Znaci biljke su mi lagano 2 tjedna od berbe i jucer sam piknuo jedan hed za degustaciju i probo ga osušit u alu foliji koju sam stavio blizu žarulje i hed je bio skroz unisten sto se tice i mirisa i teksture.Sad sam odlucio jos jedan mali otrgnut i malo bolje ga posušit da ga sutra ujutro prezentiram frendovima. Sad jel netko zna neku metodu od jedno 15-ak sati jer sad je 12 popodne ja bi trebo to imat suho sutra u 8 ujutro.
Hvala.
da da pardon krivo sam se izrazio ne curing nego sušenje ali vidio sam preko 20 metoda za brzo sušenje od 5 minuta do sat vremena al nemrem nac za 10-15 sati
Evo nesto sam iskombiniro ali me malo zeza ovaj forum stavio sam 3 slike ali ih je ovaj 7 puta stavio, uglavnom u posudi je sol na dnu jer sol ubija vlagu na soli je izbusena alu folija i u toj alu foji je na maramici hedic i gore je vent koji puse unutra, i stavio sam jednu sliku biljcice od prije tjedan dva.
Ne ne ovo je slika od prije 2 tjedna sad je smeđe jedno 50% dlacica , nadam se da sam smijo to trgat :p.
Nemoj pisati post za postom koristi opciju edit ( uredi) OC
tom cvetu gore na fotki treba bar 40 a verovatno i vise dana, daj svezu fotku ako hoces bolju procenu, boja "dlacica" nema veze sa zreloscu biljke, bar ne tako kako ti mislis
sacekaj da prodje ovaj mesec pa onda razmisljaj o
kad si vec krenuo sa temom, daj jos koji info o growu i uslovima, kad je zasadjena, koliko cveta, koja oprema, box, lampa, zemlja, temp, vlaga... zgoljavo deluje, negde nesto skripi mozda. il da maknem temu, odgovor na pitanje susenja si dobio
Pa ovako, nesto skripi ali to nesto je svjetlo jer imam jedno 170w CFL-a za nju i dvije prijateljice( nisu sestre sjemenke su sa poda ubrane :D), kolko sam ja upoznat sa tolko svjetla bi trebale i manje bit ali sto ih drzi na zivotu je gnojivo a to je domace gnojivo od kalifornijskih glisti, neznam tocno kad su zasađene ali tu sam na forumu upito nesto uvezi rasvjete a to je bilo jedno tjedan dva prije cvijetanja, box je iskombiniran od kartona i alu folije :p.I sta mislite jel mogu ovu sa slike pobrat za 2 tjedna?