LEGACY
DaBog da mu... prisjelo :(
115 odgovora11,399 pregleda
25. sep 2010.#1
4,5,6,7,8,9-ti........6 mjeseci zajebancije.
Nepoznato sjeme,sadnja,loaa godina,kiaa,krpelji,....briga o biljkama,...u zadnje vrijeme pljesanj.
Od 12 biljki koje sam posadio u 4 mjesecu, potop u 5 i 6 mjesecu je pre~ivjelo 7.
Od njih su 3 bile muake.
Ove
etiri ato su ostale, dosta su se patile zbog loaeg vremena.Evo doaao nam je i 9 mjesec,vrijeme berbe....sve skupa odli
no.Nije rekordan prinos ali biti e za zarolat,...:)
Obzirom da je sjeme bilo 'nepoznato' i nikle su razli
ite biljke.Visina u rasponu od 1,20m-2,70m,mirisi sli
ni ali ipak razli
iti.
Veselio sam se probi i degustaciji.Jer 'mora' svaka 'raditi' na svoj na
in :)
Dvije sam 'skinuo' neki dan jer sam nekoliko zadnjih posjeta morao uklanjati pljesanj a bile su gotovo pri kraju.Bio je to prvi dio berbe(par dana ranije nego ato je trebalo)...i jako sam zadovoljan sa kvalitetom.
Jedna je 'radna' a jedna 'paradna':) ato se ti
e osjeaja koji daju kada se zapale.
Ostale su mi 2 'cure' vani.Kako li one 'rade'???
Najmanja iz cijelog 'vrta' sa lijepim vrhom i sa joa oko 7,8
i
aka je gotova za 6-7 dana(mislih tada) a ova malo vea i koja je puna
i
aka treba sigurno
ekati kraj 10 mjeseca da se napuni.
Jednostavno re
eno.....patnja,kroz koju se mora prolaziti ako ~elia neato svoje i kvalitetno.To znaju svi koji sebi sade.
Otiaao sam danas vidjeti i pomirisati svoje cure te ponijeti 'malu' sa sobom ako je spremna......
Ukrali su ih:ohno:
Osjeaj u ovom trenutku...
Ili je mo~da ova kletva iz naslova preoatra?
25. sep 2010.#3
Generalni Zajeb. DaBog da mu ~ena crnca rodila ili slomio nogu i krivo mu zarasla!
25. sep 2010.#6
Stvarno peh,drotovi ih sigurno nisu nasli i unistili,to su pronasli lesinari iz kvarta,bijednici,jadnici,smecari,pokvareni pohlepnici koji ne uloze ni trunku truda a na kraju sve poberu.mogu se kladiti da su znali za tvoje bljke i pronasli ih mjesec dva ranije i cekali da sazriju cim su vidjeli da si ih pola pobrao,skuzili su da se uskoro blizi i finalna berba i preduhitrili je..
Al ima jedna pozitivna strana..bar imas nesto od tog svog truda,kako bi ti bilo da nisi mogao povuci ni jedan jedini dim?
25. sep 2010.#7
da Bog da mu je popusili prvi i drugi red na sahrani !!! :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
26. sep 2010.#9
meni su prije par godina u posudama bile u sumi.. :) , ukrali mi i ja ih nasao 300 metara dalje u sumi...hahahha :D
ali zao mi te , znam kako je to :P
26. sep 2010.#10
sad sam se scimao podhitno idem na svoj sajt jer sam jos neki dan primjetio tragove po suhoj visokoj travi u blizini ako mi fale biljke prijavit cu ih policiji
26. sep 2010.#11
hahahhahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahah..... samo da znas,neki amerikanac je prijavio prije 6 mjeseci da mu je netko ukrao travu :D :D :D
Ne bi se cudio da netko nazove policiju i prijavi :P
26. sep 2010.#12
Sta da ti kazem bratori ja sam sinoc otisao da zalijem biljke , kad ono vidim da je njiva obradjivana sve do nekoliko metara od 2 biljke, i ponadam se da su zive, pridjem i vidim izgazenu kantu i iseckane bilje na sitne komade uvaljane u blato, sa porukom, ''Narkomancino ne gaji u mojoj njivi drogu jeba** ti majku ako te uhvatim, u potpisu Dragan''. I tu se malo ismejem, ali ostadoh bez biljki u njivi, jedina pozitivna stvar je u tome sto burazer ima 4 biljke super limun hejza pred branje, pa se ne brinem. Inace da mi je to bilo jedino nasao bih dragana i nabio na ku**c.
