VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQLowryder oblik?
LEGACY

Lowryder oblik?

78 odgovora5,195 pregleda
PunxerENTUZIJASTA

jun 2010.

E ovako narucio sam si lowrydera 1 i sad me zanima tko je imao iskustva ato da radim s biljkom da izgleda viae ovako: http://cannazine.co.uk/images/stories/buds_leaves/lowryder-large.jpg , a ne recimo ovako: http://www.cannabis-seeds-bank.co.uk/images/uploads/dwarf-mix-lowryder.jpg jer vidim da dosta ljudi koji uzgajaju low ispadne grm, a ja bi htio jednu lijepu malu biljku.... ako je mogue naravno :icon_lol:

jun 2010.

Mislim da ea dobiti jednu malu biljku ako je nediraa,ne airia grane,ne radia lst.I dobit ea manji urod vjerovatno.Zavisi kakav box imaa. Radije nek ona procvjeta ata viae,pusti izgled:)
PunxerENTUZIJASTA

jun 2010.

Imam box 26X36X58 (dubina/airina/visina) i planiram imati 2 biljke.. ma nije mi toliko do uroda da dobijem 40-ak grama ukupno meni dosta dok nove ne narastu jer ne duvam pretjerano puno a manja biljak mi je nekak prakti nija =)

jun 2010.

Pa mislim da nemaa beda.Lowrider je malen sam po sebi,a uvijek ga mo~ea dodatno sniziti.Raspitaj se koji valjaju,kolega CHE mislim da samo lowridere aiba,i ima iskustva s onima ata valjau i onima ata ne valjaju.Navodno nisu svi dobri.
PunxerENTUZIJASTA

jun 2010.

Lowryder Feminised (5seeds) €39.00 ! Aptly named for its low profile (both literally and figuratively), Lowryder was developed for extreme rapid growth (life cycle is 8 weeks from seed to bud), uniquely short height, and amazingly versatile. Lowryder is stable and reliable in its properties, a product of nine generations of selective breeding, and is non-deviant and hermaphrodite-free. Lowryder claims direct descendance from superior William’s Wonder and Northern Lights no.2 indica, as well as a more exotic, virtually unknown short variety believed to be descended from “Mexican Ruderalis,” an experimental cross created over 25 years ago. Passing directly from the seedling to the flowering stage, Lowryder altogether does away with the vegetative growth stage, in a process called autoflowering. In other words, when planted, it sprouts, grows a couple sets of leaves, then immediately and automatically begins flowering (males at about day 17, females at day 20). As a result, it is the quickest, most compact, and most discrete plant available. Genetics: William’s Wonder / Northern Lights No. 2 / Mexican Ruderalis Type: Stabilized hybrid, True-Breeding Harvest Date: 2 months from sowing. Flowering Period: 5 weeks THC Content: 10 - 12% Characteristics: Small, hardy, autoflowering strain, small yields. Location: indoor/outdoor Uzeo sam si ovaj klasični, samo feminizirani. Nadam se da će biti stone više nego high.... A što se tiče dodatnog snižavanja, kako da to radim da siječem bočne listove ili? Čito sam dosta o tome po forumu al mi je više-manje većina toga nejasno :( Uglavnom me zanima kako da se NE razgrana nego da mi izgleda ovako:

jun 2010.

Pa kad posadia viditi ea kako se formira,teako znati napamet koliko e narasti,kako e prihvatiti zemlju,svijetlo i kako e to sve i i. Uglavnom,ne diraj baa listove,skoro pa uop e.Mo~ea LST,tj. privezati je i nagniti u stranu,prosto je, ali ka~em ti,otom-potom,nek ona krene rasti i nek se fino prime,dalje je lako:)
TripENTUZIJASTA

jun 2010.

Trebao si neku sveziju genetiku, ima na alienu sad nekih novih stvarchica, tj da bude i miris i ukus. Purple Jems, Blue Ryder :))) I veruj mi druze, fem seme je chista glupost, al to tjesh i sam izvaliti vremenom. http://www.growshopalien.com/onlineshop/contents/en-uk/d76.html
PunxerENTUZIJASTA

jun 2010.

