LEGACY
CBD sorte
26 odgovora1,902 pregleda
ChunkyBuds
ISTRAŽIVAČ112 REP41%
→ Entuzijasta
ChunkyBudsISTRAŽIVAČ
nov 2019.
nov 2019.#1
el ima neka stabilizovana sorta koia ima manje THC-a od legalno dozvoljenog (pitam za Srbiju konkrektno al atagod ko ima da ka~e nek prokomentariae) a da je bogata CBD-om?
edit: a i ne mora da je bogata CBD-om, samo da ispunjava prvi uslov
Toblastfaster
ISTRAŽIVAČ104 REP36%
→ Entuzijasta
ChunkyBuds
ISTRAŽIVAČ112 REP41%
→ Entuzijasta
ChunkyBudsISTRAŽIVAČ
nov 2019.
nov 2019.#4
Charlottes Angel ima 0.7% THC, 15% CBD, ne znam za bolju.
koliki je beae minimum po zakonu Srbije? neato 0.3% THC mislim
edit: ka~ea "u Srbiji se mogu gajiti" u smislu dozvoljene su samo te iz instituta?
ChunkyBuds
ISTRAŽIVAČ112 REP41%
→ Entuzijasta
huana.meri
ZMAJ24.920 REP
huana.meriZMAJ
nov 2019.
nov 2019.#7
1:20 CBD
(Feminized + Photoperiod)
Seedbank: Positronics Seeds
ata kad smo zadnja rupa opet i nesmijemo sadit kraljicu CBDjki....
balkan atala vje
na ilegala :drull: :razvaljen::
huana.meri
ZMAJ24.920 REP
huana.meriZMAJ
nov 2019.
nov 2019.#9
pravila i zakon o konoplji donose kriminalci, gamad, lopovi...hebem ti genetiku di 600 hektara moras radit da kupia kucu i auto, i to na kredu...
pljuc banda, ~ivila marihuana!!!!:rasta::rasta::rasta::rasta:
huana.meri
ZMAJ24.920 REP
huana.meriZMAJ
nov 2019.
nov 2019.#10
ajmo napuaeni matemati
ari, imamo zadatak za svjetski opstanak... :rasta:
kontaktirao sam jednu kompaniju u bugarskoj koja ima veliki izbor, ako ne i sve, genetike sjemenki industrijske konoplje koja je kod nas dozvoljena za sadnju....
mene je iskljucivo zanimala sjemenka koja je reg a ne herm. i da je cbd na max koliko mo~e biti deklariran te u kona
nici pakiranje ato manje jer ja nisam sija
ica stajler.
Veli meni lik: 2-3% CBD je max deklarirano kod svih, mo~e ii i na 4 % kod nekog na polju ko zna, ima uvjeta.
E sad, print skrino sam za primjer i za vrijednosti da nam je lakae za snala~enje 2 vrste sjemenki.
Obje od njih imaju prinos sjemena od 500-800 kila po hektaru, i to kad sadia hermije ili 50-50 zenke i mudane mix.
Ako samo za po
etak krenemo sa selekcijom muakaraca do te mjere da ih je 10-20% maximalno, znaci broj ~enki se poveava sa 50% na 80+%, ato u kona
nici daje viae oplodjenih napucanih sjemenkama ~enki, a i veu zaradu valjda...
E sad mene ni to nezanima, mene zanima sljedee, ako netko dijeli samnom mialjenje:
energija biljaka tog jednog hektara koja je usmjerena na sjemenke/CBD se u praksi mo~e poremetiti, to ovdje svi valjda znamo...hipotetski ako posadim 30 certificiranih reg. sjemenki danas, do n. godine selektiram 10 ~enki, od njih u maju nabubam taj hektar sa klonovima...
bebe nastave ljepo rast, imaju organsku hranu, vode u obilju, neopraai ih skoro uope drugi neki nasad jer su uzdignute i udaljene.
dolazi vrijeme zorenja, cvijetovi zore, debljaju se, i u njima raste i vrijednost CBD-a, jer na deklaraciji 2-3% znai kad sijea sija
icom mudane i cure skupa.
takoder sad nemamo izra
un za 50/50 % muaki/~enke jer smo same ~ene popikali, pa je i prinos u cvijetu ne samo veci radi selekcije nego i radi broja ~enki na hektaru koje rastu na mjestu mudana...
tako ra
unajui dolazimo do nekih ipak udvostru
enih brojki u najmanju ruku, ako ne i viae, zavisno o majstoru koji je na terenu.
Dijeli li itko samnom mialjenje da se selekcijom mu~jaka i ~enki u kontroliranim uvjetima ista sjemenka deklarirana na 2-3% CBD mo~e dovesti na 5-6% CBD, da se kvaliteta i masa cvijeta poveava viaestruko, pa logi
ki i prinos, prihod.
Npr kad Barni deklarira neko sjeme da ima 18% THC-a, to vrijedi ako ju neoplodi 400000 mudana industriskih, ako ju jaja dopune, nema 18%, kolko je mala qara tolko pada THC % u cvijetu, pa onda vrijedi i obratno nadam se....:):razvaljen:::kafa:
ChunkyBuds
ISTRAŽIVAČ112 REP41%
→ Entuzijasta
ChunkyBudsISTRAŽIVAČ
nov 2019.
nov 2019.#11
Ne bih ni razmialjao u smislu posla, niata nema smisla, Makedonija je legalizovala i ve ima par farmi na industrijskoj skali za medicinski kanabis.
