VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQIndica od 3 metra???
LEGACY

Indica od 3 metra???

36 odgovora2,515 pregleda

jul 2009.

upravo sam dobio sjeme koje planiram odraditi outdoor sljedece godine,al malo me bune ovi podaci,kaze da je indica,a pazite ovo: znaci indica,koja ima energetski i pozitivan high,jos k tome ide 3 metra u vis...neka jebena indika ; )
4herbsPOZNAVALAC

jul 2009.

Jel to mo~da special kush 3 sjemenke pakovanje ili neka druga sorta?
Kushonja O.GAMBASADOR

jul 2009.

HMMMM. to i mene zanima ?

jul 2009.

jest braco,al jos mi niste odgovorili : ) ili i vas buni taj navod? :P ;)
4herbsPOZNAVALAC

jul 2009.

aha evo da ti ja odgovorim,sve je mogu e,imam i ja indicu koja je upravo preala metar i 60,raste isto ko kush ima tu formaciju listova i obi no svi kushevi koje sam vidio idu i visinu s poprili no jednakom formacijom airine pa budu onako veliki glavni listovi i uz stabljiku dosta debeli vrhovi...eto to je koliko ja znam,sad ako posadia u 3 mjesecu na nekom dobrom mjestu i lijepo ju hrania i ne topiraa zaato ne???nije niata nemogu e zar ne?
grudvaISTRAŽIVAČ

jul 2009.

kad konzumiram indiku zakucam se u naslonjacu i jedva veslam po forumu nema ni reci od energije ali kako rekose sve je moguce
grudvaISTRAŽIVAČ

jul 2009.

za komunukaciju i drustvo vise preferiram sativu e tu vec ima dosta energije i high je pozitiva
Teglica_UnkaAMBASADOR

jul 2009.

ludo burazeru ludo

jul 2009.

grudva,u tome je stvar,cudi me kako moze biti energetski high od indike... jos ima i tri metra,a nijednu sativcugu jos nisam uspio dobit ni od punih 2,2i pol metara... neznam,jedva cekam sljedece ljeto da iskusam i ovo cudo
grudvaISTRAŽIVAČ

jul 2009.

u tome i jeste problem ili je info na pakovanju netacan ili su oni napravili neki hibrid sa bambusom .Nema indike od 3 metra .Cak ni Arian to nije uspeo u idealnim uslovima(mislim na kralja kanabisa iz green house). Ali me kopka znas kanabis je pre samo 15 god imao samo 5% thc a sada ide i preko 25 - 30% .Ali bez ukrstanja (posto vidim da je cista indika) nemoguce je oterati tolko u visinu. moje su rasle oko 1.5 m u visinu i to ful djubrene, ali sam ih topovao pred cvetanje.
grudvaISTRAŽIVAČ

jul 2009.

4 herbs da nije to slucajno neki miks 40 - 60 sa sativom ili tako nesto
4herbsPOZNAVALAC

jul 2009.

neznam brate stvarno,samo rei svaata sam vidjeo vani tako da me ne udi,to je mo~da samo napisano ono da e maksimalno narast tri metra ako sadia neznam u apanjolskoj ili sog ili tako neato pa da idu u visinu i imaju jako dugo vremena za rast i idealne uslove,a arjan i ti likovi dre biljku maksimalno mjesec dana u vegi i odma u cvjet tako da se ni ne udim kako nije uspio,op e je poznato da ako biljci daa dovoljno prostora za korjen i recimo dr~ia ju 3 godine na 18 sati svjetla da e ona narast velika ko drvo pa me ne udi niata,moda je samo neki trik poato rolay queen seeds je ono dovoljno veliki kra tek nedavno izaao pa ono,to mi je ko neka kineska marka sjemenja dok netko ne doka~e suprotno!
euforijaAMBASADOR

jul 2009.

imam takva iskustva, uzo sam od njih neki miks ruderalis/indica i pise da je haj physical & energetic... i da dobis 250-350g po biljci u 2 meseca mracna je to firma...
grudvaISTRAŽIVAČ

jul 2009.

ta firma laze samu sebe a i kupce energetic i indica ne idu zajedno jos i kombinacija sa ruderalis joj joj joj
Kushonja O.GAMBASADOR

jul 2009.

ljudi ... 3 sjemenke 65kn ??? Za razliku od recimo blueberrya koji je oko 18e po sjemenki ...

jul 2009.

videcemo sljedece godine u ovo vrijeme sve sta nas zanima ; )
euforijaAMBASADOR

jul 2009.

meni ovo posuseno za negde pol mjeseca pa javim sve..
brendPOZNAVALAC

jul 2009.

Lepa kesica,ajd napravi dnevnik,pa da pratimo grow
euforijaAMBASADOR

avg 2009.

bome je energi an i euforican haj... a nekad te i zakuca da nemres nis.. ne znam, mene drukcije u svakoj situaciji lupa, ovisno o ekipi, aktivnosti koju radim i tak dalje... sve u svemu precist i pozitivan osjecaj..

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se