Ma u redu bitno mi je da posto mi je prvi grow budu sve zenske biljke jer mogu uzet 10 sjemenki po istoj cijeni ali uzgajam 2 po 2 pa ak su obadva muska nevalja...
TripENTUZIJASTA

jun 2010.

Odnos je 50/50, znachi sledetje dve mogu da budu zenkice. A s' obzirom da jako brzo kretju u cvetanje to i nije neki problem i sa jednim dobrim oprashivanjem posle imash brdo semenki ;) Znachi shtedish pare, smanjujesh rizik usled ne naruchivanja preko neta i imash svoju proverenu genetiku. P.S. Ako su oba mushka stavish polen u teglicu i imash sa chime da oprashish sledetju turu.
PunxerENTUZIJASTA

jun 2010.

Cekaj mozda glupo pitanje, ali iz zenske biljke koja nije oprasena necu dobit ni jednu sjemenku?
herbISTRAŽIVAČ

jun 2010.

naravno da ne. ganja je jednospolna biljka, potrebni su ti muski cvjetovi da oprase zenske da dobijes sjemenke...zennska biljka ne moze sama sebe oplodit(osim u slucaju hemafrodita, ali to je sad druga prica)
TripENTUZIJASTA

jun 2010.

Auuu prijatelju, mogao si bar neshto da prochitash pre nego shto si naruchio te semenke :) Kako vidim ovde si vetj koji mesec, pa bi mogao za pochetak bar onaj priruchnik. . .
PunxerENTUZIJASTA

jun 2010.

A citam, ali valjda mi je promaknulo da neopraaene biljke ne daju sjeme. Doduae, tu mi je trebala pomo logika, ali eto nisam neki pretjerani poznavatelj biljaka. Ma nema veze bit ce ok i ovih 5 sjemenki, dobit u dosta nadam se bar dok ne smislim nes bolje. Inace sam vikend pusac pa ne smeta ako je urod mali a i cisto sam zadovoljan s tim sto cujem o LR-u. Ma ja sam presretan i s tim ;)

jun 2010.

Vrlo esta pojava kod zrelih ~enskih biljka je da se sama oplodi ...ali od cjele biljke bi mogao mo~da nai 4-5 sjemenki .... Zna i i sensi nekada ima sjeme , ali ako ga i ima ...ima ga jako malo i rjetko .
TripENTUZIJASTA

jun 2010.

I kakva je genetika biljke koja oplodi sama sebe, inache to nije sluchajnost vetj pravilo samo treba pustiti biljku do kraja. Produzetak vrste. . .
PunxerENTUZIJASTA

jun 2010.

E jedno usputno pitanje za onog tko se razumije u Lowrydere da ne otvaram novu temu. Poato LR nema vegetativnu fazu, ve odmah po inje sa cvjetovima nakon nekoliko para listova(tako barem ka~u), jel bitno toliko kojeg je spektra boja ~arulja? Koristim cfl 23W i brijem da je crvenog spektra(neznam da li je 2700k ili 6500k bacio sam kutije al onak ~ukasto svijetle). E sad jel mogu ja ostat na tim ~aruljama do kraja growa, ili da kupim joa koju plavog spektra? I recimo da uzmem plavog, jel ih mogu ostavit da zajedno svijetle ili posebno da palim crvenog, posebno plavog?
MagnetinISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Ma mo~ea sa crvenim spektrom sve odraditi,ali e ti se biljka manje razgranati.inae atedne sa oznakom 865 su plavog spektra,a 827 crvenog...uostalom pogledaj koje boje svjetli,ako je ~ukasto naran asto onda je crveni spektar,a ako je bijelo onda je plavi spektar.
PunxerENTUZIJASTA

jun 2010.

Pa zapravo mi je cilj ove cijele rubrike i bio da saznam kako da se ne razgrana jer ne ~elim grm od biljke zbog nedostatka prostora, a sad sam i saznao ;)
Che*LEGENDA

jun 2010.

