.

okt 2006.

evo ispravio sam se :) htio sam da kazem da si krivo naveo da nije moguce slanje westerna iz hrvatske kao ni da nije moguce paypal koristiti a cak se i sa ovim prepaid karicama moze dobit paypal iako si u zemlji koja nije podrzana ... Iban = Internacional bank access number SWIFT = Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication Ugavnom placanje preko banke ide swiftom a iban je samo broj banke ali :) da ne pricamo tu u offtopicu evo da odgovorim oklahomi... Ako te traze predracun za preko banke ... napravi ga sam otvori word stavi podatke shopa i njihove podatke ali umjesto sjemenki ljepo napisi nesto drugo reci vijke ili neznam napisi GROW MEMORY DDR 128 mb bla bla neka te masta ponese ali u granicama ... Banka to drzi za sebe i nema tu neke provjere vece osim ako nisu vec iznosi a i ne vjerujem da ces narucivat preko 1000$ stoga ... Ali eto ako se osjecas nelagodnim da hmm lazes banku u interesu da zastitis sebe onda plati westernom ... Sto se tice westerna ljepo posalji email alienu i pitaj ga podatke za western . kada ti posalje to odi ljepo plati i posalji mu mtcn i tvoje podatke i sta bi narucio i nema nikakvih problema ... :) eto izvinjavam se na smetnji htio sam sam da objasnim ljepo kako to sve ide a pritom i zaboravio covjeku odgovorit
unknowerAMBASADOR

okt 2006.

GrowimirPOZNAVALAC

okt 2006.

I order Northern Light,Haze and Super skunk a you send it in Brasil ??? lol i am from Balcan not Brasil i still wait for this seeds....
gloss_zelenkyAMBASADOR

nov 2006.

How much would it cost me to order a CoolTube? Tube alone 53 euros...but i'm more concerned with shipping costs! Since the tube itself weights 2kg!And i'm not looking for any priority shipment...thanks! :)
SLO-EraLEGENDA

nov 2006.

ma ja se nadam,da èemo uskoro smoèi vremena i snage i završiti zapoèetu reorganizaciju vutra.org Onda èe biti vise moguènostiv odabira...Ispade,da radimo za Aliena, a ubiti je to mizerna svota koju vutra.org dobije za reklamu-bukvalno za hosting!!! Prestanite se prepucavati i pomognite jedan drugom informacijama.
gloss_zelenkyAMBASADOR

nov 2006.

U potpunosti se slažem da ispada kao da radite za alien... :? Samo treba malo mašte koliko su veæ okrenuli para,ali jebiga...sponzori su...premda bi trebali davat puno više oèito je da su interesi! :twisted: Ne mislim pritom (i veæinom) ništa loše..ipak je puno ljudi tu puuuno duže od mene i oni znaju stanje stvari,ali nekako mi se èini da je onima koji se stvarno trude nanesena velika nepravda... :( Toliko se zaje... a od toga nemaju ništa ili vrlo malo..samo obaveze!!! :? A onda ih još i mi malo zaj...pogotovo ja..he :( :wink: Kad æe više ta zlatna vremena..?Zaista se pitam....nego,ja rastegnuo... :|
...geras...ISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Pozdrav svima!Evo da se prikljucim narucivanju semena od aliena.Mozda je malo kasno al bi ipak da probam.Procitao sam Ordering Info ali se sa engleskim snalazim onako.E sad ja sam resio koja cu semena i dodjem do one stranice Secure check out i nece dalje!U cemu je fora?Jel ima neki minimum novca za koji moram naruciti(to mi palo na pamet)Novac bi poslao postom kako sam skontao na ovu adresu Alien Bv,Landpoortstraat 15,ijzendijke 4515 CB,Holland??Uputite me malo!Hvala!Exxtra forum!PozZdrav!
BrkZorbaISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Kontaktiraj ih i oni ce ti sve objasnit. Odgovaraju zbilja brzo na mail i profesionalni su. Moje iskustvo.
...geras...ISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Koliko je pametno naruciti metodom Bank Transfer?Posto im ona varijanta sa Send Cash ne sljaka?
baD smOukaISTRAŽIVAČ

mar 2007.

pa evo ja sam pred tjedan dana dobio svoje seme metodom Bank Transfer iz Aliena, nije bilo nikakvih problema... osim sta sam narucio malo previse semena pa su paket otvarali na carini ali sve je dobro proslo ::::)))))) ja sam iz HR ako si iz HR samo ti naruci bit ce sve uredu
BrkZorbaISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Ajmee! Sta si im rekao da je to? :)
...geras...ISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Nisam iz HR,iz Srbije sam. Narucio sam nocas sad cu da palim u banku da uplatim!Narucio sam 10 semenki da vidim kako ce da prodje...
EddieENTUZIJASTA

mar 2007.

