VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQMonster Cropping
LEGACY

Monster Cropping

22 odgovora3,268 pregleda

mar 2016.

Pozdrav drugovi i drugarice, neato Vam mogu rei iz prve ruke a i mislim da mi je to sveta du~nost po hobiju. Rije je o jednom relativno novom i interesantnom na inu koniranja biljke. Sve sam pokuaao navesti onako zdravo selja ki,da bude razumljivo koliko je god mogue :) Projekt joa nije gotov,u tijeku je no poanta je vidljiva ve sada. Potkrijepit cu fotkama a mo~da i review-om tuta na kraju radi ato boljeg pregleda. Ovo je verzija 1.0 :):razvaljen:: :respect: }ivjeli i ~ivjela:vutra:
jesamZMAJ

mar 2016.

ja sam isto uzimala klonove s biljke u cvjetanju, isto su bile fr kave, brzo se unormale i normalno po nu rasti i to ubrzano, tj. sukladno nekoj svojoj dobi, ima i fotka negdje na forumu koliko se sjeam, viae ih se nije uspjelo ukorjeniti, ali one koje su se uspjele, bile su stvarno prva liga

mar 2016.

Odli an vodi...svaka ast na trudu i volji :thumb:

mar 2016.

stara fora ali fino da se neko potrudio i postavio na forum

mar 2016.

apr 2016.

zanimljivo...
TalicniAMBASADOR

maj 2020.

:razvaljen::

maj 2020.

@Talicni taj hedic odakle su izasli izdanci, kad se osusi makni rukom, da ne krene slucajno plijesan tu..
TalicniAMBASADOR

maj 2020.

Na nekim mogu odmah jer nije iz njega izraslo nego pored, da skidam odmah ili biljka uzima neku hranu odatle sad?

maj 2020.

Hranu uzima iz zemlje:) a skines kad vidis da je suvo, osjetices pod rukom, drobi se kao presusen hed.. sto i jeste:) i ostane ti stablo ispod toga.. do tada ne diraj dok izlaze nove grane..
TalicniAMBASADOR

maj 2020.

Thanks, prvi put ovako nesto radim, tako da je svaki savet vise nego dobrodosao :)
xx_taniLEGENDA

jan 2021.

Odraen LST na monster klonu, lagala bi kad bi rekla da se nisam namu ila dok sam sve te stotine grana isavijala svaku u svom nekom smjeru :zvezda:: Danas joj je 18.dan od kad pustila korijen..:bocni:: I evo ga mlai jedan, 21.1. pustio korijen, njega puatam da joa naraste pa e usljedit LST. }ivila :rolleyes:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se