Greenpower .. hvala na toplim preporukama...... stoga cu reci samo jedno..... 1. birno je imati bar 1 zarulju 865 spektra... nema veze sa fazom vegetacije...biljci treba...ona ima fazu vegetacije koja traje prvih 15-18dana kod muske , kod zenske pocne bar dva dana kasnije ,kao i u prirodi bitno je stimulirati prave uvjete i staviti plavu ... 2. kako ce ti izgledati lowrider je nemoguce odrediti. Buduci da imam iskustvo u uzgoju lowridera,lowridera"2 i ostalih kombinacija,od svih bih izdvojio lr#2 kao najstabiliniji a ovo ostalo je relativno. Ova slika prikazuje biljke koje su krenule u isto vrijeme,isto sjeme,moj uzgoj(moje sjeme) ,tu su tri stabljike ,jedna je morala otici u veci box jer je nevjerovato koliko je otisla u vis. To je onaj problem kad prevlada odrejdeni fenotip. Ona je lowrider,ali genetika je mjesana,nekad prevlada indica u njoj ili njema a nekad sativa. POgledaj sliku,skroz lijevo... mala zdepasta...dobijes jedan veliki head, toliko tvrd da mozes nekoga tuci,a toliko smrdi (mojom frendovima mirise) da svrsavaju .... Skroz desno na slici je biljka koja je otisla u vis i razgranala se na sve trane tak da sam ju povezao gdje god sam stigao. A sve su krenule u isto vrijeme i isti uvjeti uzgoja. Jedino sto sam uspijevao je da sam ih sadio u posudu od nekih 0.5litaa i tamo drzao do pokazivanja spola.ostale bi male i velika vecina bi bila zdepaste. Da se razumijemo, mozda je nekomu neshvatljivo ,ali ova skroz lijevo koja ima u sebi mozda nekih 30cm i ova skroz desno koja ide kroz cijeli box ce na kraju da ti isti urod,mozda razlika 5gr. a ova ima jedan vrh a druga ih ima 5-8... znaci fenotip jedino odredi njenu visinu,a ostalo je uvijek isto,okus ,miris i ostalo. jedina razlika izmedju lr1 i lr#2 je sto je 2 stabilnija,vise da (bar 20%), vise i smrdi,jaci je... ali sve u svemu LR1 je jako fina biljka za uzgoj. Voli svjetlo...obozava... U jednom 'pokusu' sam ju drzao 24/0 u fazi cvjetanja i dobio sam 45gr na jednoj biljci sto su vrhunski rezultati... ali tu je i mali box koji u sebi ima 3x23w i 1x70w HPS i svetlo je u onom kak bi rekli ' gornjoj maksimali' . Vise od ovoga bi bilo bas previse.... evo jedan duzi odgovor.... pa ako jos kako mogu pomoci... samo daj :D a ja odoh da skratim ovu fiu mrzlu colu sa slike :) :) :)
PunxerENTUZIJASTA

jun 2010.

E hvala ti cijenim trud, zaista. :) Jedino ato me joa zanima je da li LR #1 ima dobar stond? Koliko vidim hibrid je dobrih indica( od kojih je wiliam's wonder tu zbog visine, pretpostavljam) pa bi trebala biti dobra. Kakva se tebi ini?
NoTrippinAMBASADOR

jun 2010.

Sve je to toliko relativno i nebitno da i nema baa smisla o tome raspravljat, samo dovedi bilo ata do kraja pa e ti mnogo toga bit jasnije.
Che*LEGENDA

jun 2010.

NoTrippin je rekao jakooo dobro. ja samo mogu reci da moj LR2 koji ima savrsene uvjete,hesi gnojiva,sav. temperaturu, pH vode namjesten, clf + hps - oko 12 000 lumena na nekih 0.18m2.... SAVRSEN JE !!! kakav je meni i ljudima oko mene. Brijem da je to STONED,ne kuzim ti se ja u to, popusim i misli i sve ostalo nestanu. Samo sjedim i disem :D Za razliku od jednog lemon skunkija koji kad zapalim, mogu uciti za ispite koliko me dize :)
TripENTUZIJASTA

jul 2010.

