LEGACY
moj prvi grow :)
34 odgovora1,817 pregleda
M a n d o r
AMBASADOR3.869 REP68%
→ Legenda
M a n d o rAMBASADOR
jun 2013.
jun 2013.#2
pro
itaj prvo ovo https://www.vutra.org/topic/10131-pravilnik/
pa kreni https://www.vutra.org/topic/2248-upute-za-postanje-slika/
M a n d o r
AMBASADOR3.869 REP68%
→ Legenda
M a n d o rAMBASADOR
jun 2013.
jun 2013.#5
omotaj tu teglu il ato je ve korijen nevoli svijetlo,gdje su joj fan listovi,kakva je to zemlja....
Kurdt
LEGENDA8.575 REP36%
→ Zmaj
KurdtLEGENDA
jun 2013.
jun 2013.#6
Zemlja je iz baate nije niata specijalno a gnojim ju sa kokoainjom,sunca ima do 7 sati dnevno a starost oko 2,5 mjeseca
ma to sam samo dodao od flaae da mogu jos zemlje ubacit jer mislim da mi je saksija mala,zemlja je obicna iz baate.ne znam sta mislia pod "fan" listovima
M a n d o r
AMBASADOR3.869 REP68%
→ Legenda
M a n d o rAMBASADOR
jun 2013.
jun 2013.#8
mislim da joj je dosta 7 sati kad nema viae,moje imaju 5 sati i niata im ne fali,mislim da ti je problem ta zemlja i male tegle jer korjen se nema kuda viae airit koliko ti je litara ta tegla..kupi zemlju,pogledaj na forumu kakva se preporu
a za 3 eura uzmea 10l i malo veu teglu i bit e bum a fan listovi su ti ovi veliki listovi....
M a n d o r
AMBASADOR3.869 REP68%
→ Legenda
M a n d o rAMBASADOR
jun 2013.
jun 2013.#10
nisi smio otkinut te listove biljka se topira da ide u airinu,ima nade da,a o tehnikama imaa viae u podforumu unutraanje uzgajanje pro
itaj ovo https://www.vutra.org/topic/10608-vodi
-kroz-unutraanji-uzgoj-by-marcopolo/?p=242206
a usporila ti je s rastom jer si joj otkinuo te listove pomou kojih biljka vrai fotosintezu...
Velicanstveni
LEGENDA6.524 REP15%
→ Zmaj
VelicanstveniLEGENDA
jun 2013.
jun 2013.#11
Ti se aalia? Pa ne mo~ea trgati fan listove kako ti hoea haha.
Zato ti biljke i napreduju sporo kao ato je mandor rekao.
Ako si ih pokuaavao topirati sasvim si pogreano radio.
Viae o treninzima imaa ovdje:
https://www.vutra.org/topic/6664-treniranje-kanabisa-scrog-sog-fim-lst-hst-by-data-sid/
Jesse Pinkman
ENTUZIJASTA465 REP66%
→ Poznavalac
Kurdt
LEGENDA8.575 REP36%
→ Zmaj
KurdtLEGENDA
jul 2013.
jul 2013.#13
puno vam hvala ljudi na savjetima.sad sam ju presadio u veu kantu i natorio dobro.sada imam problem sa listovima.pojavili su se neki kaveni tragovi kao da se suae.sta mislite da joj fali.sad sam i ja sku~io da nisam trebao sjei one fan listove al gotovo je sad.ispravit cu koliko mognem.trudim se heheh.poz
giovanni007
POZNAVALAC911 REP35%
→ Ambasador
giovanni007POZNAVALAC
jul 2013.
jul 2013.#14
Ostavi se orava posla,nije poljoprivreda za tebe.Do idueg ljeta imaa vremena da cijeli sajt pro
itaa uzdu~ i poprijeko tri puta i onda neea morati nikoga niata pitati,sve e ti biti jasno.Sve radia pogreano od biljke do sajta,biljku kao da ~elia da uniatia a na sajtu otvaraa teme koje ve postoje i stavljaa slike a i za to ve postoje teme. Svuda postoje neka pravila koja va~e za sve tako i ovdje i toga se moramo dr~ati.Sve je osmialjeno da nadjea lako ono ato te zanima i zato postoji odredjen broj ljudi koji se trudi da sve odr~i pod kontrolom i mi trebamo te~iti da im taj posao olakaamo. Samo trebaa znati
itati ostalo je sve ato te zanima na sajtu.Ako ipak neato nemo~ea da nadjea imaa i tra~ilicu u gornjem desnom kutu.Isti slu
aj sa svakim novim
lanom i meni ste viae dosadili a ne administratorima,ni ja nisam niata znao a tek sam par mjeseci tu ali sam
itao.Nikad prije nisam sadio biljke al zahvaljujui dobrim ljudima sa sajta i ja sam odlu
io i uspio uz njihovu pomo,i kad mi neato nije bilo jasno naaao bi odgovarajuu temu i sve bi mi na kraju bilo kristalno jasno objaanjeno.A neke mo~ea ovdje zvati i doktorima za naae biljke jer svi ih pitaju za pomo i na sve imaju rjeaenje.Al se prvo moraa vratiti i dobro prou
iti cijeli sajt temu po temu.Sretno
Rubinstajn
ENTUZIJASTA568 REP92%
→ Poznavalac
RubinstajnENTUZIJASTA
jul 2013.
jul 2013.#16
Sve ato si rekao stoji,da treba da
ita forum i uzdu~ i popreko a ne da postavlja glupa pitanja ali ko si ti da mu ka~ea da uzgajanje nije za njega?
Ako neea da pomognea
oveku i lepo da ga uputia onda ga nemoj ni demoralisati.
sharp
LEGENDA12.842 REP78%
→ Zmaj
sharpLEGENDA
jul 2013.
jul 2013.#17
mozda su od mene pokupili :knockknock: . ja sam to radio svojoj biljci 2x u 2011 outdoru. jos se pohvalio tu na forumu ali ne mogu naci post :shit: .
EDIT: na kraju je ispalo preko 1kg. suhog.
ne kazem da sad masovno pocnete cupat fun lisce, samo iznosim cinjenice.
negativni efekt cupanja:mislim da biljka ne bi narasla toliko(4,5m.) dok bi budovi bili deblji i gusci a dobio bi otprilike istu kolicinu.
Kurdt
LEGENDA8.575 REP36%
→ Zmaj
KurdtLEGENDA
jul 2013.
jul 2013.#18
sla~em se ljudi sa vama.treba sve isprobat ato da ne.ne bavim se uzgojem dugo vremena haha al znadem da u poljoprivredi nema pravila.priroda je
udo i
uda se deaavaju.ja sam samo pitao za pomoc i morao sam otvoriti novu temu jer nebi da se ubacujem u druge teme,mo~da neko to nevoli,a i
itao sam dosta forume ali ata ea nadao sam se da u uspit spasit svoj trud hahaha.poz ljudi i puno sree
jun 2013.
1 / 18
jun 2013.
jul 2013.