Pozdrav,
ve nekoliko godina mi je ~elja, i evo sad sam dobio priliku da mogu ulo~iti novac i vrijeme u ovaj sport.
Sjemenke su stigle:
5x Blue Dream Auto
5x Girl Scout Cookie Auto
Growtent sti~e kroz dva-tri radna dana, naru
io sam joa dodatno ovih fabric potova od 22L, ukupno u imat 6 vrea.
Spiderfarmer SF2000 Grow tent KIT
Kad spiderfarmer kit stigne, naru
ujem ostatak, na koji se nadam odlu
it nakon Vaae dobrodoale pomoi.
Idue sam stvari planirao uzeti 100%
Ventilator za mjeaanje unutraanjeg zraka
mykoriza
Potrebna e mi biti pomo oko odabira odvla~iva
a i ovla~iva
a, ph metra, ph UP/DOWN, intake ventilator za tent i najva~nije zemlje i gnojiva.
Imam preferans da napravim ovaj prvi grow organski, a
itanje po forumu oko zemlje i gnojiva me joa viae zbunilo.
ak dosta tema koje su relevantne o zemlji i gnojivima su stare desetak godina, pa mi je teako pouzdati se u takve informacije kad
sigurno neki proizvodi nisu dobavljivi, ili su druga
ije zovu, ili postoje novi bolji prozivodi.
Bitno mi je da ih mogu nabaviti u Hrvatskoj u pristojnom vremenskom roku.
Supersoil / compost mi se
inio nekako beginner friendly opcija, meutim naaao sam samo kilomix
koji e tra~iti vjerujem joa dosta prehrane nakon ato su dame 3-4 tjedna stare? I nije problem ako budu, ali
bih onda da imam spreman minimum prehrane koji mi mo~e zatrebati da 4-6 biljki izguram do kraja.
Biobizz i advanced nutrients sam vidio feeding schedule i da se dosta spominje na forumu, i ve mi stoji u koaarici od biobizza neato ato sam dosad zaklju
io da e trebati, svia mi se jer bih mogao sve sa botanika.hr naru
iti, i pojednostaviti nabavu.
Ovo mi je najvea dvoumica na ato da se odlu
im, da bude ato jednostavnije jer ovo prvi put radim, i tu Vas molim pomo i preporuke ako postoji neato drugo, ato smatrate boljim ili jednostavnijim, a da rezultati budu OK. I gdje mogu nabaviti?
O
ekivanja mi nisu previsoka, znam da je velika vjerovatnost za greake, i da autoflower ne opraata puno. Zadovoljit u se sa cca 50g po biljci, iskustvom koje mogu prenijeti na idui grow, a nadam se barem boljem dimu od ovih uli
arki sa kojima sam jedino imao doticaj za svog ~ivota.
Namjeravam voditi dnevnik uzgoja, imam u koaarici Raspberry Pi Pico mikrokontroler, i plan da automatiziram uvjete u aatoru (temperaturu i vlagu), volio
bih evidentirati proces pa da na neki na
in to bude moja kontribucija zajednici.
Cjenim svaki feedback i pomo!
U privitku je slika koaarice sa botanika.hr