LEGACY
Cvetanje... (pomoc)
56 odgovora7,695 pregleda
8. avg 2010.#1
Kao prvo pozdrav svim clanovima koji provire u ovaj topic :)
E stvar je sledeca.
Po prvi put sam skupio dovoljno hrabrosti da zasadim nekoliko biljki, seme nisam narucivao nego sam izabrao iz paketica koji sam kupio nekad pocetkom proleca (stvar je bila extra dobra pa sam mislio da ce i potomci biti isti :P)
eh kako sam krenuo:
Nekad krajem aprila sam zasadio 8 semenki u odvojene posude koje sam cuvao kuci (na otvorenom)
Prvog maja sve biljke premestio sam na "sigurnu" udaljenost, i zbog nedostatka slobodnog vremena nisam ih posecivao do pre par dana.
Eh kada sam otisao nakon 3 meseca imao sam sta da vidim.
6 biljki je uspelo da izraste i sada su visine nekih 160-180 cm.
Sve izgledaju identicno, zbog slabe baterije na mobitelu nisam mogao da ih slikam :(.
eh sad, posto sam pokusavao da se informisem, procitao sam da je vecina sorti do sad pocela da cveta ali ja na svojim nisam primetio nikakve promene...
da li je moguce da cvetanje jos nije pocelo ili nesto nije u redu sa biljkama?
8. avg 2010.#2
Mo~da je procvjetala ali ti neku~ia....
Koliko poznajea biljke jeli imaa kakav primjer sliku bilo kakvu usporedbu po bilo
em...
Ima dosta texta ovde na forumu i slika pa malo pogledaj i daj neato...
8. avg 2010.#3
nazalost ne mogu naci sliku koja dovoljno slici, ali kroz par dana budem nabavio (uslikao)...
12. avg 2010.#4
malo se informiraj na forumu o cvjetanju a pogotovo o muakoj i ~enskoj biljci..a da budes siguran nabaci i koju sliku ovdje pa da cujes misljenja ljudi :)
i ako zelis da ti ljudi odrede spol stabljiku zumiraj..
PS kazes da biljke nisi posjecivao 3 mjeseca,ja ne bi izdrzao 3 dana a da je ne posjetim pa makar bio u poslovima do grla :P
12. avg 2010.#5
svaki dan forum a svaki drugi dan spot. a po zimi kad se igramo indoor skriva
a, nekad i spavamo skupa !
13. avg 2010.#6
http://img266.imageshack.us/img266/6222/slika003h.jpg
Eto jedna slikica u zurbi sam bice jos sutra :D
13. avg 2010.#7
Ne gledaj u to,ava te odnijo:)
Ajde fino uslikaj vrh te 'grane' ato izbija odmah povia 'grane' na kojoj je samo list pa e ti ve netko neato napisati.Pozzz
14. avg 2010.#8
Vidi se da sam laik :P
sad bi ja lagano ponovo to uslikao ali mi treba nekih 3h da dodjem na spot... budem isao opet kroz par dana pa dobacim malo kvalitetnije slike za sad imam samo ovo:
14. avg 2010.#9
vecinom sada biljke koje su vani sve cvjetaju, one koje su posadjene ajmo rec u 6. mjesecu one krecu cvjetat. pistile prve ces naci gore ispod vrha.
18. avg 2010.#10
Mali update u vezi moje plantazice i cvetanja...
Znate onu narodnu "Prvo pa musko"... e ***** ga ja i musko, odem ja prije par dana da vidim stanje kad imam sta videti, sve pocelo da cveta, samo sto je od 6, 5 muskih biljki :/, samo jedna djevojcica pustila "brkove".
koliko bi se moglo izvuci od te jedne ako bi je ja mazio i pazio?
18. avg 2010.#11
ako ti kazem 5 grama ? bacit ces je ?
brate nije bitno koliko, bitan je kvalitet. osim toga, i hash se dobar moze napraviti.
itaj literaturu, ne brini o koli
ini. pravilo broj 1
20. nov 2016.#12
Pozdrav vutrasi biljka mi je 40 dana u vege fazi i pokazuje preflowering dlacice.Zanima me da li da je posaljem u cvjetanje ili je jos rano.Hvala na odgovoru
118021
20. nov 2016.#13
Sam ocjenia to. Ovisi koliku biljku zelis imati. Vea biljka je naj
eae vei urod. Ra
unaj da ti biljka volumenom se kod prebacivanja povea dva ili tri puta ovisi o sorti.
Dok po
ne cvijetat triba prosje
no 7-12 dana... 40 dana vege je dosta inae ali sve ovisi kakav ti je box i kakav trening mislis odradit...
20. nov 2016.#14
Nisam bas iskusan pa tako da ne znam kakav trening.A sorta pure power plant sativa dominira a i u boxu ima dosta prostora
20. nov 2016.#16
A i dosta prostora je subjektivan pojam. Bilo bi bolje da ka~ea specifikacije setupa. Veli
ina boksa, rasvjeta, ventilacija, veli
ina posude... itd..
21. nov 2016.#18
Ovo je jos i dobro kakvih sve uleta ima u teme starije i preko 10 god. :)
21. nov 2016.#19
Nisam je topovao pustio sam je da odradjuje svoje,a box je otprilike metar duzine metar sirine i oko dva visok.Svijetlo dva LED panel-a po 45W a ventilacija ventilator po potrebi.Vazna platnena od 20 L
21. nov 2016.#20
Kakvo topovanje... nije to top,pa da je topujes...
Drzi to jos 20 dana na 18/6 ako je ona sama u boks... i odradi Lst kad vec nisi dosad topirao... da bi se curka rasirila... ae stej haj
21. nov 2016.#21
Povezao sam juce donje vrhove ne znam koliko je to sad imalo smisla
21. nov 2016.#22
Kad zalijes curku,savi je lagano od vrha na dole,al lagano,pazi da ne slomis...
22. nov 2016.#24
Da ti izdanci, tj. mjesta gdje e ti budovi izaci relativno ravnomjerno budu izlo~eni svjetlu. Jer e ti prevelika razlika biti u veli
ini, kvaliteti i zrelosti budova. Manji urod, ukratko.
9vLtd6wGt4U
28. okt 2021.#25
420793 pozdrav vec neko vreme je u fazi cvetanja al ne oseca se nikakav miris drug mi kaze da je zenka?
28. okt 2021.#27
posto imam problema nemam tajmer pa ujutru oko 6 palim uvece gasim 12-12 drzim kolko mogu desi se nekad da nisam kod kuce pa izgubim ritam da l je moguce da ako dobije ponovo svetlost u vecoj fazi da se vrati u vegetaciju?
28. okt 2021.#28
Jbg da nije bitno palili bi i gasili svi kad mogu, kupi tajmer 5e i miran si. Sa srecom.
Odgovaranje na teme dolazi uskoro.
avg 2010.
1 / 29
avg 2010.
1702d