VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQVreme je jos uvek lepo
LEGACY

Vreme je jos uvek lepo

16 odgovora1,016 pregleda
DjinaaISTRAŽIVAČ

sep 2012.

Ljudi pustate li jos u outdoor-u svoje biljke?!?!Ovaj mesec kao i cela godina idalje je toplo i lepo vreme,pa me zanima sta vi radite i sta mislite?Doduse bila je velika susa i zemlja je suva pa kako vi rabotite ove godine s'bilje?Jah guaide and protect:banana_rasta:
not smokeLEGENDA

sep 2012.

pusta se nego sta al mislim jos 10 dana pa ce se vreme pogorsati mislim nocne temp. zemlja nije suva ko zaliva sve po mogucnostima

sep 2012.

puata se dok treba,prati se ako po mu kiae,trese se voda iz hedova da ne bi popljesnivili....meutim, tu je to uskoro:)
THC_powerLEGENDA

sep 2012.

i ja slicno ko VenloNL, al moje su procvjetale tek pocetkom rujna, tek 4 tjedna cvjetaju, bar jos toliko

sep 2012.

Moja minimala do 25. 10-tog. Vrijeme e biti iznadprosje no toplo sa veinom sun anih dana cijeli 10-ti mjesec, a none temperature se nee spuatati ispod 4 stupnja, tako ka~u dugoro ne prognoze.

sep 2012.

naravno cure ostaju vani do prvih mrazova bar ja tako radim i one nisu dovoljno gotove do tad :ludakznaci i do 11 mjeseca ako treba
PappiISTRAŽIVAČ

okt 2012.

u mojim krajevima najavljuju za 4-5 dana kise koje ce trajati 5-6 dana..te kise ce biti prirodni flush,i onda verovatno bud cut. :) sativa..pocela cvetanje krajem jula,pocetkom avgusta..to dodje nekih 70ak dana..sto bi trebalo da bude ok..samo da hedovi prezive kise i sve 5. :) u svakom slucaju,za 10-15 dana ce imati dobrih 20-ak % vece hedove...ili zivim u zabludi? :)

okt 2012.

bice pappi bice:dada
DjinaaISTRAŽIVAČ

okt 2012.

To je to Full fullova %)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se