27. sep 2010.#13
Mislim da bi ipak trebalo shvatiti vlasnike njiva,".Mo~da "Dragan" ne
e da guli za nekoga,plus zadrtost mialjenja o samoj biljci itd.Lokacija za outdoor je ipak presudna za siguran grow i ponajviae su krivci oni koji sade,a sad o
e li neko ubrati tuu biljku i to...100 ljudi 100
udi.po
nimo od sebe...neznam ata re
i.Da mislim da je 100% sigurno vani i da postoje 100% sigurne lokacije osobno nikad nebi troaija struju pored sunca ali eto,hobi je takav,ocrnjen...
Ma idemo dalje:)
27. sep 2010.#14
moraa bit malograan i maloumni debil da napravia tak nekaj... nikad nisam shvatio takvu ekipu....
recimo ja da osobno naletim na tako neato, nema aanse da bih ukrao cijelu biljku, uzeo bih eventualno jedan hedi i to je to... AKO NEMAM SVOJE (a imam zna
i da nebih)
jer osobno znam koliko se tu truda i ljubavi i novaca ubacuje, i da ti onda neka maloumna debil
ina pobere sve to za ata si se mu
io mjesecima...
nema se ata rei... slu
aj Dragana koji je ostavio poruku totalno shvaam i jasno mi je zaato je tako postupio,... za tebe neznam, ako si rekao da je jako dobro sakriveno... vjerovatno nije bilo!
sada je kasno za sve... neko masti brk sa nezrelim voem... DaBog da ga objesili i kamenovali.... kako mrzim ovakve vijesti i takve ljude...
dr~ se stari, promijeni sajt, nadam se da e ubudue sve biti ok!...
27. sep 2010.#15
Slazem se s Greenpower-om, nije ok sadit na tudje zemljiste ( u ovom slucaju njivu ) jer ako murja nadje najebat ce prvo vlasnik njive. Treba bit korektan ako se vec ide sadit, onda nac neki sajt koji nikome ne prepada tj ne obradjuje se i nije u nikakvom aktivnom koristenju, i po mogucnosti ne sadit na svoje zemljiste ( osim ako nije bas neka skrivena, tesko vidljiva i pristupacna lokacija ) jer imam par prijatelja koji su tako pali brze nego da su posadili uz cestu i jos k tome im je cijela obitelj imala problema.
28. sep 2010.#16
Siguran sajt ne postoji.To mi je jasno.Postoji samo dobro i loae osiguran.
Ja svoj nisam dobro osigurao.
Nije mi prvi pa da 'vjesim' na njemu malo-malo a i imam ljubimicu kod kue koju miriaem svaki dan otkako je po
ela cvasti.
Bilo je dosta kiae...pa nije bilo toliko potrebno zalijevati,osim u dijelu 8 mjeseca i kad je trebala prihrana.
Situacija ove godine je takva da me 'dr~i' kod kue svaki dan osim kad idem malo aljakati na crnjaka.Tako da...dali sam iaao ujutro kad se probudim ili u podne ili bilo kada tokom dana...svaki puta sam to radio tako da ne sretnem nikoga, a i nisam.Nijednom.S tim da mi je u blizini jedan 'komad' naae zemlje kao pokrie i to dobro, ako baa sretnem nekoga iz svoga mjesta.
'Upratiti' nekoga na na
in da ga
ekaa kada e otii na sajt(u mojem slu
aju)...trebalo bi me
ekati satima i danima...jbn posao !
