Dakle ekpo, kao prvo veeeeeeliki pozdrav, dolazila sam povremeno, samo da vidim jeste li na mjestu - vidim da je sve OK, svaka čast još jednom na ovom forumu, već sam godinama s vama, ljubim vas :*!
Pa...ako je već bilo slične teme, kao što kažem, nije me bilo....slobodno neka moderi izbrišu...ali, eto, baš imam FAQ kaj se tiče growanja...naime:
Radi se o big tower-u, sad...mene zanima iskustvo nekoga tko je probo u big tower stavit CFL-ke i Envorolite, dakle ili jedno ili drugo, naravno...koja je razlika u rezultatima...ne znam dakle, da li da stavim 5 CFL-ki, 3 crvene, 2 plave ili jednu dual Envarojaltitzu od 125W, dakle...ima li nekakvih slika ili mišljenja?! Tnx
.....najbolje ti je utrpat HPS 70W sa kojom CFL-kom 6500K......najbolji omjer l/W.....kad potrpas CFL da ima priblizno lumena kao HPS grije vise i trosi vise.....moje osobno misljenje....:-)
Hmmmmmm, ima slika kakvih!? Nekih praktičnih primjera :), ovo stoji kaj si napisal, manje troši, ah...sad koja je toplija, iskreno, mislim da su tu negde....
Slusaj dr. Ivacha, ako ko zna s PC growovima, on je taj (uz jos par njih tu na forumu) ;)
Btw, i ja sam krenuo s kupovinom CFLki, kao necu se zajebavat sa strujom (koju uopce ne kuzim i bojim je se :D)-prigusnice, starteri, sve to spajat..pa cu jednostavno odraditi CFLkama. Uglavnom, da skratim, uzmi HPS i neces pogrijesiti..ako je frka sa spajanjem, ima tu ljudi koji ce pomoci (pifff, jos ce se poklati medjusobno da pomognu curi). I ja sam skoro neiskoristene CFLke ostavio i presao na hps..ustedi si taj dupli trosak, mozda i odradis jedan grow sa stednim..poslije ti ne gine hps.
svi smo isti...kao proći ćemo jeftinije....nećemo mi slušat tu iskusne dečke kaj oni znaju...kad nakon dan i pol sam pokunjena repa otišao kupit hps :)