Ne mozes poslati iz banke ni 2 eura preko.
...geras...ISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Kako nemoze???Pa kako onda to da odradim?Pismom?Neznam da li ce u alienu prihvatiti tako kada sam u narucivanju naznacio bank transfer.Malo pre sam bio u banci rekli su mi da moram da otvorim devizni racun i da transfer kosta 800dinara!Mada moram otici sutra ranije posto nije bio tamo lik koji to odradjuje!
EddieENTUZIJASTA

mar 2007.

Transver svakako kosta najmanje 10 eura ali zvanicno gradjani ne mogu da se salju novac u inostranstvo osim pod odredjenim uslovima i za odredjene namene. Proveri dobro sta kazu u banci da te ne izvozaju pa na kraju da moras i firmu da otvoris.
...geras...ISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Pitali me samo da li saljem fizickom licu(fizicko-fizickom) i mislim da ce moci!Ali provericu ja to jos sutra!
GreenManAMBASADOR

mar 2007.

Poslajes lepo pare u pismu i resen problem.Nema cimanja,nema traga da si slao pare...Jedino sto je malo sporije ali je i najdiskretnije.
...geras...ISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Tako cu i da uradim!Posaljem sutra lepo pare preporuceno i cao!Valjda nece biti problem sto ce im pare stici pismom a ja tamo otkacio Bank Transfer!
EXARPPOZNAVALAC

mar 2007.

Ako si iz CRO, dobro zamaskiraj lovu jer preporu enu poatu za inozemstvo moraa predat OTVORENU baa radi provjere da nema love u pismu... jabiga, HP forsira WU. Zapakiraj u nki CD koji onda zape ati selotejpon. Ako te pitaju ata je to, ati reci da aaljea neke svoje radove, znate teta, bavim se grafikom...
...geras...ISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Ala odgovarate brzo!Nisam iz Hrvatske iz Srbije sam!Neznam kako je ovde ali saznacu sutra!Mislio sam staviti pare izmedju dva kartona!
...geras...ISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Da vas pitam jos nesto.Jel dovoljno u kovertu staviti samo pare a na koverti napisem kome saljem zajedno sa onim order brojem jer tamo pise: Note: Do not forget to include your ordernumber when making the bank transfer i moje podatke na koverti?
...geras...ISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Odose pare!
GreenManAMBASADOR

mar 2007.

Obavesti ih samo da si poslao pare,da si otkacio bank transfer a poslao kesh itd.Da bi oni znali o cemu se radi.Javi se Alien-u i trebalo bi sve da bude ok.
EXARPPOZNAVALAC

mar 2007.

Ma bie OK ;)
Rasta_ManISTRAŽIVAČ

apr 2007.

Postoji samo jedan problem ovdje ja nevidim nikakav link od njihove stranice, mozda je to sto sam naduvan bio i budan cijelu noc pa me vid nesluzi dobro. A p.s. jebi ga moracu da mjenjam avtar :(
InqAMBASADOR

apr 2007.

http://www.growshopalien.com/onlineshop/ link je na home page-u znaci na www.vutra.org

apr 2007.

JER moze da se placa preko visa electron kartice erste banke kad kupujes seme u nirvana shopu?
mr.skunkAMBASADOR

apr 2007.

Mislim da oni puse jedino visa clasic ili mc

apr 2007.

Erste bank daje omladinske vise electron do 27 godina,dzabe se izdaje i ja sam preko nje narucio indoor mix za 20 evra. Nacin isporuke 5 evra. Jer moze neko da mi pomogne i kaze za koliko bi to trebalo da stigne i da li ce da stigne!? Ja sam iz Srbije uzgred.....

apr 2007.

