VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQfeminizirano ili regular seme?
LEGACY

feminizirano ili regular seme?

30 odgovora7,734 pregleda
SLO-EraLEGENDA

feb 2013.

Volijo bih uti vasa iskustva, u vezi uzgoja regularnog usproedbi feminiziranog semena.

feb 2013.

Velika je razlika da li je regular iz paketa sa ulice ili brendirano regular seme,ako se misli na ovo prvo to mi je teska glupost saditi rizikovati i jos potrositi kintu a ovo drugo bi kupio i da znam da je muzjak neke super sorte neke supersuper s krislijem ljesnjakom i rizom sedd banke Pozz od zlog ovo teska glupost mislim samo za sebe i samo u mom konkretnom slucaju

feb 2013.

ja sam za fem posto nisam neki potrosac gledano na godisnjoj razini, 5 do 10 fem sjemenki si mogu priustiti svake godine.

feb 2013.

za medicinske korisnike je dobra varijanta kada se mozhe nachi sorta koju je mozhe uzeti u obe varijante tj. i fem i reg sjeme.. dok trazhish sortu koja che najbolje pomochi za tvoje probleme i simptome najbolje i najjednostavnije je koristiti fem sjeme.. a kada nadjesh odgovarajuchu sortu/e...e tada je logichnije ichi sa reg. sjemenom - zbog moguchnosti kombiniranja tj. krizhanja i razmnozhavanja opchenito.. fm. sjeme je praktichno iz vishe razloga..npr. manje prostora je potrebno..pogodnije je za pochetnike itd.. to je shto se tiche praktichnih razloga... a kvaliteta...sortne osobine i kvaliteta genetike..to je vech " drugi par postol" a i malo shira tema

feb 2013.

I like regular ;)
doKurcaISTRAŽIVAČ

feb 2013.

Jedan dobar deo out-a mi je propao jer su bila random semena iz paketa i taman kad je krenulo cvetanje ja bio na odmoru i dosta njih je bilo totalno opraseno. Od tad uzimam samo fem :)
MeskalitoLEGENDA

feb 2013.

me2 :dada

feb 2013.

Prirodne su mi primarne. Kao sto ne volim genetski inzinjering ( u smislu raznih modifikacija suprotstavljenih prirodnom redosljedu) u zivotinjskom, isto tako ne volim ni u biljnom svijetu. Ubijedjen sam da i kvalitet konoplje, poput tresanja ili grozdja, zavisi iskljucivo od ravnomjernog omjera suncanih i kisnih dana tokom sezone, kao i zastupljenosti elemenata kojim se te biljke hrane. Ako smo ih odrzavali na fizioloskom minimumu ocekivacemo minimum ploda u suprotnom cemo se nadati bogatijem plodu.
SLO-EraLEGENDA

feb 2013.

desi se po esto,da feminizirane ispostavljene strersu-kad vec pricamo za outdoor opale opet na hermija.

feb 2013.

nekih 12tak sorti sam sa fem. sjemenom radila i nikada nisam imala problema sa hermicima.. dodushe ni sa kupovnim regular sjemenom nisam imala problema.. ali...u 2 navrata sam pokushavala neshto sa reg. sjemenom iz bushte/paketa tj. sa ceste...i u oba sluchaja biljke su u vrlo ranoj fazi svjetanja pochele pokazivati sklonost hermafroditizmu...i to je bilo uzhasno jako izrazheno..toliko da sam u 1. sluchaju od 6 biljaka samo jednu cistu zhenku izvukla , a u drugom sluchaju od 10 biljaka 7 je bilo zhenskih tj. hermicha...pa sam se na kraju odluchila iskoristiti samo jednog od 3 dechka ( neko krizhanje jer...bila je odlichna-lagana za glavu a analgetik samo takav + bilo je rijech o nekoj bosanskoj domachici tj. tip ju uzgaja od 91.)

feb 2013.

Po meni bolje je fem. sjeme iako u outu sadim i fem i regular i iz paketa dobre vutre. Uz fem. sjeme proale sam godine zapiknuo i 8 nekih sjemenki iz paketa i 7 cura dobio, nitko sretniji od mene. Mislim da je lakae sa fem sjemenom, opuatenije.

feb 2013.

fem sjeme je prikladnije za indoor, pogotovo ako je manji boks pa nemaa mjesta za kocku sa m/~ biljkama nego samo stavia i znaa da e biti cure. ja osobno preferiram regularno sjeme, vjerujem da je bolja kvaliteta genetike kad nitko nije "maltretirao" biljke da bi izvukao odreenu osobinu iz njih...

feb 2013.

Ja sam isto vise za regular.... fem.je prakticnije:)sumljam da je gentski velika razlika ali regular ima jednu mogucnost vise , igranje sa krizanjem....a to je vec stepenica vise od fem. fotoperioda :knockknock: a dvije od auto uzgoja;)

feb 2013.

To bi bio dnevnik,da neko od moderatora odradi grow jedna fem i tri regular semenke iz iste firme a mi izglasamo koje

feb 2013.

zli, kad zavrsis oranzadu mozes ti to da odradis, zasto mora biti moderator ;)
Zagor77ISTRAŽIVAČ

mar 2013.

lakae je za po etnike sa fem. sjemenkama....ja sam za njih

🔒 Ova tema je zaključana