:spliff: ...ubit' e me ~ena :),ali moram neato pokuaat' shvatiti :(
}ivim cijeli svoj ~ivot tako da ne stvaram nikome probleme pa samim tim i ja ih imam manje.Jako malo ljudi zna da 'duvam'.Sa te strane je moj sajt bio dobro osiguran.Da ne duljim dalje...
Mu
i me to...sa 'tehni
ke strane' gledaju,dobro sam se potrudio.Ali evo ve 3 dana u svojoj glavi tra~im krivca na drugoj strani,tj,meu ljudima koje znam.Mo~da nisam u pravu ali mo~da i jesam....uglavnom to mi viae ne treba!
Mo~da hou ali ne vjerujem,saznati 'ko me je pokrao ali u jedno sam siguran.
Kad naem novi sajt samo e jedna osoba znati za to.
Pozdrav svima na mojoj prvoj temi :):respect:
29. sep 2010.#17
Dobro jutro :)
Proe joa jedan dan.
Sada ga ve jbno interesira kakve su...4 dana se ve suae.
No dobro,...njegov grijeh,nek mu bude :(
Kako ste i sami rekli;Idemo dalje...
Za par dana ova cura je spremna za raj...pa emo napisati nekakav dnevnik.
Nije sve tako crno :)
3. okt 2010.#18
a jebiga prijatelju i ja sam izvvisio ove godine imo sam par komada amnesie haze i ak-47, jedva da sam ih probo i pusit, ono sa ak sam uspio otkinut koi vrhic vise , a sa amnesie sam samo jedan topic zapalio, dodjem neki dan i skoro me herc zdere kad sam vidio da nema nista, pa sto ih bar nije pustio ako je me planiro dici, pa da bar ima da se rusi suga, a ne ovako niti imam ja niti on, u biti on ima al sta ima nista, sad bi puco xD
3. okt 2010.#19
da meni neko tak nekaj napravi i da saznam ko je jebo me losos ak mu nebi dosel doma zavezal ga za stolicu i siloval mu starce pred ocima, i sestru i brata ako ima, i baku i dedu. majku im lopovsku. mislim ajde da je uzo sa svake najveci hed ma i da je uzo pola al imat obraza sve uzet fakat izbljuvak od coveka.
10. okt 2010.#20
Tako je,kako je...
To su sve lekcije za ubudue.Zbog samog osjeaja kada se ugleda 'prazan' sajt.............jezik za zube,oprez i idemo dalje:icon_lol:
30. okt 2010.#21
steta...da im bar prisjedne,lopovcinama.
siguran sajt je ocito no1 u growanju outside.
slj put pametnije...;)
4. nov 2010.#22
dabogda mu deca isla u rikverc ***** mu materina ;)) zao mi je ;/
3. mar 2011.#23
-Sve je to u redu dok ti 5 biljki par dana prije berbe ne pokrade ''prijatelj'' pa ti to kaze nakon godinu dana kao u mom slucaju..
-Nista vise necu reci............ :violent018:
2. maj 2011.#24
auuuuf imala sam i ja peh prije 2-3 godine dok sam ~ivila u predgrau...samooo eto meni su ukrali iz vlastitog dvoriata...ne znam ata bi joa rekla o tome, bilo je mo~da par dana prije berbe...to mi je bilo prvi puta da sam sadila, bila presretna, hay od same pomisli miline da imam svoje neato...ujutro iala da ih obiem, kad ono skoro iz korjena pocjepane...doslovno sam mislila da sanjam...koja crnja
ina... mislim da su takozvani "LOKALNI KLINCI" obavili lopovluk, samo ne znam kako su preali bodljikavu ~icu u vonjaku moga susjeda...svaka im
ast i da Bog da su se uguaili u dimu... :(
2. maj 2011.#25
E neka ti je kad ne pazia dje
icu:punch:
Dobro da nisi najebala:nana:
3. maj 2011.#26
ma nebi "najebala"...a sad su mi u stanu biljkice :))) ...to mi je bila skola...
