LEGACY
Revegetacija nakon berbe
10 odgovora773 pregleda
Vasica
LEGENDA7.132 REP21%
→ Zmaj
VasicaLEGENDA
maj 2024.
maj 2024.#1
Drugari pokusao sam naci vise info ovde ali mi na pretrazi ne izbacuje.
Planirao sam da probam da nakon berbe revegetiram moju biljku, cak ni na netu nisam nasao previse info.
Neki plan bi bio da na svakoj grani ostavim po najdonji cvetic da bi kada flipnem svetlo na 24/0 da ima sta da vuce sok kroz granu da je drzi u zivotu. Svakako cu flushati pre berbe, pa cu joj odmah dati Tnt, root, Slavol, Powerzyme, i ako krene da podmladjuje listove onda kad malo mase lista krene onda cu joj prunovati koren i dodati nov supstrat.
Ako neko ima iskustva sa ovime, ili neki savet i sugestiju neka pise, bio bih zahvalan. Ovde sam i ja na nepoznatom terenu, vodim se samo logikama uzgoja
Wendigo
ZMAJ59.626 REP
WendigoZMAJ
maj 2024.
maj 2024.#2
Verovatno tra~ia pogreaan termin, ima toga po netu, a i po forumu
https://www.vutra.org/threads/vodi%C4%8D-kako-revegetirati-biljku-nakon-harvesta.10069/page-2#post-587702
I po dnevnicima koliko ti duaa iate :)
Kucaa "monstercropping" u pretra~iva
kc_z39uiFIs
ZFHItEzWRC8
0RzNgZsGnms
q2dcaLkOG-E
Itd itd
Radim ja to ponekad, ali sa klonovima, maknem ih u treoj nedelji 12/12 i u mali aator na revegetaciju. I nisam jedini naravno, ima joa dosta kolega ovde
Vasica
LEGENDA7.132 REP21%
→ Zmaj
VasicaLEGENDA
maj 2024.
maj 2024.#3
skidao sam ja klonove iz outdoora u cvetanju da sacuvam dobre gene, ali nisam nikad revegetirao obranu biljku. kontam da je lakse jer vec ima izgradjen i mocan korenski sistem a i grane. hvala ti svakako ima korisnih info u videima.
ono sto sam ja skontao jeste da je vazno da sacuvas na svakoj grani po jedan cvetic da bi vukao biljne sokove kroz granu da se ne osusi
Wendigo
ZMAJ59.626 REP
WendigoZMAJ
maj 2024.
maj 2024.#4
Meh, tako-tako. Ne uspe uvek zapravo, zato je preporuka monstercropp do tree nedelje cvetanja negde.
Ali, ~ilave su ovo biljke, tako da treba probati svakako.
Jedino mislim da koren moraa orezati malo, da joj olakaaa, eventualno da se presadi ako posr
e sve iz zemlje (sumnjam, ti beae 70 litara pot guraa? Nema aanse da pojede sve po mom mialjenju) i to je to.
Dug je proces, jako. Mesec dana bude dok krenu prve mutacije
maj 2024.
1 / 6
maj 2024.
jun 2024.