VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQPLAGRON iskustva?
LEGACY

PLAGRON iskustva?

55 odgovora6,718 pregleda
deutch.marleyENTUZIJASTA

sep 2018.

Zanimaju me vasa iskustva sa Plagronovim proizvodima i dali je u vrhu?

sep 2018.

green sensation im je dobar, a ni ostali produkti nisu bolji ili loaiji od konkurencije, jedino mi se mighty neem ne svia i nije imao skoro nikakvog u inka, na svu sreu pa nisam prskao sa tim biljke ve sam zalivao tako skoro 3 tjedna, pa kroz research produkta na googlu poslije sam pronaaao tonu negativnih reporta u vezi tog produkta, tako da sam to bacio na kraju i poslije naru io nematode u prahu sa amazona i tako problem rijeaio za 4 dana a ovamo se mu io skoro 3 tjedna..
deutch.marleyENTUZIJASTA

sep 2018.

Vidio sam da ga spominju puno po stranim forumima a ovdje na forumu kako vidim definitivno nije u sirokoj primjeni .
d@niZMAJ

sep 2018.

Koristim Plagron za zemlju vec par godina i koristit cu ga i dalje :thumb:
deutch.marleyENTUZIJASTA

sep 2018.

Ja cu ako Bog da koristit ovih 6 produkta valjda je dosta za prehranu 5-6 komada
d@niZMAJ

sep 2018.

Uzmes set https://www.hempatia.si/plagron-top-grow-box-terra.5 i dodaj sugar ako zelis, nemoj komplicirat nepotrebno.

sep 2018.

Grow/Bloom/Power Roots/Green Sensation/Sugar uz to boom boom spray i na konju si, ne treba nista vise, jos uz to uzmes plagron bat mix zemlju i izmixas ju sa light zemljom za jos bolje rezultate..
deutch.marleyENTUZIJASTA

sep 2018.

Pa u biti taj set je je skoro isto kao i ovo sto sam screensotao samo sto je pola proizvoda u vecim kolicinama tj litrama idealno za 6 -7 komada
L0oDZMAJ

sep 2018.

I ja sam koristio Plagron...cak mislim da im je Root ne nadmaaiv... odlicno se pokazao meni za out... stej haj
lu&kZMAJ

sep 2018.

sve pozitivno o plagron :thumb:
deutch.marleyENTUZIJASTA

sep 2018.

Sada se dvoumim izmedju royal sugar ili pure zym ali otom potom :D

sep 2018.

Pure zym nije potrebno koristiti pored green sensation :thumb:niti pk 13-14, to su samo neke od prednosti kod tog produkta
deutch.marleyENTUZIJASTA

sep 2018.

Ma da i pise da royal sugar izvrsno ide sa sensation .Samo bojim se da ih necu sprzit jer bi i tom slucaju u fazi cvatnje isla tri preparata alga bloom ,royal sugar i sensation haha:D

sep 2018.

Neces sprzit. Samo sa Green Sensationom kreni sa pola doze. Sugar Royal je u biti melasa i koristi se samo jednom tjedno u cvjetanju. @420Florist Aj stavi link za nematode.:thumb: Za koje nametnike si ih koristio?

sep 2018.

Koristio sam ih protiv ovih nametnika, a ovo je produkt koji sam kupovo :thumb:
d@niZMAJ

sep 2018.

Ne tocno, imaju sasvim drugacije funkcije!

sep 2018.

@420Florist Odlicno rjesenje. Rekao bi cak i najbolje. Ja sam imao tripse (bili u zemlji), bacio biljke koliko se nakotili. A grow iza toga mi dosli gnatovi. Nayebo se sa njima i tek kada sam zalio zemlju sa kamilicom sam ih se rijesio. Al ovo je puno elegantnije rijesenje.:thumb: Jel ovaj Nematop za tripse? - https://www.amazon.de/HM-Nematoden-Nützling-gegen-Dickmaulrüßler/dp/B00H2RLMXI/ref=sr_1_1?s=garden&ie=UTF8&qid=1536752171&sr=1-1&keywords=nematoden EDIT: Nemaflor je za tripse. Malo proguglao - https://www.e-nema.de/products/
L0oDZMAJ

sep 2018.

