LEGACY
Mandala Satori
72 odgovora7,048 pregleda
POZNAVALAC926 REP36%
→ Ambasador
#34POZNAVALAC
okt 2009.
okt 2009.#1
Da Vas poatovane kolege pitam da li je netko naru
ivao direktno od online shop-a mandala seeds banke?
Zanimaju me sva iskustva ato ste stekli s njim.
Koliko brzo sti~e od `panjoljske do Balkana, jel dovoljno stealth pakovanje i t.d.
Na
itao sam se dosta o njima al htio bih radi sebe i radi ostalih da se malo viae napiae o toj banci od naaih ljudi.
Hvala unaprijed.
ManInTheBox
ISTRAŽIVAČ52 REP1%
→ Entuzijasta
ManInTheBoxISTRAŽIVAČ
okt 2009.
okt 2009.#2
Od mandale ne mozes kupiti direktno odavno. Prebacili su se na veleprodaju iskljucivo.
Ja sam preko Alien-a uzimao njihov Satori - 10/10
POZNAVALAC926 REP36%
→ Ambasador
#34POZNAVALAC
okt 2009.
okt 2009.#3
Hvala ti
ovje
e:)
Ina
e mislim da mo~ea u okviru par mjeseca svake godine...ove su radili od 1. do 4. mjeseca(ak se ne varam)...tj imaju vlastiti online shop, koji radi par mjeseca...sad piae da e se otvoriti 01.01. 2010.
ja sam mislio baa na tom shopu.
Ipak hvala :))
16 REP32%
→ Istraživač
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
okt 2009.
okt 2009.#5
Ka~u lagan,treba paziti na par sitnica,gotovo i ne zahtijeva gnjojenje ukoliko je zemlja imalo dobra.
Al re
em vam za 100 dana otprilike :)
ManInTheBox
ISTRAŽIVAČ52 REP1%
→ Entuzijasta
ManInTheBoxISTRAŽIVAČ
okt 2009.
okt 2009.#6
Satori je veoma lak za uzgoj. Samo treba zapamtiti jednu stvar: Poshto je veci deo genetike takozvani Landrace (divlja) sativa, Satori-u treba veoma malo hrane.
Ljudi najcesce spale biljke sa prevelikom dozom djubriva.
Ja biljke startujem u Terra Magma i perlit mixu 75:25. Obicno bi posle 3 nedelje vec morao da hranish neku drugu vrstu, ali satori ni posle 5 nedelja ne trazi hranu. Samo voda sa malo sirceta zbog PH. Inace rastu u chashama od 0.5l. U vecim saksijama bi verovatno mogle izdrzati do kasnog cvetanja bez prihrane.
Cim pocne da pokazuje znake nedostatka Azota (N), dobice malo prihrane nekom sintetikom ili cu joj menjati zemlju.
Natural
ISTRAŽIVAČ128 REP52%
→ Entuzijasta
NaturalISTRAŽIVAČ
okt 2009.
okt 2009.#7
Satori je cista sativa! inspirativno kreativno odlicna za zurke i dan! nije puno zahtevna odlicna za pocetnike kako za outdoor tako i za indoor! inace mandala preporucuje da se djubri povremeno sa gunao (pticij djubar)! ravnu kafenu kasicicu posuti na zemlju oko biljke i zaliti. prihod je ogroman!! ukus i miris su sweet!! i najpre poseca na dinju i lubenicu NjamNjam!! EnJoY:bonappetit:
POZNAVALAC926 REP36%
→ Ambasador
#34POZNAVALAC
okt 2009.
okt 2009.#8
Ak je Satori
ista sativa ja sam tramvaj
I kakva je fora sa kavom? ok...mo~e se koristit za kalij...al ozbiljno podi~e ph...i nikako posipanjem oko zemlje
Sumnjam da bi Mandala Mike preporu
io ovakvo neato...
Daj neki link, odakle si to pro
itao.
18 REP36%
→ Istraživač
okt 2009.
okt 2009.#9
Nije napisao posipati kavu, nego jednu kafenu kasicicu guana.
Da sam znala da je tako lak za uzgojiti uzela bih seme. Gledala sam ga u ponudi i razmisljala kako bi bilo dobro raditi jogu na tome ili pisati. Ah, mozda sledeci put.
