VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojProblem sa fazanima
LEGACY

Problem sa fazanima

26 odgovora1,651 pregleda
AlgenalteISTRAŽIVAČ

jul 2015.

Otkopavaju zemlju pored biljki, esto ostaje i perije, a ima ih svuda naokolo, ima li neko neku ideju kako da ih se otarasim ili da zastitim zemlju nekim kamenjem ili sl... ?
StastopojoAMBASADOR

jul 2015.

Opasni ti fazani kad se navade :D Napravi strasilo. :)
L0oDZMAJ

jul 2015.

Ma pusku u ruke i lovi fazane,uh sad ce @PowerSeed da ti da recept za fazane :D zazubice ima da krenu :D

jul 2015.

Rijeaenje sa fazanima
Otto GrunfLEGENDA

jul 2015.

:objesen::thumb: jXAOG6LOI8o YiQSrd1ndew
ludPOZNAVALAC

jul 2015.

bacis semenskog kukuruz ili zita i cao djenja i dovidjenja,to nisu fazani vec male jarebice,verovatno posle zalivanja traze hladjenje,i onda se hlade oko solje biljcice,ili uzmes vec kanapce i napravis trake s nekim starim kesama,oterace ih i to,jel su jako plasljive zivotinje....;)
tttPOZNAVALAC

jul 2015.

Malokalibarka 5,6mm i rokaj,il malo bolja zra nica,al gle joa e ti dosaivat 10tak dana pa idu na kuruzu i ostale ~itarice,nije loae ako ti malo prerahle zemlju,mo~ea isipat kantu kuruze 50setak metara dalje pa e se tamo preselit...
KarloISTRAŽIVAČ

avg 2015.

stavi soli na rep
L0oDZMAJ

avg 2015.

Zapli jedan joks brate i sve ok samo opusteno :)

avg 2015.

Hahahahaha naj zamerit ali owo je vristanje edit: Sjedim i razmisljam. Najbolje udarit oruzjem kojeg se najvise boje. To je sacekusa, kada ih ulovis na djelu spetardiraj ih, ali ne jako. Tako da budu primjer ostalima i sa mogu rec sta im se dogodilo i di...inace ostali nece znat... Ako to ne uspije, uvijek ostaje pljuca...primjetit ce da fali jedan,dva..
AlgenalteISTRAŽIVAČ

avg 2015.

samo se vi zajebavajste ja sam mrtav ozbiljan, kad god zalijem one dodju otkopaju sebi mesto i legnu da se hlade..... , nabacao sam pun kurac trnja,granja i to je bilo jedino resenje :) pozz
L0oDZMAJ

avg 2015.

Druze,cim je ne zateknes ovakvku odlicno je sve,ovo mi je 5 u nizu ove godine(auto) sto od krava,a sad od koze:crazyd:

avg 2015.

lol bedak
ludPOZNAVALAC

avg 2015.

posadis je sl put u stalu,i do j....ja...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se