21. maj 2011.#27
pa ja ne mogu vjerovati, stavio 10 sjemenki na klijanje u posude i ostavio u baati, i reko nek mi tam budu jedno 3-4 dana pa ih budem presadio na sajt samo dok niknu,. i proalo 4 dana, ja si razmialjam dal da ih presadim i donesem odluku da neu, da u ih ostaviti joa jedan dan, i doem ja ujutro kad ono sve i jedna biljka ia
upana i polomljena, nema niko drugi osim susjeda,.. **bem ih, sto*a jedna, a tako su mi i prije znali
upat i lomit samo povre... o
ito je moja sezona za outdoor ovdje zavraila... :(
21. maj 2011.#28
E ljudi moji ja se mucio ove godine od aprila(koji je bio kisan) pa najvecoj sikari koju mozete zamisliti,Provereno mesto je u pitanju tj nema sanse u takvu dzunglu niko da ide----------ali ne lezi vraze------otisao pre par dana imam tamo jedno 30 Safari Mixa od Mandale kad imam sta da vidim - biljke EXTRA napreduju jedna slomljena ali sve koprive i kupine u okolini izgazene,
Ja misli prvo neka zivotinja, kad ono nema mi ni asova koji je bio u takvoj sikari da ne bi bi ni sam terminator tu ruku stavljao,
Kad odjednom cujem neke glasove----odem od pozadi, tj jedno kilometar i po u krug i vidim neke jebene cigane,
Razmisljam sta oni rade tu, reko aj da im pridjem i pitam za zdravlje------a oni meni------cigan retard, njegova zena i cerka (svi bez zuba jako strasni) kazu - "bato evo mi skupljamo puzeve, nije lose 25din kilo otkupljuju talijani",
Posle se vratim na place vidim ta sto je slomljena pored jedna mala ugazena i vidim necije otiske cipela na toj zemlji,
Provalim da su oni gazili po sajtu(ima 4 mala sajta od nekih 1-2 kvadrata) i provalim da su mi pokupili sve mrtve puzeve sa sajtova koji su riknuli od puzomora (i ubacili u one sto idu za italiju) ali da nisu skontali moje biljeze !!!!!!!!
Ja ih posle nagazim na foru aj mi date mob, moj drugar otkupljuje puzeve po nekoj jacoj ceni,I dobijem njihov mob(prva se javila krezuba cerkica koja lici na avet he,he)----------i to je sve;
Sad mi vi kazite sta da radim i kako da se ponasam??????????????????????????
21. maj 2011.#29
To
no znam taj osjeaj-2008g imao sam 4 biljke vani ok sajt sjeme s pedigreom neko ubre mi ukralo 2 biljke a 2 ostavio mamu mu njegovu danima me proganjalo a taman pred berbu to je ono najgore !!!
Sumnjao sam na jednog probisvijeta i otiaao na njegovu njivu i pazi ata sam naaao jednu moju biljku u tegli na dozrijevanju odma sam ju popalio ipak mi bilo malo lakae al onu jednu nikad neu zaboraviti ubre ju je unovilo i proao voz.
2009 godine sam u lokalnoj birtiji iji je vlasnik upravo taj probisvijet pod izvjesnom koliinom alkohola na aank stavio TAURUS 357 MAGNUM i rekao ko mi ikada iata ukrade sastat e se sa bogom MRTVE MI MAJKE i pogledao njega drito u oi i pogodite ata svake godine sadim na istoj lokaciji nikada viae nije niata falilo.
ubre !!
21. maj 2011.#30
ma da mlatnes ciganku radi uroka...valjda nisu skontali o cemu se radi...
22. maj 2011.#31
Prije par godina imao sam dvije biljke u posudama iza kue, susjed pronaaao kad je iaao s pesom u aetnju i popalio mi biljku!! Lik je star i alki, ali dobro je znao da je to d~ika! Zvao moju staru i starog da pogledaju da li je to droga kao... KAsnije meni stara rekla di se nalazi biljka i doaao tako ja nou oko ponoi ko nina u njegovo dvoriate, joa je imao psa u dvoriatu, locirao sam ispod mjese
ine biljku odmah, uzeo ju i premjestio na novo mjesto gdje je mjesec dana nakon toga fino dozrijela.... :icon_lol:
Lekcija: nikad ne sadite blizu kue i blizu ljudi!
