LEGACY
Mjesanje gnojiva?!
16 odgovora1,758 pregleda
GrobnaJama
AMBASADOR3.679 REP62%
→ Legenda
GrobnaJamaAMBASADOR
sep 2015.
sep 2015.#1
Imam jedno pitanje u vezi gnojiva
Za sada kupio sam Bio Bizz - Growth, Root Juice i Flowering
To mi otpilike pokriva sve.. mogue je da ce biti deficijencija makro i mikro elemenata... dal je najbolje rjeaenje malo jos odrjeaiti kesu i uzeti od istog proizvoa
a i kupiti Bio- Heaven ili fish mix koji sadr~e aminokiseline i makro i mikro elemente?
Najjeftinija solucija je kupovina SuperVita od Hessija ali mjesanje organskog i mineralnog (ili razliciti proizvoai) gnojiva mi ne zvui kao najsretnije rjeaenje...
Ima li neki drugi na
in da se preventivno rjesi mogui nedostatak mikro i marko elementa a da ne izazove negativan efekt na biljke, otvoren sam za prijedloge! :)
grouchy
ZMAJ90.494 REP
grouchyZMAJ
sep 2015.
sep 2015.#2
ja sam ove godine mesao dva razlicita u vegi (neki zeleni nemacki za palme i ne cvetajuce biljke i fitofert kristal) a u cvetanju sam u pocetku davao p.cvet a sad je mixam sa jungle juice bloom 0-5-4 (htedoh hesiP ali se zajebah u narudzbini :D i nisam imao problema.
e sad, taj fitofert berry ima me i jos nesto, a p.cvet ima me takodje.
tako da se moze mesati, ali oprezno, kad sam ja koji ima fobiju od djubrenja uspeo i drugi ce :)
GrobnaJama
AMBASADOR3.679 REP62%
→ Legenda
GrobnaJamaAMBASADOR
sep 2015.
sep 2015.#3
Hvala ti na informaciji! Ma malo me hvata paranoja kako sam gledao dnevnike od @ZdravaTrava na tutankamonu sa p.cvijet ili vege i hessijem pa su cure malo negodovale, a ako se dobro sjecam i bizo je imao slican problem....
Budemo probali kombinaciju Biobizz i SuperVit pa cemo vidimo sta ce se desiti :D
Samo povremeno kap supervita da nema nedostataka :)
malatruba11
ENTUZIJASTA356 REP39%
→ Poznavalac
malatruba11ENTUZIJASTA
jul 2016.
jul 2016.#4
znate li mogu li mijeaati bio biz top max i plant. list i cvet ?
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#5
Mene isto zanima ovo iznad... a zanima me da li moze ici Big Bud npr od AN sa plantelom?
High Above
AMBASADOR2.811 REP37%
→ Legenda
High AboveAMBASADOR
sep 2016.
sep 2016.#6
@malatruba11 i @Blader
Obojica mozete mesati bez brige. Kada vec imas Big Bud mogao si ici na osnovnu hranu AN bolje bi ti rezultate verovatno dalo nego Plantela + Big Bud. :)
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#7
Ma to pitam za outdoor
isto me onako zanima jer sam ve se susreo sa takvim pitanjima pa da vidim.
Hipotetski da imas par biljka out i do sada ih hranis plantelom i na kraju malo sa big budom je ajmo rei ideja...
High Above
AMBASADOR2.811 REP37%
→ Legenda
High AboveAMBASADOR
sep 2016.
sep 2016.#8
Da skodi ne moze, ali mislim da ne bi dalo neke vidljive rezultate. Moje misljenje je da ga ne kupujes ako ga vec nemas, a ako si ga vec kupio da sacuvas za indoor. ;)
jsnmrgtc
AMBASADOR1.619 REP3%
→ Legenda
jsnmrgtcAMBASADOR
18. apr 2026.
18. apr 2026.#9
Posljednjih par god na kraju sezone je nekaka nestaaica u poljoapoteci, kad mi zafali onda se snalazi, sad sam kupio kao malo stash kristala, ak naidjem na neeato finije u uzet, ako ne da imam bar neato...zemlja jedina bila od 20 l, nakrkan na bajku do ibera sa pijaca, kolko god sam htio, plantelu 60 L nisma mogo nakrkat, pa emo za start recikliranu i ovu odvratnu mjeaat, dok nebude prilike za vre
u plantele...malo opreme protiv glodavaca, kukaca, djep mi se osjea koda sam bio na svadbi
sep 2015.
1 / 9
sep 2015.
18. apr 2026.