LEGACY
jedna ideja, umjesto 12/12 - 8/8/8???
18 odgovora2,042 pregleda
Frulica
ISTRAŽIVAČ157 REP71%
→ Entuzijasta
FrulicaISTRAŽIVAČ
maj 2009.
maj 2009.#1
Palo mi je na pamet neato, pa se pitam ata bi bilo kada bi umjesto 12 sati mraka 12 sati svjetla, prebacio na 8/8, odnosno u dva dana odraditi ciklus od tri dana.
Zna
i u jednom danu 8 sati svjetlo, pa 8 mrak, pa opet 8 svjetlo, a drugi dan obratno... itd...
Dali bi na to travuaka ubrzala kompletan ciklus???
Dali je tko probao neato tako???
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
maj 2009.
maj 2009.#2
Hehe,neznam,provaj ti kako bi tebi bilo,kontam da bi bija sve umorniji,da ne ka~em sjeban u odnosu na okolinu.Br~e nevirujen da bi rasla,prije bi dobila kontra efekt,prije bi crkla jer nebi znala na kojem je planetu...
Ovo je samo moje mialjenje...
Silent Bob
POZNAVALAC1.323 REP80%
→ Ambasador
DirtyD
ENTUZIJASTA386 REP47%
→ Poznavalac
DirtyDENTUZIJASTA
maj 2009.
maj 2009.#5
ok ovo bi garant proizvelo hermafrodite ako bi uopce i uspjelo sto sumnjam al et bas me zanima jel ima sanse da je izvedivo... ak je Kanabis ko neke biljke kratkog dana.. cvjetanje bi se mozda cak moglo postici tako da se dan nekoliko puta "presjece" s tamom... tj. stalno svjetlo a npr. svakih 5 sati svijetla 1 sat tame..kod nekih vrsta se tako mo~e postici da procvjetaju...
4herbs
POZNAVALAC1.490 REP99%
→ Ambasador
4herbsPOZNAVALAC
maj 2009.
maj 2009.#7
tu se varate ve
postoji to ne u teoriji nego u praksi,
ito sam u soft secrets magazinu da ima neki ureaj koji sam kontrolira grow sobu i temperaturu i svjetla i sve sam podeaava neznam to
no kako se zove ali postoji opcija da on re~e svjetlosni re~im i kao nesmeta biljci ali atedi na struji ukupnoj jer kao vara prirodu pa tako da se ne du~i ako kog zanima nek pro
ita sve soft secrets magazine pa
e naletit...pozz
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
maj 2009.
maj 2009.#8
Sve i da i uspije bez bilo kakvih problema,najlogi
nija stvar je da je urod svakako manji.
Sve je mogu
e izvesti,ali zaato experimentirati i toliko se opet protiviti prirodi.
Ili mo~da ima neko ko baa ~eli da mu biljka manje rodi?
Ovo mi doalo kao primjer ali mo~e biti i neato sasvim drugo,a mo~da je i isto,a mo~da...i tako ukrug.
Eto,ja ve
po
injen bespotrebno misliti i odustajen:sun2:
Grasak99
ENTUZIJASTA272 REP18%
→ Poznavalac
Grasak99ENTUZIJASTA
maj 2009.
maj 2009.#9
Postoje autoflowering ruderalis sorte kojima ne trebaju signali za prebacivanje u cvjetanje, ali da mi je znati kako ce neki uredjaj objasniti sativama/indicama da bi bilo ok da se one prebace na cvjetanje iako nemaju 12h mraka? :sick:
POZNAVALAC926 REP36%
→ Ambasador
#34POZNAVALAC
maj 2009.
maj 2009.#10
Postoji neato sli
no tome- neki groweri koriste ciklus od ukupno 18 sati, tj. 12 sata svjetlo, 6 sati mrak za vegetaciju i naopako za cvjetanje. U pitanju je da se promjeni metabolizam biljke. Na taj na
in dan i no nisu ukupno 24 sata nego 18 ato zna
i da ukupno smanjujete vrijeme i potroanju sa 33%. Urod je naravno maniji ali nije u tome problem ako je u pitanju uzgoji koji je nama potreban-tj nekomersijalan. Najvei problem je to ato ne mo~ete to obi
nim tajmerom napraviti jer dan i no nisu ukupno 24 nego 18h. Ali digitalnim tajmerom je to mogue mislim. Nisam to probao ali na stranim forumima ima informaciju o tome. Potra~it u neki link kad budem imao viae vrijeme. Nemoj radit to ato je tebi palo na pamjet, najverojatnije postat e hermi.
maj 2009.
1 / 10
maj 2009.
maj 2009.