Peronospora
ISTRAŽIVAČ59 REP6%
→ Entuzijasta
Natural
ISTRAŽIVAČ128 REP52%
→ Entuzijasta
NaturalISTRAŽIVAČ
okt 2009.
okt 2009.#11
sorry #34! moja greska .satori nije cista sativa ali pretezno. "high" je bistar intensivne potencije i brzo "udara" podrzava konzentraciju i kreativnost! deluje inspirativno i stimulativno! prava stvar sa kreativne ljude i naravno jogu :-)
inace sve ove informacije i ono o "guani" sam procito na www.mandalaseeds.com tamo licno mike daje savete za organski uzgoj njegovih biljcica!
Mandala ne drzi fem. seme ali garantuju za odlicnu klijavost i dobar broj zdravih devojaka!
POZNAVALAC926 REP36%
→ Ambasador
#34POZNAVALAC
okt 2009.
okt 2009.#12
uups, sry, ja kontao da si napisao neat o posipanju kave...
ina
e i guano i sva organska gnojiva (pogotovo aiamiaeva i kokoaija kakica) prvo u vodu
deda
ZMAJ26.868 REP
dedaZMAJ
okt 2009.
okt 2009.#13
osobno iskustvo sa satorijem:uvik neki problem do sad. okuaan i outdoor i indoor
kvaliteta neupitna
sad za high, pa neznam baa, tako te blesne da ti i nije baa do joge i pisanja, viae izdvajanja iz tila, hod kroz zidove , lebdenje i tako to.
outdoor je izrasla ogromna i te~inom vlastitih topova slomila sama sebe
miris je predivan, pomiriaea pa mljackaa
mandala je moj prvi pokuaaj online trgovine i toliko sam zadovoljan da svima preporu
ujem
ja probao satori, speed queen i safari mix i to je to ato se tra~i
e, da, mike-ovi i yasmin-ovi opisi vrsta, recimo za speed queen, surfer choice, ahhhhhaaaaaa, da mi je vidit nekoga ko na s.q. surfa. mo~da ti surferi tad misle da surfaju :)
uglavnom, go 4 it!
Natural
ISTRAŽIVAČ128 REP52%
→ Entuzijasta
NaturalISTRAŽIVAČ
okt 2009.
okt 2009.#14
too deda druze ;o) zanima me jesil dobio od safari mix 20 sjemena? i koja su ti iskustva? flash/uzgoj? kad si poceo speed queen i kad ti je bila gotova? mike obecava veoma brzo gotova ;o) jel imas jos iskustva od mandale i njihovog opisanog medicinskog delovanja? ganesh, 8 miles high, mandala #1, kalichakra.. PoZdRaV
deda
ZMAJ26.868 REP
dedaZMAJ
okt 2009.
okt 2009.#15
ako uzmea u obzir da je safari mix ono ato su dobili igranjem sa kalichakrom i white satinom onda sam uz speed queen, satori kuaao i to jer su rezultati safari mixa poprili
no razli
iti (
itaj raznoliko vrhunski :)
i da, paket safari mix ima 20 komada u pakiranju
s.q oko 65 dana i gotova (kuaana nakon 55 i ve je to bilo to, nego znaa kako to ide, ostavia joa malo jer hoea joa da se nadeblja
ma da ne duljim, sve valja ato sam probao od mandale
ini mi se da se u indooru malo bolje snalaze ali to je i logi
no
rado bi slo~io par dnevnika ali paranoja je ja
a
virujte mi na ri
:)
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
okt 2009.
okt 2009.#16
Dokumentiraj ti to za sebe obavezno,pa kad bude povoljna i sigurnija situacija onda pucaj,ili ustupi nekom da se hvali :)
Al drago mi je da se nisan nasluaa loaega od mandale,za razliku od drugih,ali ata si viae komercijalan ko ja
e seedbanke,nekad si i viae ogaen jer te se ipak viae spominje.
Al nek si ti deda meni high,onda ne zanimaju mene ovakve pojedinosti :)
Al isto barem "tehni
ki" rijeai tu paranoju,daj da malo parimo o
i!
deda
ZMAJ26.868 REP
dedaZMAJ
okt 2009.
okt 2009.#17
ovako neato te
eka
http://img88.imageshack.us/img88/4919/randomf.jpg
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
okt 2009.
okt 2009.#19
deda jako fino izgleda , ajde prei preko te para i noje pa nam priuati malo mandalinih slika:=
ina
e svaka
ast +rep
deda
ZMAJ26.868 REP
dedaZMAJ
okt 2009.
okt 2009.#20
jeli iko ima priliku vidit ovako neato? obratite pa~nju na ono zaokru~eno crvenom bojom. tolika ~elja za bujanjem da biljka baca top iz listova
ja to joa ne vidjeh nikad
http://img39.imageshack.us/img39/3927/random2a.jpg
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
okt 2009.
okt 2009.#21
Ovako nesto sam vidjeo samo jednom ...u pitanju je bio neki mexican haze ako se nevaram ...
u svakom slu
aju ... BolesT....:)
POZNAVALAC926 REP36%
→ Ambasador
#34POZNAVALAC
okt 2009.
okt 2009.#22
Jel u~ivo?
