VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojSamozalijevanje - pitanja i preporuke
LEGACY

Samozalijevanje - pitanja i preporuke

65 odgovora7,549 pregleda
Grower999ISTRAŽIVAČ

nov 2013.

Znaci ljudi mislio sam na vikendicu postavit par pitara koji ce imat dosta rupa na dnu stavit cu ih u jupol kantu sa vodom da budu umo eni 30% , to sam napravio prosli put izbusio poklopac jupola tocno da pitar upadne a da bude umo en samo dnom par centimetara u vodu, sve je bilo super dok nisam doso za 2mj kad mi je biljka pocela cvjetat , dignuo sam pitar iz kante jupola kad ono unutra sve zeleno od algi , iz tog pitara na rupe je poceo korijen izlazit masovno u tu vodu i korijen je bio sav zelen i smrdilo je po algama sve , unutar jupola sve stijenke zelene , al biljka je bila mala i u cvjetanju sa 1 sredisnjim cvjetom i nije izgledala sjebana ni malo meni se cinila zdrava , jedne noi sam iaao zapalit na balkon posto nebudem na vikendici esto , a ta biljka mi je bila na balkonu ,uglavnom iao sam zapalit joint i onako smijem se pusim i sjedim kraj biljoze i idem uzet guc pive kad ono jebeni aiamia u mraku mi se skoro zaleti u facu , sko io sam ko pi*** i ispustio pivu staklenu na pod , nije se razbila nego je u inila jebenu buku , popeo mi se otac na gornji kat i ue mi u prostoriju i ia upa jebenu biljku, i sad planiram ponovo nesto tako jer sam vidio da bez zalivanja 2 mj je uspila izdrzat , samo sta sljedeci put necu puait na jebenom balkonu di je biljka jer sam pametniji ovaj put za jedno iskustvo haha , primistit cu je na vrijeme vanka negdje , vec su u pogonu 3 biljoze nove stavljene prije 2tjedna , kad odem tamo stavim slike ubrzo. od vas trazim sljedece , da mi odgovorite na pitanja : 1.Kako se rjesit algi , jesu loae , jel mi mogo korjen istrunit radi njih s vremenom?,dali je to zbog toga sta je pitar sa rupama bio stavljen u kantu s vodom , znaci dali je kriv kontakt zemlje s kantom punom vode , jesu se zbog toga stvorile alge , vidio sam princip sa konopima s pomocu kojih ce mi biljka sama povlacit koliko joj treba , sta kazete? 2.Imate li neki bolji nacin samonavodnjavanja , kakva su vasa iskustva 3. dali ima veze sta sam posadio random sjeme iz kesice dilera u ovo vrijeme posadjeno je negdje 10og dana u 11tom mjesecu.. 4.nenamjeravam gnjojit ni nista zelim sadit u zemlju sa pepelom humusom piljevinom i malo stiropola ,nista drugo oce to udarat iata , sjeme je od dobre sorte pusio sam to ucinak je bio stoned Pozz dragi groweri , stvarno mi je pun kurac puaenja usranih dilerskih sranja , nemogu vodit normalan zivot koliko patim za normalnom travom jedino mi je hebena trava u glavi jer su zadnjih 3 mj sranja teaka u kvartu.

nov 2013.

1. Treba mijenjati vodu 2. Ima, potok ili da voda kapa polako nikako umo eno stalno u vodu 3. Hladno je, voda sporo isuauje, kad je predugo vla~no eto algi. Ne sadi se napolju u 11-om 4. Pepel utje e na PH, piljevinu ne trebaa, eventualno malo stiropora Ovim tvojim na inom ea i dalje biti ovisan o dilerima. Imaa i viae nego dovoljno tema da pro itaa o svojim poszavljenim pitanjima.

nov 2013.

nemoj mi reci da su ti biljke napolju
Grower999ISTRAŽIVAČ

nov 2013.