Nego u nekom
lanku(avgusta '19) piae da je i Hrvatska legalizovala proizvodnju, isti fazon ko Makedonija, samo korporacija s velikom lovom mo~e da uleti i kao bie uskoro i u HR?
mr.dr.Smok
ZMAJ15.245 REP
mr.dr.SmokZMAJ
nov 2019.
nov 2019.#12
huana.meri pa slozio bih se sa tobom
samo neznam sto imas u planu sa tim cvjetom?kako komercijalizirati legalno neki proizvod od tog cvjeta?
Samuraj u čizmama
AMBASADOR2.074 REP16%
→ Legenda
Samuraj u čizmamaAMBASADOR
nov 2019.
nov 2019.#13
Sjetim se videa od ona BOSNIA i sadnji ind.konoplje ko bude imao lobi nad tim CBDom taj je king trave,ma samo neka se puai !!! a ato se ti
e Makedonije svejedno njima u dr~avnu blagajnu kapne jedna milja dolara i sve pet,:thumb:
huana.meri
ZMAJ24.920 REP
huana.meriZMAJ
nov 2019.
nov 2019.#14
sve top EU kompanije, koje CBD extraktiraju na 3 i viae na
ina, nezamjeraju neki prelaz u postotku,
ak imaju mekae zakone, italija 0.6 thc%, pogotovo CBD, oni ga normalno koriste i uzimaju, navodno extrakcija jednog kanabinoida ne zna
i skupljanje i drugog, butanska extreakcija
upa thc, za ostalo novi postupak,...nakon "
iaenja" ide proces koji je legalan....moa mislit kako bacaju THC, deklarirani "voz" konopljinog cvijeta sa 0.12% THC jednako smrdi i aktivira psa traga
a kao i 16%, radi se o papirima, porezu, legali, full mount kontroli....
postoje neke kompanije koje
ak nude i pomo, i klonove, i deklaraciju, no dalje u slu
aju problema ostajemo sami, jer nece ta kompanija slu~beno rei da, mi smo mu dali klonove malo bolje za njega, on se ku~i, oni ce se pravit blesavi, a ipak spremni su na genetiku koja je nedozvoljena, neki, ne svi, ju i otkupljuju....
koliko sam shvatio danas iz nekih poziva, korespodencija, ako se legalnoj genetici kroz regularnu selekciju, na
in uzgoja, podigne sastav zabranjenih spojeva ta genetika ide pod nadzor, nema uniatavanja usjeva, kazneni, sljedee god se dodatno prati na viae podru
ja te ako se poka~e kako "evoluira" u zabranjenom smjeru skida se sa liste EU dozvoljenih genetika...normalno priam o porastu koji je logi
an a ne da ti uzmu uzorak a ti skankove imaa sa 0.03 %cbd-a...
Kako u RH nisam naaao distributera reg. genetike sa spec. 2-3% CBD-a kontaktirao sam bugare koji rokaju sve vrste, dobio neki info, potvrde i taman me zove lik koji se u RH nije javljao na foun a prodaje sjeme kao.
Ja mu objasnim sta me zanima, dam mu info ko i gdje, jer ~elim hrvatski ra
un za genetiku, ne~elim da ako, kad, podignem svojstva,
ekam bugara da doe dat izjavu, ima da naa majstor s kravatom imena hrvoje ili bruno doe objasnit ata se dogaa....ako me razumia...ja sam selja
ina, ata ja znam ata je genetika, ja ni traktor nekoristim i nemam, i
izme su mi od dede....
nekako mi smrdi da bi i ja a i svako sa foruma malo iskusniji sa njihovom genetikom ostvarivo 400% rezultata po hektaru iznad najve
eg selja
ine s najve
im traktorom i najairim ulazom u dvor u slavoniji.
par tjedana vec kopam, imao sam nekoliko ushienja i nekoliko razo
arenja, zadnje ipak mislim da je ushienje, jer ato se na ovom forumu u
i, tko ~eli, to svi ti seljoberi ne
e do smrti nau
it, oni e to pla
at kad im agencija za polj. ka~e da je najbolje da odu kod nekog dredloks balavca i kupe klonove za 3 soma eura, do onda oni misle da je kralj konoplje onaj koji najviae dana bez spavanja ore....
probao sam malo i sa naaom doktoricom kanabisa spikat, bila nam u emisiji nekoliko god unazad, no nekako nije baa bila zainteresirana za spiku, njen naputak je bio "sve piae", "treba
itati"....
s njom sam se baa ponadao da u se nai, pojest pizzu,
evape, zapalit, blizu mene ~ivi, diplomirala kanabis, no ona nekako kao da se boji, ne~eli o znanju...ili mo~da nema pojma pa ne~eli bit obrukana da se nae sa branom koji ispituje gluposti koje je prepisivala na faxu a ne polo~ila....
nznm, kopam dalje, i dalje ailjim da u prijavit nasad, ako da anunaki hektar vani u izolaciji, 100-300 ~enki u full kontroli green house powerd by sun.
cvijet kakav mi svi znamo napraviti je uvjek trazen, vecina kontakata ako ih pitas to treba i zanima ih...
gotovo je vrijeme kad je gazda imo traktor, danas je u ovom poslu gazda ko se presvlai prije nego ulazi u svoj plastenik, tuaira....
treba probat, bez kemija i dodavanja genetike, njihovu treba probat silovat do max, i to je nama neki cilj, doe vrijeme kad e fukara plakat a znanje sjat.
nov 2019.
1 / 14
nov 2019.
nov 2019.