LEGACY
male biljke?
16 odgovora2,677 pregleda
Marker
AMBASADOR1.557 REP2%
→ Legenda
MarkerAMBASADOR
sep 2010.
sep 2010.#1
Cuo sam da imaju neka semenja tj biljke koje nerastu preko 1m cca 40cm?dali je tko cuo za te vrste???nebude puno ploda ali dosta za vlastite potrebe :):icon_lol:
zuz1
AMBASADOR3.528 REP58%
→ Legenda
zuz1AMBASADOR
sep 2010.
sep 2010.#2
Nista novo...imas puno takvih vrsta,meu najpoznatijim su ti Lowryder-i,uz to oni su autoflowering biljke
Purica
POZNAVALAC1.456 REP95%
→ Ambasador
PuricaPOZNAVALAC
sep 2010.
sep 2010.#3
Dwarf sorte , ima o njima po forumu koliko hoces , od topica pa do dnevnika growera , mozes i moj vidit trenuzni grow u potpisu.I uz malo znanja da se tu izvuc pristojno i po 25+ grama po biljci.
evo par linkova da ti skratim muke
https://forums.vutra.org/group.php?do=discuss&discussionid=13
https://forums.vutra.org/threads/4694-Dwarf-%28auto%29-sorte?highlight=dwarf
Marker
AMBASADOR1.557 REP2%
→ Legenda
MarkerAMBASADOR
sep 2010.
sep 2010.#4
autoflowering ???sto je to??zna li tko gdje uzet malo sjeme?,sredio sam si pc box i sad cu sljedeci tjedan posaditi imam 4 komada tih malih za moje potrebe dosta :)
CAM
ENTUZIJASTA561 REP90%
→ Poznavalac
CAMENTUZIJASTA
sep 2010.
sep 2010.#5
auto sorte su sorte koje neovisno o fotoperiodu cvjetaju tj ne trebaju 12-12 ve automatski procvjetaju.....
Purica
POZNAVALAC1.456 REP95%
→ Ambasador
PuricaPOZNAVALAC
sep 2010.
sep 2010.#6
HaHa prvo pitas di ima kupit "malo sjeme" onda odjednom kazes da ipak imas "malo sjeme" haha tebi i ne treba vutra :) , i btw sjeme ko sjeme , biljka bude mala a ne sjeme , uf koliko padobranaca zadnjih misec dana hihi , bas se dobro redovito nasmijem :D
4herbs
POZNAVALAC1.490 REP99%
→ Ambasador
4herbsPOZNAVALAC
sep 2010.
sep 2010.#7
ata se tu ispituje majko mila,evo ja ti mogu rei odma nemoj se ni trudit prijatelju poato vidim da stvarno nisi blizak niti na dobrom putu s ovim growom,kakvo ti je to malo sjeme,mislim da stvarno mislia na manje sorte cannabisa kao neki autoflowering il neka pure indica sorta ali sumnjam da imaa sjeme od tako malih biljaka i mogu ti odma rei nemoj bacat sjeme iz paketa il koje ti je prijatelj dao i zapo
injat nemoguu misiju u nekom pc boxu ili tako neato,bolje sa
ekaj sljedee proljee,ulo~i nekih novaca i poni poaten grow od kojeg
ea na kraju i imat neato poatenog uroda ovako
ea samo troait novac i vrijeme a ne
ea se nasladit na kraju vjeruj mi!pozz
ako ve moraa zapo
injat pc grow onda ti savjetujem da si uzmea od royal queen seedsa/easy bud ili quick one
koataju te oko 150 kuna u prosjeku a feminizirano je sjeme i lagane sorte za uzgoj pa
e ti to olakaat sve skupa posao ali shvati da ti je joa va~nije od sjemena imat dobru zemlju i ostale stvar
ice i pomagala za uzgoj tipa gnojiva,ph minus i ostalo
sep 2010.
1 / 9
sep 2010.
nov 2010.