Koliko si sjemena naru io pa da su gledali na carini.Kako je proalo ako su gledali,ata se sjeme smije uva~at u Hr.Ja bih naru io 2 paketa super skunka.Valjda to nije previae?
GreenManAMBASADOR

apr 2007.

Ne mozes da placas Visa Electron karticom.To je debitna kartica i s njom mozes da placas samo u Srbiji.Treba ti Visa Credo ili neka slicna kreditna kartica.Odes u banku oni ce ti tacno reci sta i kako tacno funkcionise.

apr 2007.

jel ima neko sa podrucja balkana ko radi to isto, prodaje sjeme? radje bi to ovdje blizu odradio ako moze. brijem da ekipa koja je to i prije radila nije imala problema sa dostavom, ono otvaranje pisama i to (govorimo o nekim normalnim kolicinama), zanima me kako to dolazi doma, da me neko ne sklepa. neko ko je slao pare postom... kolko je otprilike rok isporuke, od slanja para do dolaska semena?? 'fala.

apr 2007.

Razlog sto se salje iz Holandije je zato sto je legalno. Zabranjeno je traziti preko foruma da ti neko salje sjemenke iz prostog razloga sto je ilegalno.

apr 2007.

ok, kontam to, al ima i drugih nacina za komunikaciju osim foruma... nije bed necu forsirat pa da s***** dobru stvar :thumb:

apr 2007.

stvar je u tome sto na ovom forumu niko ne kupo-prodaje sjemenke i travu ve gotovu za konzumaciju tako da iako postoje drugi na ini komuniciranja ovdje nema koristi takve stvari potencirati jer kao sto rekoh ,nema komecijalista nista negativno,sve cool :-)

apr 2007.

ma nema frke, sve jasno... :newbie: jos sam svjez na forumu...

apr 2007.

btw, @HR ekipa: koja je spika sa carinom i otvaranjem paketa? prolazi il ne prolazi?

maj 2007.

Neseri bre kakvog pravilnika po celom sajtu se trguje a mene trpas za usrana semena
InqAMBASADOR

maj 2007.

??????????
GreenManAMBASADOR

maj 2007.

:vb_whip: :vb_whip: :signs054:
mr. GuchoAMBASADOR

maj 2007.

ma odma bann, ata gledate, i briaite ga, ovo je jedan od "onih" :D:D preloaa izvedba da se vratim na temu u vezi pla anja: Mo~ete pla at Visom electron, samo je bitno da nije ljubi asta i da kad je okrenete iza ima na onom dijelu ili oko njega gdje se potpisuje jedan broj, recimo 083 ili 835 ili sl i onda mo~ete pla at

maj 2007.

Ocu ljudi da nabavim seme, ne mora da bude nesto extra kvaliteta, posto planiram da uzgajam outdoor i to prvi put, tako da ce tesko ispasti dobro, pa mi se ne pucaju pare.Hocu samo da nadjem seme koje ce da proklija, barem da vidim kako to ide, pa me zanima da li bih to mogao naci kod dilera i po kojoj ceni, i kako "tacno" da prepoznam dobro seme! Fala
mr. GuchoAMBASADOR

maj 2007.

ovako, esto ti se dogodi da je i neko sjeme koje nabavia u travi ok!!! evo ja sam skupio u 7 dana, 50-ak sjemenjaka, stavio da klijaju i 10-ak proklijalo, pa tako probaj, ali to e ti bit teaki mix ja jedva ekan da se selin i da nabavim opremu za indor i onda dolazi poailjka skanka pa e bit dimaaaa :D:D:D
SLO-EraLEGENDA

maj 2007.

U slede ih nekoliko meseci e dobar deo banki semena poskupeti-neki su to ve objavili drugi joa taktiziraju

jun 2007.

Uh uh ja sam se malo zajebao :(( Dakle, sad vidim da placanje preko WU nece ici u Srbiji :( Bio sam lose obavesten ... Evo dela iz potvrde narudbine: Sranje, ne znam sta sad da radim. Voleo bih da izbegnem vadjenje VISA internet kartice, inace nemam nikakvu kreditnu karticu ...
SLO-EraLEGENDA

jun 2007.

mo~ea slobodno poslati pare u vrednostnom pismu-imas povratnicu koju podpiae kad primi novac:nikad joa nije nestao novac!!!!!!!!
GreenManAMBASADOR

jul 2007.

