ja neznam sta je to na slici ali ja bi reko da hed vec raste... jos par dana i imat ces za pusit :D
nisi bas dobro uslikao ali i da jesi, pistili nisu, najvjerovatnije je novi par listova koji izlazi polako :)
peace out !
jest da lici al to jos nisam sreo, ajd okaci bolju fotku ako imas, il nove za dva~tri dana da vidimo kako ce se razviti prica dalje, koja vrsta je u pitanju, ajd opisi malo uslove u kojima je... fakat nije normalna pojava, ni blizu
e to bi bio posao,hehe...čim nikne pokaže spol i dalje svojim tokom
ne vidi se baš jasno,no pretpostavimo da su pistile,jer liče ovako izdaleka na to....prati koji dan,pa okini koju bolju sliku da vidimo taj fenomen :)
uglavnom zanimljivo,ako nije neka izopačenost lista...što je logičan slijed,da izraste prvo list a ne pistila :)
meni se to dogadjalo s klonovima dok su bili veoma mladi, 90% da je novi par listova koji izgledaju kao pistile, ipak je to malo prerano za pokazivanje spola koliko sam ja uspio saznat i procitat iz veoma opsirnoga gradiva o canabisu... mada su moje curke nakon odprilike 2 tjedna pokazale prave pistile sto nije cudno kod klonova... puno srece, LP
Slap-Jack, imao sam i ja jednu malu biljčicu koja je procvala baš kao i tvoja u samome startu. Zna se dogoditi. Dobro je rekao Kali, to ti je degenerik. Zapravo ženka je, pa stoga degenerična mala :)