Kad si vec resio sa kamilicom.... cemu Kud ces zdravije i elegantnije od kamilice :D napravis caj za sebe i tutnes biljkama... :)

sep 2018.

@Sensi Star https://de.wikipedia.org/wiki/Dickmaulr%C3%BCssler
d@niZMAJ

sep 2018.

Zym pospjeauje apsorpciju hranjivih tvari i bla bla bla... i koristi se od prvog tjedna vege pa do treceg tjedna cvjetanja, a sensation pospjesuje cvjetanje... i koristi se tek od treceg tjedna cvjeta. Znaci kad se prestaje koristit zym, pocinje se koristit sensation pa zato kazu da nije potrebno.

sep 2018.

@L0oD Dok nisam nasao info za kamilicu izjebali me gnatovi ko mladog majmuna. Hebo im ja mater. I tripsima takodjer.:D
deutch.marleyENTUZIJASTA

sep 2018.

A sto se tice boom boom spraya jel njega folijarno ili u zemlju direkt? I kako se dozira ja sam procito uputstvo ali nisam shvatio dobro jel moguce da je samo 3 puta kroz cijeli grow?

sep 2018.

Ako se misli na Boom Boom sprej od Biotabsa onda samo folijarno. 3 apliciranja je i vise nego dovoljno.
deutch.marleyENTUZIJASTA

sep 2018.

Evo stigle bobice :D 10 sjemenki dobio gratis.Dakle sve ovo sto je u plasticnim vrecicama je free plus dodana jos jedna od sweet dreams-a (trebalo 3 poslano 4)

sep 2018.

Pa zato sam i napisao da nije potrebno koristiti zyme pored sensationa, jer sensation koristis naravno u cvatnji, i zyme rokaa samo po defaultu ako koristis schedule "terra, coco ili hydro" kao ato si ti napisao po takom redoslijedu, dok u feeding schedule "bio" nema nikako zyme produkta u listi, zavisi koju seriju produkata koristia i naravno zavisi od finalnog mixa substrata... ali da u pravu si..

okt 2018.

Pozdrav. Kupio sam Plagron (natural-bio) starter kit djubrivo (alga grow, alga bloom, green sesation, power roots, vita race), pa ako mo~e mala pomo iskusnijih oko njegove upotrebe. 1) Da li je ok koristiti ga u sa Potgrond H zemljom? 2) Da li mora da se ateluje PH, s obzirom da je u pitanju bio? 3) Da li je ok ova njihova tablica koriaenja djubriva, ili preporu ujete davati manje ili vee doze od propisanog u njihovom prospektu? 4) Da li se vita race primenjuje samo folijarno? 5) Da li bi ste joa neato preporu ili od proizvoda koje bi trebalo dokupiti uz njih (osim shugar i zym jer njih nema u prodaji)? Gledao sam neke dnevnike i esto se deaavalo da je biljka gladna sa Plagronom, iako su ljudi tvrdili da su davali preporu ene doze po njihovim tablicama. Razmialjao sam da dodam Boom-boom sprej, ali ako se ve vita-race primenjuje folijarno i vrai sli nu funkciju kao i boom-boom sprej, mislim da bi mi on bio dodatni troaak koji sebi ne bih mogao da priuatim.
hazeriZMAJ

okt 2018.

1,da 2.ne 3da,poceti sa pola preporucene pa povecavati 4.folijarno 5. Nepotrebno,radi sa plagronom ful povecavajuci doze po tablici,neces faliti:thumb:

okt 2018.

Hvala ovek :thumb::thumb:
GronaZMAJ

apr 2020.

Da li su alga growvi bloom bez ostalih i dalje vrhunski izbor ili se ne razlikuju niata osobito od nekih drugih proizvoa a i brendova?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se