Sto se nas iz Srbije tice slanje kesha je najbolja opcija.
NoTrippinAMBASADOR

jul 2007.

Ma sto se svih tice je slanje kesha dobro i dosta sigurno.Samo u obicnu kuvertu(omotnicu,pismo) u presavijeni A4 papir se stavi lova u novcanicama(nikako kovanice), a na taj A4 papir se napise broj narudjbe ilitiga order number.Na kuvertu se napise samo adresa primatelja(najcesce amsterdam) i to je to.Podatci posiljatelja se ne spominju nigdje i samo se nalaze na serveru tog shopa/banke(alien i nirvana imaju dosta sigurne servere) gdje ste obavili narudjbu,to se posalje i za 10ak dana(par dana vise/manje al je slicno za hrv i srb ) dodje posiljka u obliku obicnog pisma u sanducic.Ako vam slanje kesha na ovaj nacin nije dovoljno sigurno onda se kesh moze poslat i u vrijednosnom pismu koje je 100% i dobije se potvrda o primitku posiljke.Naruciva sam i u nirvane i aliena, ljudi su korektni i da se s njima dogovorit i svaki put je sve bilo u redu s novcima i sve je doslo ko i naruceno.Tako da od mene nema prituzbi...:thumb:...

jul 2007.

Hvala na infosima... Ne znam sta je sa forumom, ove poruke sam video tek kada sam otvorio 'add reply' prozor ... A ako saljem vrednosnim pismom predpostavljam da ce biti velika postarina, a ? S obzirom da saljem iz Srbije u Holandiju ?
GreenManAMBASADOR

jul 2007.

Nece biti preskupo/Moja procena oko 300-400 dinara.

jul 2007.

prvi put sam narucivo semenje ,i to karticom master card,early bud,durban poison,htio sam early misty ali nije vise bilo kad sam narucivo pa sam narucio swazi. al nije bilo nikakvih problema. fino stiglo za tri tjedna,dobio pakovanje gratis nlx. i ja sretan ko malo djete. early bud raaste ko lud.
shcISTRAŽIVAČ

jul 2007.

Pozdrav ljudi. Razmisljam o kupovini sjemenki od Aliena, samo me zanima gdje dolazi posiljka, direktno na kucnu adresu il je moguce da je moram pokupiti u posti? Da li se to moze dogovoriti kako, da nesto promjenim u adresi ili tako nesto, posto bi mi vise odgovaralo da ostane u posti? Hvala.

jul 2007.

aj odgovorite covjeku
zleeqovskiISTRAŽIVAČ

jul 2007.

sve u kuverti prolazi carinu bez pregleda

jul 2007.

hvala na pomoci, lagano sam paranoican ...

jul 2007.

kolko znam moze...samo mu kazes da ti salje u postanski ured u unom gradu di zivis(ao je grad veci navedi koji ured)i ti tamo dodjes pokazes osobnu(ili neko dokument koji te moze inetificirat,kako nebi doslo do kradje paketa tj,on tamo napise ima primaoca a ti dodjes das im indetifikacijsku karticu i ozmes paket....)bar sam ja tako slao djelove od bajka.... i jos jedno pitanje kad ja kupujem sjeme od tipa zatrazi me adresu na koju da salje...? i jos jedno:posto nisam razumio neke djelove....mogu mu ja novac slati preko poste(kao pismo...)ili mogu da mu platim robu tek kada stigne,postar mi preda paket tek kada mu platim...?
zleeqovskiISTRAŽIVAČ

jul 2007.

posaljes novac u obicnoj kuverti. vise ne mozes slati preporuceno jer traze da otvoris posiljku kako bi vidjeli sto je unutra. a novac se inace ne smije slati u kuverti. tako da moras slati obicnom postom sto stigne za 4-5 dana. sjeme narucis na svoju kucnu adresu. ako ti doma dode poziv na carinu, onda jednostavno nemoj otici. paranoja je normalna jer znaju da je posiljka iz Nizozemske pa je samim time automatski sumnjiva.
gloss_zelenkyAMBASADOR

jul 2007.

