VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQŠto kada pocne cvjetati?
LEGACY

Što kada pocne cvjetati?

26 odgovora2,259 pregleda
individualka10ISTRAŽIVAČ

sep 2012.

Ne znam uopce di da postavim ovo pitanje - dakle prije 3 dana mi je biljka pocela cvjetati.. mala je - visine oko 75cm(kasno sam ju zasadila na balkonu). Nisam se neato previae brinula za nju - tj. samo zaljevanje i sunce je imala .. ali izgleda full zdravo. I sad kad je pocela cvjetati - kad sam vec doala do te faze i tu na forumu saznala da je curica - onda bih htjela da sad do kraja uspije pa me zanima ato sad? Dali da ju zaljevam, ne zaljevam, stavim na sunce ili ostavim tam gdje je (tam ima tu i tamo sunca)..u biti bilo koji obican savjet je ok ? i koliko bi trebala cekati da full procvjeta. HVALA ;) P.S. goreee je full procvjetaala i razvijena je a pri dnu 50% manje iako se nigdje ne suai niti izgleda bolesno .. evo i slikica :1307.IPB
SpongeBongENTUZIJASTA

sep 2012.

pa normalno da ces ju zaljevat,neznam koliko ti ju je pametno premjeatat ako ti je tu di je do sad bila narasla oke zaato premjeatat?jedino bi mogla probat pognojit kakvim gnojivom za cvijetanje da ti da vece budove makar me nemoj hvatat za rijec.kraj cvjetanja o ekuj sredinom/krajem 10. mjeseca,tj kad viae od 60% pistila poprime smedju boju.sretno :wave:
pecurkoPOZNAVALAC

sep 2012.

Mraavica, al bie koji dim... `teta ato je nisi na vreme presadila u neku veu saksiju, ali ko ato re e Suner uzmi neko ubrivo za cvetanje i probaj dobiti ato punije cvetove...
individualka10ISTRAŽIVAČ

sep 2012.

ma imam macku koja je pojela vecinu velikih listova ... ja vam iskreno nikad to nisam zapalila al nemam niata protiv toga .. nego sam oduvijek htjela imati tu biljkicu.. a sad ka~em kad je vec malo procvjetala zaato ju nebi iskoristila il bar decku dala... pa gledam ata dalje jer stvarno nemam pojma. No ostavit cu je tu i zaljevati pa ata bude bude..iskreno kolicina mi i nije toliko va~na ;)

sep 2012.

super ti je to onda individulko sam kupi joj malo nekog gnojiva za cvjetane pa ju pognoji koji put jos nek i ona fino papa:chef2::bonappetit:
individualka10ISTRAŽIVAČ

sep 2012.

aj aj kad vec inzistirate mo~da joj nabavim malo hranice .. vjerojatno ce i decko inzistirati :D ;) HVALA vam ;)
SulundarAMBASADOR

sep 2012.

to obavezno! kako otvorite oci..! Djubrenje biljke je jako bitno kako bi ti biljka izgledala lepo i zdravo. Probaj da nadjes Plantella cvet djubrivo. Ako imas uslove,ne skidaj je sa sunca,to je bitno. Zanimljivo, kazes nisi djubrila..o kojoj je zemlji rec?
Z&NZMAJ

sep 2012.

Oprezno s gnojivom. Sve piae na forumu, pogledaj malo koje odgovara i kako se propru a doziranje. Bitno je znati da nije svako gnojivo dobro za ovu biljku i da nije potrebno u velikim koli inama. Btw svia mi se stav :) Edit: Preteko me Sule :) Legendo :D

sep 2012.

e takvu curu treba tra~iti....a biljkica e biti preslatka kad se popuni:thumb:
individualka10ISTRAŽIVAČ

sep 2012.

hih :) procitat cu malo - al ka~em da se apsolutno ne razumijem. A zemlja obicna - mama ima neke biljkice na balkonu pa sam uzela malo te zemlje i nisam uopce ocekivala da ce iata narasti a ova se dr~i jako dobro - bez ikakvih mrljica i s nula posto gnojiva.. Edit: p.s. jel mo~da trebam ove listove velike pokidat il neato takO?? Koristi opciju ispravi post jer e bit po prstima :P Mod. zlo&naopako
BladeZMAJ

sep 2012.

Netrebaa
individualka10ISTRAŽIVAČ

sep 2012.

AA ato sad kad je tako kiaa i hladno -dali da ju unosim unutra ili da ju ostavim vani ? nije baa izravno na kiai al tu i tamo padne neka kap.
x-cluberPOZNAVALAC

sep 2012.

Nemoj samo da je vjetar pokida... a na zraku i kiai joj nee niata biti sve dok nema minusa :)
individualka10ISTRAŽIVAČ

sep 2012.

oki ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se