LEGACY
drotovi
42 odgovora3,950 pregleda
homegrownisha
ISTRAŽIVAČ150 REP67%
→ Entuzijasta
homegrownishaISTRAŽIVAČ
apr 2011.
apr 2011.#1
Alo ljudi, pozz svima, forum je super, na njemu sam par godina, procesljo sam ga uzduz i poprijeko i puno mi je pomogo u homegrownanju :sick: al tek sad se registriro jer imam pitanjce.....
Jel zna netko ista o drotovima koji idu po sumama i drugim potencijalnim outdoor lokacijama u potrazi za ganjom??? Kad idu, kolko cesto, kolko njih, bilo sta...
Po mogucnosti informacije za Hrvatsku, tj Slavonija.... Hvala
Tarki
POZNAVALAC1.040 REP49%
→ Ambasador
TarkiPOZNAVALAC
apr 2011.
apr 2011.#2
Idu kad ih neki zalutali ribi
ili lovac nazove da je naaao neke
udne biljke :vb_kez:
homegrownisha
ISTRAŽIVAČ150 REP67%
→ Entuzijasta
homegrownishaISTRAŽIVAČ
apr 2011.
apr 2011.#3
Nisam na to mislio, znam da neko prijavi kad vidi biljku pa dodju itd.... :ohno:
Nego cuo sam da ima ekipa drotova koji idu nasumicno bezveze po lokacijama, sumama itd itd trazeci vutru, i onda ako nadju postave ti zasjedu pa najebes... Nije valjda da nitko nije za to cuo?
peace_pipe
AMBASADOR1.834 REP10%
→ Legenda
peace_pipeAMBASADOR
apr 2011.
apr 2011.#5
prije bi reko da ekipa koja duva trazi vutru po sumama da maznu nekom koji vrh hehe
Tarki
POZNAVALAC1.040 REP49%
→ Ambasador
homegrownisha
ISTRAŽIVAČ150 REP67%
→ Entuzijasta
homegrownishaISTRAŽIVAČ
apr 2011.
apr 2011.#7
Vi se tu sprdate, a meni ne izlazi iz glave scena ono.... da odem na sajt a ono tamo neki sakriveni drotovi me docekaju sa utokama, uhapse me itd.... jao majko...... znam da, ako pametno pristupam svemu, nemam se ceg bojat, al svejedno me strah.... brrrr a opet ne mogu bez mirisa ganje u jesen :sun2:
bozga
LEGENDA8.043 REP30%
→ Zmaj
bozgaLEGENDA
apr 2011.
apr 2011.#8
Is
ilaj i nemoj se paranoizirat, nai sigurno mjesto do kojeg ne mogu do pa neea imat' takvih bedova......
U razvijenim zemljama u heliima tra~e nasade vutre, ali mi smo banana stejt tako da toga kod nas nema.
Keep it low.
peace
boz :sun2:
Parazyd
POZNAVALAC669 REP8%
→ Ambasador
ParazydPOZNAVALAC
apr 2011.
apr 2011.#9
Ne znam odakle si, ali jedan lik je i u Hrvatskoj pao zbog helia...
indian_summer
ISTRAŽIVAČ145 REP63%
→ Entuzijasta
indian_summerISTRAŽIVAČ
apr 2011.
apr 2011.#10
pao je zbog helia samo zato jer nezna kako se sadi outdoor!
gluposti!
ti posadi ako oea, to radia na svoju odgovornost, ako neea nemoj!
nee te nitko iz
ista mira do
ekat na sajtu, jedino ako te netko ne druka, ali to opet sve ovisi o TEBI!
xxrobixx
AMBASADOR4.300 REP80%
→ Legenda
xxrobixxAMBASADOR
apr 2011.
apr 2011.#11
Samim time ato si odlu
io growat ima aanse da padnea. Ako mislia sadit viae biljki, razbacaj ih malo, nemoj da sve budu na hrpi. Neki dijelovi slavonije su joa minirani, pazi kuda hodaa. Nikome ne govori, ne ostavljaj tragove, uvijek drugim putem do sajta i bez paranoje. Sretno growanje ti ~elim ;)
48 REP96%
→ Istraživač
30 REP60%
→ Istraživač
zuz1
AMBASADOR3.528 REP58%
→ Legenda
zuz1AMBASADOR
apr 2011.