jesu haha na balkonu na vikendici :) , stalno je bio umo en pitar u kantu jupola sa vodom i procvitala je biljka ovo lito i onda mi je otac bacio , nastale su alge i sve al nije bilo vidljivih problema na biljci .. znam sve .. sad je hladno al jel postoji mogucnost da uspije? , ocu je stavit u kuu ? da stoji iza prozora ? , nemam mogucnost indoor grow tamo

nov 2013.

jest, al bilo je leto, di ces kanabis saditi napolju zimi, to nema nigde na planeti ;) ne moze to druze, ne moze
Grower999ISTRAŽIVAČ

nov 2013.

zasto ne , stavit cu unutra kuce nek stoji dobijat ce sunce iz vanka ventiacija 0 stajat ce u zatvorenoj prostoriji (prazna soba)

nov 2013.

probaj pa se uveri, od toga nema nista https://vutra.org/topic/7897-vodi%C4%8D-kroz-unutra%C5%A1nji-uzgoj-glavna-tema/page-3#entry265066

nov 2013.

Mo~ea ti dobiti biljku od nekoliko desetaka centimetara ali to mo~e biti samo za ukras i da re ea da si sadio travu. Zapaliti ne budea bez adekvatnog svjetla.
Grower999ISTRAŽIVAČ

jan 2014.

http://www.anony.ws/image/kb3E - SLIKA 1 http://www.anony.ws/kb3x -SLIKA 2 http://www.anony.ws/kb39 - Slika 3 pocela je cvjetat :) , u sredini pistile lagano izbijaju , ~ena je .. nadan se da ce bit bar koji gram da vise i ja provam kako je to uzgojit sam biljku i popusit je .. jer toliko neuspjelih pokusaja , sad san pun znanja i idemo u pobjede , ovo je zimsko pokusavanje ako uspije uspije , dok ne dode toplije vrijeme tada cemo sa uzgojem ozbiljnijih vrsta ;) , ljudi imam pitanje mislim narucit sa http://www.growshop*****.com/onlineshop/contents/en-uk/d76.html , poslat cu im kuvertu i sve to i oce to doc uopce? , kakva su vasa iskustva sa aliena , fala! ,amo misljenje sta mislite oce mi uspit ovo ;)

jan 2014.

imas o porucivanju ovde, vec si pitao https://vutra.org/topic/709-alien-shop-i-banke-semena/?p=193383 probaj zameniti taj tanak konac necim debljim da ti se ne usece u biljku, zemlja je jako vlazna i moze poceti onda truliti, pogotovo tu dole gde si joj dao kontru
Zagor77ISTRAŽIVAČ

jan 2014.

Pa ata je ovo? Skrivena kamera? De ko...sjedi, jedan !!!
Otto GrunfLEGENDA

jan 2014.

Nemoj tako Zagore, naucit ce... Mimo problema prevelike vlage, obljepi posude da korijen ne prima svjetlost.
Grower999ISTRAŽIVAČ

jan 2014.

znam sve sta vi govorite ,znam da korjen nesmi bit izlozen svjetlosti i to cu rjesit kad nabavin neprozirnu traku jbg nisam ima , u posudi u kojoj je voda je kamen jedan na kojem stoji taj pitar da se ne dodiruju pitar i voda .. a taj pitar ima rupe na dnu , tako da nece istrunit korjen vec sam radio ovo i dosao do cvjetanja i procvitala mi je i onda mi je doaa stari i bacia , jbg nismo svi face da mozemo growat doma , nekoga bi uveselia 1 cvit da ga sam ugrowa i zapali samo da vidi kako je to .. jbg patim za tim da ja ugrowam neato znan da nije vrime ni datum al jebiga sta bude bude , vi mi mozete dat savjete kakav sistem samonavodnjavanja da napravim jer sam svako tjedan dva na vikendici .., vidite koji je princip krpa vue vodu .. je da je vlazna zemlja stalno al sta cu kad nemogu bit tamo stalno i zalivat , neman para npr za narucit sjeme priko aliena , kad nabavim para nabavit cu i sjemenke lowridera kad bude bolje vrijeme na tom balkonu ce bit pun kurac sati sunca i bit ce lipog vrimena ovog prolia pa sve do 9tog 10tog miseca tako da tad cu se ozbiljno uvatit ovo zasad je kurac samo da vidim mogu li dobit cvit zimi
doc_docENTUZIJASTA

jan 2014.