Takoer, imao sam isto tako prije par godina biljku u aikari i pokazao sam je frendu. Nakon par dana, vratim se i biljka o
erupana, ostalo svega par vrhia i glavni hed... Nije bila popaljena cijela ve onak fino skraena ..Frend je rekao frendu koji je rekao frendu i ubrzo su locirali biljozu. To je kad ljudi brbljaju zato ne govorite NIKOME NI`TA! Na kraju smo drugi frend i ja saznali tko je to bio, tra~ili smo te likove doma i naali mi fino njih, napravili smo frku,.........
Lekcija: nikad nemojte nikome govoriti niti pokazivati gdje vam stoji biljka!
peace
boz :sun2:
22. maj 2011.#32
u isto vrijeme se rastu~im i razbjesnim kad
itam vaae tragi
ne pri
e... stvarno doe
ovjeku da nekog umlati ili zadavi golim rukama...
22. maj 2011.#33
Zato ove godine novi sajt-nova pri
a.....nee valjda biti tu~na opet....ustvari
ut' e se.
22. maj 2011.#34
I ja se nadam. Sretno ti bilo. I da nas je sto vise! :-)
23. maj 2011.#35
I ja se nadam da nisu provalili mnogo su zaostali, nemozete da verujete........a ciganku ne bi diro ni onim asovom sto su mi ga digli kakva je, em je klinka nekih 15g em je toliko groblje da je to boze sacuvaj
Spremam sad drugi sajt ,bacicu nesto krajem maja.Znam da kasnim al ,al kasni i cela godina.Sta da radim mora da bude nesto za popusit.
23. maj 2011.#36
Running,
On our way
Hiding,
You will pay
Dying,
One thousand deaths
Running,
On our way
Hiding,
You will pay
Dying,
One thousand deaths
Searching,
Seek and Destroy
Searching,
Seek and Destroy
Searching,
Seek and Destroy
Searching,
Seek and Destroy...
24. maj 2011.#37
E sad mi stvarnoi dodje da Seek and Destroy, vracam se sa sajta izgazili mi majmuni ciganski 7-8 biljaka od 30 do 60cm visine.....totalno nisu nista provalili samo jure proklete puzeve !!!!!! ***** ti nemastinu u Srbiji kad se i puzevi skupljaju da bi se uzeo neki dinar.U takve koprive ne bi ni sam djavo usao(koprive su visoke 1,2m)......poubijacu ih majke mi.
Sutra idem da presadjujem ove preostale biljeze na drugi sajt.
Sta mislite jel ce da bude problem ako ih otkopam tolike 20-60cm i prebacim na drugo mesto????
11. jun 2011.#38
evo ljudi, opet sr*nja,.. naime, imam sajt okru~en aikarom i trnjem i samo bi idiot ulazio unutra i izbo se, al ono ato sam ja vidio me aokiralo... malo dalje od mog sajta (al ista aikara i aiblje) posje
eno par ljeskovih grana, reko ajd nia, nekom trebalo granja, ajmo dalje, i uniem ja u tu aikaru da doem do sajta i izbodem se kao konj kao i svaki put kad ulazim i imam ata vidjet. od 8 bilj
ica starih 7 dana koje su bile poklopljene plasti
no bocom da ih ne bi pu~evi pojeli, kod 3 biljke ta boca je ba
ena sastrane, jedna od te tri biljke je ia
upana, jedna polomljena, a jedna netaknuta, dok su ostale 5 biljki skroz netaknute s bocom preko njih, a najzanimljivije je to ato su sve biljke u razmaku od 1 metar, i ako je ve neko imao namjeru
upat i kidat pokidao bi mi i ostalih 5.. :( ne znam ato da radim, al definitivno ne idem na sajt bar do po
etka 8 mjeseca, sad su prepuatene na milost i nemilost, il jedino da se zaletim jednu no da ih odkopam i premjestim na neki drugi sajt?