Ja nikad u~ivo:ohno:
itao sam da je ovo karakteristika jedino nekih afri
kih sativa i odmah otvorio mandalin site da vidim ato piae za landrace background od Satori-a...Nepal...onda provalili smo neku tajnu Satori-a:pat:
Bravo Deda!
deda
ZMAJ26.868 REP
dedaZMAJ
okt 2009.
okt 2009.#23
njih dvoje su proputovali svit u ipu i skupljali sime, ko zna
ega su sve skupili i ato su s
im zamutili
ali odradili su posao vrhunski
onaj top iz lista je na safari mixu, nije na svim listovima ali na nekoliko je
smiano je to izgledalo, dla
ice iz lista
a sad su tu male kukuljice prepune kristala
ja nikad nisam ni
uo da je to mogue
ali ko odbija na listu malo extra ;)
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
okt 2009.
okt 2009.#24
Nego deda,ti si mi po naglasku bli~e nego ata san mislija,kad bi se moglo tog satorija malo bar pomirisati prije nego moj izraste:icon_lol::icon_mrgreen:
deda
ZMAJ26.868 REP
Avantura
ZMAJ15.881 REP
NoTrippin
AMBASADOR1.958 REP13%
→ Legenda
NoTrippinAMBASADOR
okt 2009.
okt 2009.#27
Vidia sam ja lani istu stvar indo,samo je bia afgan od nirvane,ne mandala.
A nirvana je sama po sebi malo zeznuta sa genetikom,svaka biljka razli
ita,
nema uniformnosti, tako da je to moglo bit svaata a ne
isti afgan,al ko e to znat.
Nirvana je odli
na za prve uzgoje,mala cjena a opet dobra stvar,al nije kvalitetan seedbank.
A ovo sa cvitom iz lista mi super izgleda,meni je bilo samo na jednom listu i
ita sam da
je vezano sa genetikom iz sjeverne afrike i dio irak-iran-afganistan pa eto baa zanimljivo.
deda
ZMAJ26.868 REP
dedaZMAJ
okt 2009.
okt 2009.#28
a ato se ti
e mike-ovih opisa kako koja vrsta djeluje, meni je iskustvo pokazalo da se jedna re
enica sa svim vrstama ponovi:
High: a potent sativa high with an energizing body effect; sensual and stimulating. Good for active recreation, but heavy indulgance can lead to a temporary state of being blissed-out.
jer zna se kakvi smo, to much is never enough... hahaha :sick:
Natural
ISTRAŽIVAČ128 REP52%
→ Entuzijasta
NaturalISTRAŽIVAČ
okt 2009.
okt 2009.#29
Ljudi samo mogu da kazem: nemogu da docekam proljeca da zabodem sjeme!! :watchplant:
deda
ZMAJ26.868 REP
dedaZMAJ
nov 2009.
nov 2009.#30
ka~e mike:
There is a calyx growing on the fan leaf. This is a genetic oddity that stems from some of our land race genetics. These fan leaves are great for hash making since they have more resin.
i ima pravo #34, posli sam to malo googlao i tako to i stvarno je na afri
kim biljozama to u
estalo
svega je mike tu smukao i muke su mu super ispale
Bjelac
AMBASADOR2.430 REP27%
→ Legenda
BjelacAMBASADOR
nov 2009.
nov 2009.#31
trebalo bi napravit neku genetski sjebanu biljku koja bi imala samo kristale...na vrhovima, na listovima i da mos stabljiku sazvakat :D
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
nov 2009.
nov 2009.#32
Trebalo bi genetiku dovesti do toga da se zarezuje ko kau
uk i samo se smola skuplja a ona i dalje raste :))
deda
ZMAJ26.868 REP
dedaZMAJ
nov 2009.
nov 2009.#33
kri~at stonogu, svinju i neku turbo kristalnu biljozu
zamisli:100 prauta a po prautima kristali
10 REP20%
→ Istraživač
maj 2011.
maj 2011.#34
nemam bas iskustva ovo je moj prvi growing ? evo za sad sam posadio u tegle i imam vani na balkonu i sad su bas izvirile van .. pa da vas pitam ...hvala .
okt 2009.
1 / 37
okt 2009.
maj 2011.