sto ako ti ispadne musko? zast nisi onda bar s' dvije krenija

jan 2014.

doc, jel citas ti
doc_docENTUZIJASTA

jan 2014.

ajooj vid mene, ja gledam slicicu a ono mi se sve slabo vidi. dobro onda to je ok, mislim drago mi je da je zena. izvinjavam na ludackom pitanju
Grower999ISTRAŽIVAČ

jan 2014.

dobro napreduje al zahlaenje jebeno bojin se da je to nece ubit? , zasad sve dobro boja je super par listova na krajevima suhi samo malo , al inace sve dobro fima san je dok je u cvjetanju i izrasta je novi kat :) , uskoro slike !
Grower999ISTRAŽIVAČ

mar 2014.

[bez sadržaja]
Grower999ISTRAŽIVAČ

mar 2014.

ovo je prije par dana a ove di je koristen LST su najnovije slike . ima li ko ikakav savjet ,znaci ja nisam gnjojio sve je na princip konop povlaci vodu iz spremista vode tako da (samozaljevanje) ja nisam tu samo dodem pogledat svak par tjedana.. uglavnom sada je 60ti dan cvjetanja , sta kazete kada je gotova ?? , pistile su smee na gornjim cvjetovima ali na ova 2 najdonja tj samo 1 se vidi izbijaju bijele pistile , koliko vremena joa ata ka~ete? , a tako je mala :(( jadnica prezivila hladnoe i sranja , dobro da je ziva :)) ugl prisadia san je 55ti dan cvjetanja u vei pitar tj ogroman :D, SAVJETI HVALA!!!!!!!

mar 2014.

:D ma ovo je ludilo,hehe 1 biljka 1 joint :D pusti ju joa malo :D

mar 2014.

ima 1 dzox ako smota sve sa listovima... al ide lepo vreme, uskoro mozes pokrenuti novu turu
Grower999ISTRAŽIVAČ

mar 2014.

nova tura pokrenuta ;)
BladeZMAJ

mar 2014.

Bolje da jednu uradia kako bog zapovjeda nego 5 ovako ni u guzicu ni pored.
Grower999ISTRAŽIVAČ

mar 2014.

dajte mi savjet sto je najbolje za napravit ako si svako 2 tjedna a nekad bude mjesec dana da ne dodem , sto da radim , ovako kako sam ja sadio vidim da mo~e al dobit u premalo , tia bi posadit outdoor u zemlju ali nemogu zalivat to jer necu bit tamo stalno... eto to je ejebeni problem mogu neki spremnik vode zakopat u zemlju krpu koja e povlait tu vodu mora bit u nekoj cjevi i sve to zakopat da se nevidi a tu biljku zakamuflirat bit e tu zajebancije ata ka~ete ljudi sta da inin , moran growat pun mi je ***** dilera , al nemogu zalivat svaki dan to nego svako 2 - 3 tjedna doem .. u tom je problemdajte neki koristan savjet da premjestim ove male outdoor
Grower999ISTRAŽIVAČ

mar 2014.

Nisam u prilici u brdovitom dijelu dalmacije sam koji je okruzen morem brda maslinici suhozidi -.- nema potoka ovde gdje sam ja ugl stavit u jednu outdoor za pokus na svoj nain neki piljevina karton neznan ni ja ata sna u se pa u udrit slike kad se vratim pa cu stavit ih vamo , morat cu kupit taj gel i ta sranja vermikulit i sve , al kad se vratim sutra :D razmisljam o stealth guerilla growu xD pozz dragi groveri evo taman naduvan idem na put do svojih lipotica :)) stay high :smoke18:
BladeZMAJ

mar 2014.

Hidrogel imaa u djecijim pelenama
Grower999ISTRAŽIVAČ

mar 2014.