Istina da se nemo~e viae slati preporu eno...ali ima mo~da neato joa bolje! Malo sam gledao na stranicama hrvatske poate imate izra un poailjaka sa zemlju i meunarodni promet. Obratite pozornost na vrijednosno pismo - sve do 500kn vrijednosti poatarina iznosi samo 32kn! Dok je preporu eno bilo 25...a vrijednosno pismo MORA doi na svoje odrediate jer ipak su pare unutra!:icon_lol: Dobijete potvrdu i ako se slu ajno neato dogodi (nestane pismo), laaaagano u poatu...po novce ..ccc P E A C E !:maryjane:

jul 2007.

Prva liga,jedva cekam da vidim kako ce se pokazati Alien u odnosu na BDS koji je po meni izvikana firma koja zna da zavrne ljude a ima monopol na netu!!!
LucidDreamAMBASADOR

jul 2007.

zasad sve sto sam cuo o Alien shopu je tacno,i drugar je isto tamo narucivao.Milslim da cu i ja sledeceg meseca...
hempmanISTRAŽIVAČ

avg 2007.

Jel narucivao neko sa ovog sajta.Imaju neke popuste i ponude ali neznam dali im se moze verovati.

avg 2007.

Naru io sam dva paketa obi ni Sadhu od mandale i The church feminizirani od Greenhouse seeds preko mandalinog shopa a sad kako bude bude vidit emo javim vam o uspjehu!

avg 2007.

Cao ljudi ja samo da kazem da sam im poslao mail sa konkretnim pitnanjima i nisu mi odgovorili.:vb_whip:
ja0ENTUZIJASTA

avg 2007.

jel tko zna gdije ima u hr kupit cashu bonova za nadoplatu racuna? hvala
Voce_i_PovrceISTRAŽIVAČ

feb 2008.

Ovako: prilikom kupovine u Growshop Alien,zanima me koju metodu placanja izabrati? Ponudjene su sledece: --Europe Priority (seme kosta 18e sa ovom metodom placanja ukupno ispada 33e) --Europe Priority Express( ukupno 29,5e) --Outside Europe Priority( ukupno 34e) --Outside europe Priority Express( ukupno 34e) --Seeds-Graines-Zaden (ukupno 22e) --Seeds Signed (ukupno 23.75e) --Seeds Traxity (ukupno 23.75e) --Traxity (ukupno 34e) Zeleo bih znati koju da odaberem! Ako mozete pomoci, iz Srbije sam! I takodje kojom internet karticom placati?
LucidDreamAMBASADOR

feb 2008.

Naravno... --Seeds-Graines-Zaden (ukupno 22e) Tu je i dostava na kucnu adresu...Postarina do Srbije je 6e...Enjoy

feb 2008.

Tako i za Hrvatsku jel?Isto izaberem seeds-graines-zaden i stici ce na kucnu adresu,poatar ce samo ubacit u sanducic,ne placa se nista njemu...narucujem kod frenda pa nebi htio da on nekak najebe.
LucidDreamAMBASADOR

feb 2008.

Mislim da je tako i za Hrvatsku...:maryjane:
BloodspillerPOZNAVALAC

feb 2008.

ima sjemena na onom sajtu kanabis.org brijem, al ne mogu se sjetiti od kud oni aalju???
LucidDreamAMBASADOR

feb 2008.

Koliko ja znam za BiH i Srbiju i Hrvatsku... Tako je pisalo na sajtu...
BloodspillerPOZNAVALAC

feb 2008.

ma dobro to al od kud aalju?

feb 2008.

Iz Hrvatske.
BloodspillerPOZNAVALAC

feb 2008.

e pa evo onda rjeaenje za sve koji se boje da e im otvarat pisama na granici
Silent BobPOZNAVALAC

feb 2008.

Mislim da ipak salju iz Slovenije. Maticna firma je tamo, a i neko je pominjao da je nesto narucivao i da je doslo u Hrvatsku iz Slovenije. Mozda grijesim...
LucidDreamAMBASADOR

feb 2008.

Na njihovo sajtu pise da se salje iz Hrvatske...:blah:
BloodspillerPOZNAVALAC

feb 2008.

Ma ja sam naru ivao al iskreno se ne sjeam ata je pisalo odakle aalju

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se