11. jun 2011.#39
Moguce da je vjetar odpirio ili neka zivotinja...nisi nasao nikakvih drugih znakova poput otisaka cipela ili nesto slicno?
11. jun 2011.#40
to za vjetar je mogue, jer zadnji put kad sam bio na sajtu je bio utorak nave
er (oko 01:00h), a u srijedu je po
eo puhat jak i olujan vjetar, samo ato mi krov kue nije odnio, i sad, tj. u petak (isto oko 01:00h) doem i vidim to na sajtu,. bio je mrak, tako da i nisam mogao vidjeti baa neke tragove niti ~ivotinja niti cipela i tome sli
no, jedino me to brine jer je u blizini ulaza za moj sajt posje
eno par aiblja i bila zga~ena trava..
11. jun 2011.#41
A niata...proprati malo pa ea znati viae.Nadam se da je vjetar u pitanju...ili je neato proalo po noi kroz aikaru.Nismo ni svjesni koliko bude ~ivih bia preko noi po aikarama,hehe...Sretno:)
11. jun 2011.#42
ja kad bi to vidio nikad vise nebih otiso na sajt, bar ne do berbe, i to bi prvo izvidjo par dana, one ako ce dati urod nek daju al za 100 -200 grama se neisplati robijat...
11. jun 2011.#43
Sjednes pola kilometra dalje i promatras par dana da li je netko u blizini...samo promatras, ne ides tamo...
11. jun 2011.#44
Ma ne bi trebalo biti paranoje jer da je netko ~elio uniatiti grow uniatio bi cijeli nasad.Ovako ili vjetar ili neka ~ivotinja,nadam se...
I meni na novom sajtu jednog dana....''ned'o te kru',ataj ovo bilo?''
Pratim sajt ve 2 mjeseca skoro i jedan dan netko utera 5-6 metara tarup u aikaru na mome sajtu.A rekoh tada...ma nije valjda vrag da...
Danas joa zadnje izvianje i sutra ujutro biljoze idu tamo :)
11. jun 2011.#45
hvala vam svima na podraci, i ja se nadam da je vjetar il ~ivotinja, al sve mi nekak upu
uje na
ovjeka, al nerazumno mi je njegovo ponaaanje, ako je ve po
eo kidat i
upat, onda bi sve pokidao i po
upao, ne bi preskakao.
evo ovako je izgledala situacija kada sam sino doaao na sajt:
11. jun 2011.#46
Meni se sli
na situacija desila proale godine. Imao sam 8 bilj
ica u aumi kad ono jedan dan doem i 5 bilj
ica zgnje
ene le~e na tlu a ostale netaknute. Malo bolje pogledam i vide se tragovi, kao da se neka ~ivina valjala po sajtu.
Mislim da je i kod tebe neka ~ivotinja u pitanju (ili vjetar). Da je bio
ovjek ili bi ostavio sve kako je pa ti ne kraju sve pobere, ili bi sve po
upao. Svejedno oprez kad idea tamo.
12. jun 2011.#47
Meni keve pocupala sest biljki i posadila neke petunije n njino mesto,ostala samo jedna,sreca moja pa je zensko ......
27. jun 2011.#48
ne znam dali ste upoznati s mojim ranije predstavljenim problemom, ali sad u nastaviti tamo gdje sam stao... :)
bog mi nije dao mira, i otiaao sam na sajt barem da vidim jel se ata pomaklo s mjesta, i za
udo.. :) od 8 bilj
ica koje sam posadio, 2 su mi otiale joa prije u gore spomenutom problemu, 1 se sasuaila skroz i nema joj pomoi jer nisam skoro viae od 2 tjedna dolazio na sajt i zalijavao, a 5 ih se donekle dr~i, nadam se da e opstati, ata vi mislite?
evo slika(sry na loaoj kvaliteti, slikano mobom):
ova prva je malo "degenerirana" i skroz zaostala u razvoj,. ali od nje niti ne o
ekujem nia jer je svoju zaostalost pokazala joa dok je klijala.. :)
28. jun 2011.#49
Ako nisi ve,daj neke prihrane biljkama pod hitno ovim veima,mislim....