@Che Koliko ti je lemon skanki ishao najvishe
Che*LEGENDA

jul 2010.

ako racunamo posudu.... 1.5-1.6 m... nije nikad bio visi. evo jedog koji se tu vrtio na natjecanju za najbolju sliku :)

jul 2010.

memoris.....
TripENTUZIJASTA

jul 2010.

mislio sam na auto lemon skankitj che :)
Che*LEGENDA

jul 2010.

aaaa... naglasi :) ma ista visina kao i lr. od 40-70cm... nista drugacije :)
TripENTUZIJASTA

jul 2010.

pa jel tema o lr-ima il ne :P

jul 2010.

Da,ali budi jasan i nemoj spamati!
TripENTUZIJASTA

jul 2010.

Matori uvopshte mi nije namera spamati i ti imash neki gadan trip vezano za mene. Ovo je FORUM na kome se vode razne teme i ljudi dolaze izmedju ostalog da se opuste. Koji je inache pun spama i ostalih sranja, al bash si se za mene zakachio. Oladi malo brate, ovde sam sa dobrom namerom.

jul 2010.

Cao ekipa, Sta mislite o Dwarfmix-u. Naime radio bi lowrydere zbog tog sto mi je trenutno najprakticnije. Sve mi se cini da vecina ljudi najvise hvali ovaj LR2, al nekako bi htio neku raznolikost pa me zanima jel mislite da se isplati uzeti ovaj mix (10 sjemenki razlicitih lowridera), na Alienu je cijena 40E - jel to previse?
4herbsPOZNAVALAC

avg 2010.

osobno sam isprobao dyesel rydere i nisam oduaevljen,za lr#2 sam uo samo negativne stvari,a za lr#1 koliko znam jedino da je slab yielder,iskreno do sada najbolji ryder kojeg sam vidio je easy bud od royal queen seedsa,stvarno prekrasna formacija hedova i velika koli ina lijepih i izrazito velikih trichoma!Raste do 80 cm visine!

jul 2011.

Pozdrav,naru io sam sjemenke Low ryder automatica (easy bud) , pa me zanima jel imate neki dnevnik uzgoja od po etka same sadnje do berbe...kolko esto se zaljeva,kako i da li se obrezuje itd...unaprijed hvala!!!

jul 2011.

pozdrav,naru io sam lr automatica easy bud pa me zanima na in uzgoja,ali ne pod lampama,kolko esto zaljevam,dali i kad ih obrezujem itd,unaprijed hvala ;)
SenzaPietaPOZNAVALAC

jul 2011.

Ako ne zelis pod lampama znaci da planiras vani saditi,ne? A ako je tako onda si za ovu godinu zakasnio a do sledece uz citanje postova sa ovog foruma ima da stasas u pravog growera :)
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

Za veliki grow ces trebati pricekati do slijedece sezone...

jul 2011.

lowryder je dosta brzo gotov. Nemam iskustva s njim ali iz citanja znam da ce stici do "loseg" vremena sazrijeti.

jul 2011.

0Pa zar lr ne treba 60-80 dana do berbe,zna i da sada zasadim do 10 mj.u imati berbu...ne planiram ja neki velki grow,par komada za po etak jer mi je ovo prvi put tako da ne o ekujem neato previae,mislim ato viae to bolje...bez obzira dajte mi neki savjet,kad se obrezuje,kolko se esto zaljeva itd.unaprijed hvala ;)

jul 2011.

nema veze,mo~e par savjeta ako imaa iskustva sa lr-ima i nekih trikova zanata ;-)
GreenRyderLEGENDA

jul 2011.

......slobodno ga tretiraj kao i svaku drugu vrstu canabisa.......a sve ostale informacije mozes nac na forumu....zato i postoji....a ne da se pojedincima sve servira na pladnju.... ....na forumu pise sve pa i vise od toga..........pozz

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se