LEGACY
Alien shop - narudzba - preporuka
14 odgovora4,589 pregleda
Che*
LEGENDA5.871 REP9%
→ Zmaj
Che*LEGENDA
feb 2011.
feb 2011.#1
Doslo je vrijeme za isprobati neku novu autoflowering sortu pa trebam vase misljenje, jos ako je netko neku i uzgojio bilo bi odlicno.
Odluka je pala na ove dvije a ostale su tu cisto da cujem misljenje ako je netko vec uzgajao...
Lowlife Seeds Regular Lemon Skunk
Lowlife Seeds Regular Blueberry
Lowlife Seeds Regular White Russian
Lowlife Seeds Regular Hindu Kush
Lowlife Seeds Regular Ak-47
dajte iskustvo, misljenje... trebam nesto da odlucim do kraja :)
zuz1
AMBASADOR3.528 REP58%
→ Legenda
zuz1AMBASADOR
feb 2011.
feb 2011.#2
ja sam se s autoflowering sjemenkama razocarao nikako da mi prokliju ni niknu iz zemlje u pitanju su 3 sjemenke easy bud-a od royal queen seedsa..pa posto znam da i ti cesto uzgajas autoflowering sorte mozes ki reci kako radis jel ih stavljas na klijanje ili direkt u zemlju i kako i za koliko vremenski prokliju ili niknu iz zemlje?evo ja se vec mucim oko 6 dana sa klijanjem cak sam ih sad i u zemlju stavio za sad jos nista..
Che*
LEGENDA5.871 REP9%
→ Zmaj
Che*LEGENDA
feb 2011.
feb 2011.#3
jedini savjet..paloma maramice (jer su bijele , ciste, bez bojila i mirica..znaci nema kemikalija u njima..) namocim ju vodom cijelu, stavim sjemenke nutra i sve to u jednu crnu posudicu... i cekam , svaki dan provjerim ide li van korijen... zna mi krenuti nakon recimo 2 dana za lemon skunk ili recimo po 10-12 dana po nekad za lowrider..
Bitna stavka ti je da ipak pustis da korijen izadje bar 1-2cm i onda to fino zasadis u zemlju ... nikad mi nije podbacilo na taj nacin.
Samo sam jako razocaran sa vecinom autoflowering sortama zbog njihove nestabilnosti.. Nisamo jos probao neke , ali od ovog sveg sto sam probao LR2 mi se cini najboljim za male boxove..
zuz1
AMBASADOR3.528 REP58%
→ Legenda
zuz1AMBASADOR
feb 2011.
feb 2011.#4
Hvala Che* na savjetu..ako ne nikne ova iz zemlje sto sam je stavio onda cu vidjeti kako cu s ovom trecom sto mi je ostala postupati. :)
12 dana za klijanje to mi izgleda nekako previse ja bi se vec izivcirao i poceo otvarati nozem i skalperom,a nista javim kako je proslo s klijannjem u svakom slucaju :) inace ovo mi je prva autoflowering sorta koju "sam poceo" uzgajati :)
22 REP44%
→ Istraživač
okt 2013.
okt 2013.#5
pitanje jedno.
Ja sam pocetnik u ovome,i pitam se koja je najbolja vrsta za pocetnika?
I je li sigurno narucivat sa aliena?
Dzesi
ISTRAŽIVAČ132 REP55%
→ Entuzijasta
DzesiISTRAŽIVAČ
okt 2013.
okt 2013.#6
Dizes temu staru 2 godine za pitanja na koje odgovor mozes dobiti koriscenjem opcije search. Growshopalien ne radi dostavu za SRB,najlakse su ti autoflowering sorte. koristi search i procitaj https://www.vutra.org/topic/10608-vodi%C4%8D-kroz-unutra%C5%A1nji-uzgoj-by-marcopolo/
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
okt 2013.
okt 2013.#7
ma ovo je vrh:"brownbanana se ovo svia." sam lajkuje svoj post, bravo :clap:
feb 2011.
1 / 9
feb 2011.
okt 2013.