VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQStekanje?
LEGACY

Stekanje?

29 odgovora1,589 pregleda

nov 2019.

Pozdrav, zbog vece kolicine imam problem jer ne zelim drzati u stanu pa me interesuje da li moze da se zakopava? Bas nisam upoznat sa tim. Imate neke predloge za stekove a da nisu u blizini doma?
fizzikaISTRAŽIVAČ

nov 2019.

bukv ja msm da je ipak najb da ti stekas u stanu nprm nisam u najb situaciji i rizicnije mi je zbog keve da stekam, radi u sudnici pa ti jos vidi.. ajde cale on jos i full sa njim sam pusio pljuga barem 3,4 puta na moru i to ce mi ostati u secanjima bukv. Mada nbtn to ako imas krevet na rasklapanje ustekaj u njega i resen posao, tu ja redovno stekam i blejica mi :banana_rasta:

nov 2019.

Najbolje bi ti bilo da shtekash kroz hash ili rosin.. Masu materijala umanjis za vise od 50 posto a u dobivenom je kvaliteta te mase i stvarno je kvalitetna ako ju dobro odradis. To ti je moj savjet :)
BadiZMAJ

nov 2019.

Ako ne ~elia preraivat, uvijek mo~ea strpat u ato vee staklenke ili sl., naravno moraju bit dobro zatvorene i zakopaa ih negdje u aumi.;)

nov 2019.

Meni na pamet palo da stavis u staklenke dobro zatvorene Staklenke u neku drvenu ili metalnu kutijicu i nju onda zakopas negdje u sumi npr.
PablitoLEGENDA

nov 2019.

Vakumiraj to kao kikiriki slozi u kutiju neku pa zakopaj :)
Z&NZMAJ

nov 2019.

O sunce ti ~arko,koje su ovo ideje :rofl: Ovo sa vakumiranjem ti je joa naj bolje. Ja sam tako,samo bez zakopavanja :D Puno manje prostora zauzima i lako je sakriti.

nov 2019.

Kako mogu da vakumiram? Sta mi treba da uzvucem vazduh ili samo da istisnem?
PablitoLEGENDA

nov 2019.

Kupi masinu za vakumiranje hrane. 25e kosta i dobijes kese uz nju. Izvuce i zavari kesu masina.
Z&NZMAJ

nov 2019.

E momak,jel ti to nas trolaa malo,ha?
PablitoLEGENDA

nov 2019.

Koga pitas?
Z&NZMAJ

nov 2019.

Mislio sam da je o ito...ne tebe...

nov 2019.

Ne trolam, pitao sam ozbiljno. Nasao sam resenje tako da ono, moze tema da se lock ili prebaci negde. Stvarno nisam imao predstavu. :) Hvala svima na odgovorima.
PablitoLEGENDA

nov 2019.

Haha sta znam ;) reko mozda mislis da zezam :)
DvolicniLEGENDA

nov 2019.

Koje ti je sad rjesenje na kraju?
YaichiiAMBASADOR

nov 2019.

donesi meni xD nemam problem s time da je imam doma ( osim ako nije rijec o xxx kila to me malo strah imat doma ) mozda bua imal malo minusa na kraju kad dodjea po to :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se