VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQpremalo svjetla?
LEGACY

premalo svjetla?

50 odgovora5,049 pregleda
vandalxENTUZIJASTA

sep 2008.

jeli ovako treba biti ili mi se biljka izduzuje zato sto nema dovoljno svjetla?trenutno su 3 CFL 25w 6700k unutra
LaidbackPOZNAVALAC

sep 2008.

Najvjerovatnije, ali slikaj biljke i cijeli box da se dobije malo bolja predozdba
vandalxENTUZIJASTA

sep 2008.

danas su bile dvije slike -.- neznam zasto su maknute al evo ih ponovo. vjerojatno se i iskrivila pokusavajuci doci do svjetla :(
BrenerPOZNAVALAC

sep 2008.

uffffff pa koliko si ih to samo odmako od svijetla? Koliki ti je box? Reci nam i temperaturu, sve... Priblizi ih pod hitno pod lampu, ma kad bolje razmislim bacaj to i kreni ponovo. Ja bi tako postupio na tvom mjestu. Previse su izduzene a izgubit ces 3-4 dana ako krenes ponovo. :prof10:
vandalxENTUZIJASTA

sep 2008.

box je nekih 80x60 temperatura je oko 27 trenutno,a bile su mi jaaaako udaljene od sijalica,jos sam bio glup tad pa mislio da ce ih sprzit(zastitnicki instinkt LOL)nista bacam ovo i kupujem hps pa nek mi se onda probaju izduzit xD
vandalxENTUZIJASTA

sep 2008.

ionako su bile domacice...ovo mi je trening jer dobivam lowryder 2 uskoro...

sep 2008.

ak imas jos sjemena ponovo ....lampe na 2-3 cm , ak nemas jbg.... priblizi svjetlo
vandalxENTUZIJASTA

sep 2008.

ma idem ponovo pa kud puklo da puklo

sep 2008.

ako ces koristit iste posude operi ih i napravi prozranu smjesu da ti lakse proklijaju a i na kraju da pude kisika za korijen a i da kad zaljevas nemas problem ....nacitaj se pa ponovo (svijetlo blizu ako imas stedne onda na 2-3cm ako hps onda malo vise...

sep 2008.

perverzno se da naucit na ovom forumu ...sve na jednom mjestu BOLEST
vandalxENTUZIJASTA

sep 2008.

da...ja sam naiso na forum tek prije neka 2 tjedna al predobar je..
vandalxENTUZIJASTA

sep 2008.

stiropor na sitne komadie pa sa zemljom izmjesat?

sep 2008.

i malo pijeka .... ma najbolje idi kupit terra magmu....
vandalxENTUZIJASTA

sep 2008.

ok,hvala na savjetu

sep 2008.

iskreno ja ti bas i nemam iskustva s tom zemljom ali sam na forumu vidio da je to dosta dobra zemlaj a i nije loose uzet neku u biljnoj apoteci ako imas koju blizu pa nades onu sa ph 6-7 ,,, tako da ti bude kako treba i malo stiropora ili onih kuglica....
BrenerPOZNAVALAC

sep 2008.

Kad sam rekao bacaj to, misli osam na biljke ne na cijeli box :D Ako hoces HPS, ok uzmi ga, no dobar grow mozes napravit i sa stednima. Ajde barem nisi zabrljo neku dobru sortu:ludaci_lol:
vandalxENTUZIJASTA

sep 2008.

ma kaka dobra sorta domaja je,skuzio sam to sa biljkama da ih bacam :vb_devil:
OkiyKikuENTUZIJASTA

sep 2008.

Ako se mene pita, i nije se puno ili previae izdu~ila, stavi svjetlo bli~e i to je to...
BrenerPOZNAVALAC

sep 2008.

Pametan si ti decko ;P Mozda da probas sa kanabis.org ubost lemon skunk 10 fem sjemenki pisljivih 300 cuna!! Meni na to sline cure, neznam kako tebi? peace
vandalxENTUZIJASTA

sep 2008.

vec sam narucio 10 fem lowryder 2 :) (sa alien growshopa) EDIT:da ne spammam,htio sam samo rec da sam danas se jedva digo i otiso do bricostore-a za HPS a oni je tamo nemaju...ja popizdeknuo...

okt 2008.

Bok ljudi, poato je tema zapo eta u svezi svjetla, imam jedno pitanje pa ne ~elim otvarati novu temu. Po injem sa pc grow i zanimaju me neke stvri; U periodu kad lampe ne rade, imam problema sa ni~om teperaturom pa jel mogu koristiti zelenu lampu samo da bi odr~avao temperaturu? Jel to smeta biljki? Isto tako zanima me, dali vama ventilatori rade non stop ili samo kad su lampe upaljene? Mo~da su malo bedasta pitanja, al odgovor nisam uspio pronai itaju i forum pa sam prisiljen pitati:knockknock:
LaidbackPOZNAVALAC

okt 2008.

Sta znaci niza temperatura? Buduci da radis pc grow, pretpostavljam da ce box biti u kuci... Da li zrak prestane strujat po noci? :)

okt 2008.

Stvar je u tome ato se kod nas ponoi ne grije od 22-06h. Temperatura mo~e pasti na 15C. Zato i pitam dali smijem koristiti zelenu lampu kad imitiram ugaaeno svijetlo?

okt 2008.

brate ja mislim da joj 15 c ne smeta , ali ako padne ispod 10 onda je banana.... mislim nece ona umrijet , ali frka je ako je ispod 10 c ....
jedno pitanje..isto u vezi svjetla..sjemenka je proklijala,al jos nije pala ljuska od sjemenke..da ju unatoc tome stavim pod svjetlo? hvala unaprijed
TarkiPOZNAVALAC

jan 2009.

Da :lml_spam:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se