Lijepo napreduju , slika nema jer mi je brat kreten ina izbrisa slike, aaka kravljeg gnjoja stavljena u ljepoticu :D stavljeno na klijanje pa u zemlju 20ak biljki , iskopane 3 rupe na random mjestima , 1 ve plantana u zemlju ( 4cm biljka ) ugl sve je u po etnoj fazi , slike sljei put idu , a za 2 tjedna toliko me nee na vikendici,sve sam ostavio kako treba + masu vode i sve , vidit emo kako e to ispast , zasad sve ok. bilo je spidermita rjeaeni su sapunicom i nema ih vise,pognjojene su i ove manje biljke dobile su upola manje nego velika kravljih govana :P , puaim puaim zadu~ujem se gadno je :( haha al idalje palim novu i novu ak i kad nemam para samo palim dalje i dalje nalazim ikove po kui tra~im komadie po kutijama di inae dr~in lulu itd , nekad buden toliko o ajan da uzmem male one gran ice od budova koje iman u tegli koje uvam za crne dane :P i onda ih u mrvilici smrvim i tuckam sa mrvilicom dok se ne nae aita dovoljno dole hehe ,

mar 2014.

Pa da se posvetia malo viae biljci imao bih i viae, mo~e se svakako. A ovak "tuckaj" dalje. Jesu ti svje~a ta kravlja :shit2: ?
Grower999ISTRAŽIVAČ

apr 2014.

tamna su yeah nisu zelena. nisam htio puno ih stavljat aaku onako raspodjelio po pitaru te vee biljke koja cvjeta ,ha odradit cu flush tjedan dana i onda zadnja 2 dana u mracnoj sobi sa ventilatorom i to j eto onda harvest , kada ti donji cvitovi dobiju smee pistile , al cekajte ljudi ako dodem na sajt i vidim sve zrelo, osim donjih, mogu li donji cvjetovi imate poneato bjelih pistilla da bi se moglo to ubrat ili tribam cekat da sve budu smee , jer oni gornji cvitovi su zreli smee pistille i listovi su puni trihoma samo sta neman povealo ni nista .. jbg zadnji
Grower999ISTRAŽIVAČ

apr 2014.

tamna su yeah nisu zelena. nisam htio puno ih stavljat aaku onako raspodjelio po pitaru te vee biljke koja cvjeta ,ha odradit cu flush tjedan dana i onda zadnja 2 dana u mracnoj sobi sa ventilatorom i to j eto onda harvest , kada ti donji cvitovi dobiju smee pistile , al cekajte ljudi ako dodem na sajt i vidim sve zrelo, osim donjih, mogu li donji cvjetovi imate poneato bjelih pistilla da bi se moglo to ubrat ili tribam cekat da sve budu smee , jer oni gornji cvitovi su zreli smee pistille i listovi su puni trihoma samo sta neman povealo ni nista ..

apr 2014.

Pistile i nisu baa uvjek dobar pokazatelj zrelosti. Trebao bih gledat trihome. Ak nemaa povealo mo~da imaa foti sa opcijom makro, uslikaa, prebacia u komp i onda joa zumiraa i moa vidjeti trihome. Poveala koja poveavaju 40 do 60x koataju svega 40 kuna na njuakalu ato i nije neki izdatak. A i postoji na in da si sam napravia povealo ;)
old schooll!ENTUZIJASTA

apr 2014.

Sta ea troaiti paru,vidim da opisujes lokaciju u dalmatinskoj zabiti :) Uzmi kod svake kanister od 30l,ako nemaa pipu iliti spiju na njemu uzmi i fiksiraj neko crijevo na ep,okreni kanister naopacke,svezi krpu u viae slojeva na drugoj strani crijeva,tu stranu zatrpaj u zemlju pored biljke 5-10cm i rijeaio si problem zalijevanja biljke iduih 1.5mj.
Grower999ISTRAŽIVAČ

apr 2014.

stari provalio sve su unistene :/ .................... gotovo , outdoor sam postavio na vrh nekog brda 3-4 komada zenskih to mi je jedino preostalo slike idu kad odem , sranje teze racunao sam da ce ih bit dosta al oono hebem mu mater ...........................-.-.-.-.-.-.-.-.-.- pozz groweri ja se idem opit vanka

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se