apr 2011.#14
u vecini slucaja kod outdoora nece doci do problema ako ih vi sami ne izazovete..
trebalo bi paziti na:
-nikom ne govoriti s cime se bavite
-kada idete provjeriti sajt,uvijek idete u sumrak ili po mraku
-ne ostavljati tragove i puteve za sobom,uvijek ici razlicitim putevima do sajta
-ne ici svaki dan na sajt(za one kojima je sajt blizu kuce),cekati da se vegetacija u njegovom krugu obnovi koliko je to moguce
-ne postavljati biljke pravilno da se vidi iz zraka
-i naravno ne saditi puno biljaka,jer sto ih ima manje...manja ce biti i njihova vidljivost
eto..kada se pridrzavate ovih pravila u kombinaciji sa koliko-toliko dobrim sajtom opasnost od drotova i drugih ljudi je svedena na minimum :)
Parazyd
POZNAVALAC669 REP8%
→ Ambasador
ParazydPOZNAVALAC
apr 2011.
apr 2011.#15
@zuz1: Apsolutno se slazem! Ne valja biti pohlepan i saditi dvadesetak biljaka na jednom mjestu. Najdite si oveci sajt i rasprsite si 7-8 biljaka po njemu, ne sve na jedno mjesto.
48 REP96%
→ Istraživač
Parazyd
POZNAVALAC669 REP8%
→ Ambasador
ParazydPOZNAVALAC
apr 2011.
apr 2011.#17
I to moze, no po prirodi sam ja inace lijen, pa nikad nisam imao 2 udaljenija sajta
homegrownisha
ISTRAŽIVAČ150 REP67%
→ Entuzijasta
homegrownishaISTRAŽIVAČ
apr 2011.
apr 2011.#18
Slazem se za treba ici u sumrak ili po noci, ali ja si kao setam psa nekad preko dana, usput razgledam okolicu koliko je u mojem vidokrugu i ako ne vidim nikog i nista samo lagano "skrenem" do sajta i to je to... Smatram da je setanje psa dobar alibi za sve koji te mozda vide
gargamel
POZNAVALAC887 REP32%
→ Ambasador
gargamelPOZNAVALAC
apr 2011.
apr 2011.#19
ma pas je super, al najbolji alibi je neka mlada dama...
nema tog mjesta na zemlji di si "sumnjiv" sa djevojkom,
u bilo koje doba dana i noci, malo koji pandur bi uopce pitao "sta radite"..
GreenGO
POZNAVALAC1.008 REP45%
→ Ambasador
GreenGOPOZNAVALAC
apr 2011.
apr 2011.#20
ja isto secem psa, jedino sto je problem kod mog psa je to sto je neposlusan i bojim se da mi ne iskopa biljku :)
Svetilist
POZNAVALAC1.480 REP98%
→ Ambasador
SvetilistPOZNAVALAC
apr 2011.
apr 2011.#21
zuz1 dobro ti ka~e
npr. ja kad idem zavu
em se s cuckom u kakav grm 50-100 metara prije sajta, sjednem, zapalim jednu, dve cigare i dobro dvogledom sve promotrim jeli me tko slu
ajno pratio i jeli tko di se muva u blizini itd a tek onda lagano do sajta i to da smo ja i cucak uvjek skupa ko duhovi da nas nitko ne primjeti ako ima koga naravno
par komada stavia na jedan saj, par kom. na drugi itd i nebi smio imat problema a osobno
u ti ka~em iz svog iskustva nikome niti aaaa o sadnji itd jer uvjek se nae budala koja
e te drukat ili pokrast a naj prije
e to u
ini i naj bolji prijatelj jer na ~alost meni se dogodilo isto...
uglavno sretno s growanjem i pamet u glavu :)
pozz
homegrownisha
ISTRAŽIVAČ150 REP67%
→ Entuzijasta
homegrownishaISTRAŽIVAČ
apr 2011.
apr 2011.#22
@Svetilist E neces vjerovat covjece, bas neki dan razmisljam sam sa sobom kako bi bilo lijepo da imam infracrveni termalni dvogled da mogu po noci sa 100 % sigurnoscu znati da nema ljudi u okolici sajta ili barem obicni dalekozor da radim ono sto si ti opisao, ali na zalost nemam niti jedno.... :(((
apr 2011.
1 / 22
apr 2011.
apr 2011.