9. jul 2011.#50
Evo Venlo da se pribilje~im, moja najdra~a biljka ove godine, Chunk Beki koja u sebi ima puno Indice iz Uzbekistana....netko ju je popalio...... Da bog da mu prisjelo.
10. jul 2011.#51
E baa sad vidim i u dnevniku....ma da bog da dobio ******* ,jbg...
U kojoj je to bilo fazi....
Edit; E ja sad ode u planinu,zapalit u pljugu i polomit noge bilo kome koga sretnem u blizini sajta.Prvo aaka u glavu pa onda pitanje.....ata se radi u tome dijelu ???
10. jul 2011.#53
eto i ja skoro popuaio .. radi jbni lovaca ( nije ih bilo 10 godina ) koji su mi proali kroz sajt al nisu niata dirali...nek su poslali nekog u izvianje nakon 5 dana i pratil sam ih isto nisu niata dirali ..pa sam istu tu no
im su otiali odkopal 11 biljki najvei i preselil ostalo je joa 5-6 manjih to sam ostavio nejdem viae tamo...jbga viae nisu u tlu nek su u vre
ama i kantama svakoj sam ubacil 20-25 l kupljene zemlje sve su ve u fazi cvjetanja osim par komada.. prvu no stavil u velku ba
vu s vodom jedno 10 cm tako da su se napile vode dosta nije nijedna klonula il uvenula..i preseljene su fala bogu :)
10. jul 2011.#54
Ma svaka
ast za akciju:thumb:
Mogu zamisliti kako je bilo naporno.Ajd' nadam se da e pre~ivjeti sve ovu zahebanciju.
8. sep 2012.#55
dodjem danas na sajt i nema niata!!!
ostao sam bez dve predivne biljke.toliko sam se mucio da je to
udo.jer mi je tek 2 outdoor.
prvi mi je propao jer sam ga zbog nekih razloga morao pobacat i sad ovo...
pa nemrem vjerovat!!!!
ostala mi je jos jedna koju sam igrom slu
aja prebacio na drugo mjesto i nema sanse da ju ne popale,pa sad razmisljam jel postoji neka mogucnost da dovrsim cvjetanje u ormaru.da kupim HPS pa da ju stavim u ormar
al imam mali stan jako pa bi izbacio odjecu pa nju stavio,tako da nemogu buait ormar jer sam podstanar a box toliki nemrem sad radit.jel postoji mogucnost da izvana obicni ventilator stavim unitra nekako vlagu odrzavam??ako ima ko savjet bio bih zahvalan!!!
9. sep 2012.#56
Da'Bog da mu crnac dupe razvalio,tko god da je mazn'o biljke:ohno:
Iz godine u godinu se ponavlja ista pri
a,na~alost :(
Eto iz nekog iskustva,va ako se desilo ato se desilo ili ako postoji bilo kakva opasnost,sumnja ili sl...preseli biljku.
Neznam kolika ti je ta preostala,ali u ormar nemoj,to ti nee uspjeti....ali negdje dalje od postojeeg sajta bi mogao.Istina da je tlaka i veliki posao,ali ako ju mo~ea sa
uvati od lopov
ina,bolje sprije
iti nego lije
iti.Pogledaj post iznad od travariaa...iskopao,presadio u kantu veu i prenio dalje na drugu lokaciju.To je najbezbolnije rjeaenje i u tvome slu
aju,
ini mi se.
}ao mi je ato si pokraden,hebiga...
4. okt 2014.#57
Odnesoshe i meni tri komada ,lepo iz korena . Nek im se ostvari sve sto im je ven vec pozeleo ...
Ova tema je zaključana
sep 2010.
1 / 59
sep 2010.
1094d