VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQdali da sjecem drvo ili ne ??
LEGACY

dali da sjecem drvo ili ne ??

20 odgovora1,774 pregleda
nebitnoISTRAŽIVAČ

sep 2011.

vako biljka mi dobija premalo svijetlosti, jer je na mjestu okruzena s drvecem. eh sadpitanje. dali da sjecem ta drva, i dali ce ona biti pod stresom ako to uradim ? da nebi slucajno promijenila spol posto je vec zesnko :P pozz
crookrutniENTUZIJASTA

sep 2011.

Samo ti posjeci drvo a ona e te nagraditi jer si joj omogu io dvoljno svjetlosti .
tinitusENTUZIJASTA

sep 2011.

a drugi put bolje odaberi mjesto, da ne bi stradala auma radi tvog growanja :prof10:
nebitnoISTRAŽIVAČ

sep 2011.

jbga bolje da drvo strada nego ja, a ta drva tako i tkao stradaju jjer tu sjecem sumu za ogrijev :P hahhaha

sep 2011.

onda pocni da se spremas za zimu
nebitnoISTRAŽIVAČ

sep 2011.

poceo : a sam im smao vrhove odsjekao, tako da moze svjetlo doci a da ne rusim citavo stablo :P pa cu ici danas da vidim koliko svjetla dobije :P

sep 2011.

ma, mora da joj je svanulo :sun2:

sep 2011.

Ma dovoljno je svjetla, vidim ja po slici:icon_lol:
nebitnoISTRAŽIVAČ

sep 2011.

hahahah jest, nadam se da ce nesto bit, prije podne nije imla svijetla, tek oko 2-3 dobijje pa negdje do 8. a da pitam josh za gnjojivo, kupio sam danas plantella cvijet 6-8-8 npk :P jel to dbro za cvijetanje ?? pise da je obogaceno vitaminima

sep 2011.

@nebitno, takvo gnojivo i ja koristim i skroz je dobro... biljke odli no reagiraju na njega, volumen hedova mi se udvostru io u 2 tjedna i sa 2 gnojenja...

sep 2011.

ja sam danas uzeo da probam, FitoCote, ali nije tecno nego u granulama, pakovanje od 30 gr. ide na 10 L. i nakon posipanja "traje" do 6 meseci. nasao sam za vege vazu sa odnosom 20:8:10, a za cvetanje sa odnosom 12:16:14. ne znam da li je neko probao taj FitoCote, al' budem video pa ako se pokaze OK javim. inace, kesica od 30 gr. je svega 0.5e.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se