VUTRA
ForumUzgajanjeUzgoj FAQmale biljke?
LEGACY

male biljke?

16 odgovora2,677 pregleda
MarkerAMBASADOR

sep 2010.

Cuo sam da imaju neka semenja tj biljke koje nerastu preko 1m cca 40cm?dali je tko cuo za te vrste???nebude puno ploda ali dosta za vlastite potrebe :):icon_lol:
zuz1AMBASADOR

sep 2010.

Nista novo...imas puno takvih vrsta,meu najpoznatijim su ti Lowryder-i,uz to oni su autoflowering biljke
PuricaPOZNAVALAC

sep 2010.

Dwarf sorte , ima o njima po forumu koliko hoces , od topica pa do dnevnika growera , mozes i moj vidit trenuzni grow u potpisu.I uz malo znanja da se tu izvuc pristojno i po 25+ grama po biljci. evo par linkova da ti skratim muke https://forums.vutra.org/group.php?do=discuss&discussionid=13 https://forums.vutra.org/threads/4694-Dwarf-%28auto%29-sorte?highlight=dwarf
MarkerAMBASADOR

sep 2010.

autoflowering ???sto je to??zna li tko gdje uzet malo sjeme?,sredio sam si pc box i sad cu sljedeci tjedan posaditi imam 4 komada tih malih za moje potrebe dosta :)
CAMENTUZIJASTA

sep 2010.

auto sorte su sorte koje neovisno o fotoperiodu cvjetaju tj ne trebaju 12-12 ve automatski procvjetaju.....
PuricaPOZNAVALAC

sep 2010.

HaHa prvo pitas di ima kupit "malo sjeme" onda odjednom kazes da ipak imas "malo sjeme" haha tebi i ne treba vutra :) , i btw sjeme ko sjeme , biljka bude mala a ne sjeme , uf koliko padobranaca zadnjih misec dana hihi , bas se dobro redovito nasmijem :D
4herbsPOZNAVALAC

sep 2010.

ata se tu ispituje majko mila,evo ja ti mogu rei odma nemoj se ni trudit prijatelju poato vidim da stvarno nisi blizak niti na dobrom putu s ovim growom,kakvo ti je to malo sjeme,mislim da stvarno mislia na manje sorte cannabisa kao neki autoflowering il neka pure indica sorta ali sumnjam da imaa sjeme od tako malih biljaka i mogu ti odma rei nemoj bacat sjeme iz paketa il koje ti je prijatelj dao i zapo injat nemoguu misiju u nekom pc boxu ili tako neato,bolje sa ekaj sljedee proljee,ulo~i nekih novaca i poni poaten grow od kojeg ea na kraju i imat neato poatenog uroda ovako ea samo troait novac i vrijeme a ne ea se nasladit na kraju vjeruj mi!pozz ako ve moraa zapo injat pc grow onda ti savjetujem da si uzmea od royal queen seedsa/easy bud ili quick one koataju te oko 150 kuna u prosjeku a feminizirano je sjeme i lagane sorte za uzgoj pa e ti to olakaat sve skupa posao ali shvati da ti je joa va~nije od sjemena imat dobru zemlju i ostale stvar ice i pomagala za uzgoj tipa gnojiva,ph minus i ostalo
MarkerAMBASADOR

sep 2010.

haha naravno da pitam sto nesmijem???imam 4 sjemena koja su navodno lowrideri....a neznam sortu to no jebiga pa sam mislio naru iti sa seedbanke ono ato znam ato je..moze lock dobio sam sve potrebne odgovore
pav1337oENTUZIJASTA

nov 2010.

Kod mene u boxu su mystery seeds, iz biljke od frenda. Njegove su bile preko 2.5m (outdoor). Moje nisu imale vegetaciju, ve su odmah na 12/12 i baa me zanima koliko velike e na biti na kraju.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se