LEGACY
ganđa raj stafaraj!!
64 odgovora4,791 pregleda
DrGreen
ISTRAŽIVAČ155 REP70%
→ Entuzijasta
DrGreenISTRAŽIVAČ
sep 2011.
sep 2011.#1
Iz mog vrta.
Druga perspektiva
Jedan cvijetak
Joa jedan cvijetak, druga vrsta
Joa jedan, trea vrsta
etvrti
i tako dalje....... aifra 4:20
:sun2:
majmun_jedan
ISTRAŽIVAČ165 REP77%
→ Entuzijasta
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
derataur
POZNAVALAC684 REP9%
→ Ambasador
MOTO-ROLA
ENTUZIJASTA539 REP85%
→ Poznavalac
DrGreen
ISTRAŽIVAČ155 REP70%
→ Entuzijasta
DrGreenISTRAŽIVAČ
sep 2011.
sep 2011.#8
hvala na komentarima i lajkovima druatvo...evo joa par.......
v kao vutra - mosca seeds cinderella 99
Mosca seeds cinderella 99 bx1
HFH
malo za probu dok ostatak ne sazrije.....
FunkFreak
ISTRAŽIVAČ86 REP24%
→ Entuzijasta
herb-o-logist
ENTUZIJASTA444 REP61%
→ Poznavalac
DrGreen
ISTRAŽIVAČ155 REP70%
→ Entuzijasta
DrGreenISTRAŽIVAČ
sep 2011.
sep 2011.#11
Gdje je Jura?! :D
Evo joa ova fotka.... Ukupno 6 biljaka za osobnu upotrebu, ove dvije velike i
etiri manje... Neke su manje neke su vee nadam se da e biti dovoljno do sljedeeg ljeta za dimit.
Miris i efekt je odli
an, ovako neato se ne mo~e kupiti! A najbolje tek dolazi......
Pozdrav svim growerima i uspjeana berba svima!
Legaliziraj!
:sun2:
derataur
POZNAVALAC684 REP9%
→ Ambasador
derataurPOZNAVALAC
sep 2011.
sep 2011.#12
kad ovo vidim,cujem dodje mi da od***** sve i na selo odem :)
SpongeBong
ENTUZIJASTA294 REP24%
→ Poznavalac
SpongeBongENTUZIJASTA
sep 2011.
sep 2011.#13
ima mjesta na selu da koliko oces,ali bome su ljudi glupi i nebi bili zivi da ne zabadaju nos di ne treba,barem tu di ja zivim,sve zele znat .tragedija.
derataur
POZNAVALAC684 REP9%
→ Ambasador
derataurPOZNAVALAC
sep 2011.
sep 2011.#14
a znam al opet nadjes neki sumarak skriveni di nitko nejde,npr. tvoja lokacija :icon_lol:
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
sep 2011.
sep 2011.#15
dru~e malo posijeci velike "fan" listove na biljkama (one donje najvee) i po hedovima tu i tamo kojeg makni (ne sve) pa ea vidit kako se hedovi pune i maste...
DrGreen
ISTRAŽIVAČ155 REP70%
→ Entuzijasta
DrGreenISTRAŽIVAČ
sep 2011.
sep 2011.#16
Mnogi kad nau neku dobru lokaciju grunu puno biljaka i uniate oko mjesta vegetaciju, stalno idu na sajt, a to nije dobro. Treba imati razuman broj biljaka i uklopiti ih s okoliaem da ako i netko naie da se biljke ne sku~e. Recimo ja sam svega bio 4-5 puta ove godine na sajtu i kad je bila najvea suaa, nisam ih zalijevao redovno i sve su pre~ivjele i narasle. To je zato jer je zemlja gdje su posaene dobra prirodno i od isuaivanja su zaatiene slojem niskog raslinja i trave i nisu cijeli dan na suncu nego dobiju oko 4 sata direkt sunca. Ponekad sam znao doi i pomisliti - sranje, nema ih, a one su se skroz uklopile s okoliaem i vidljive su samo kad im se pribli~i na nekoliko metara.
iSensation
ZMAJ21.472 REP
iSensationZMAJ
sep 2011.
sep 2011.#17
Neki preje....en sajt imas! :thumb:
Biljoze su ti super, svidja mi se.:cow_yellow:
ChasedByDevil
ENTUZIJASTA353 REP38%
→ Poznavalac
36 REP72%
→ Istraživač
sep 2011.
sep 2011.#19
A ja se rasturim da prekopam dunum zemlje donesem " tone" terra magme, kontroliaem kvalitet vode ... i onda ih neko pokrade :violent018:
U svakom slu
aju, predivno.
DrGreen
ISTRAŽIVAČ155 REP70%
→ Entuzijasta
DrGreenISTRAŽIVAČ
sep 2011.
sep 2011.#20
O
ito si negdje pogrijeaio ako ti je netko popalio biljke ili jednostavno nisi imao sree..... Mo~e se dogoditi svakome. Ne smije nitko znati za hobi kojim se bavia, a mjesto mora biti daleko od bilo kakve civilizacije bar nekoliko km..... Ne planiram joa jedno vrijeme na sajt iz razloga da ne ostavljam tragove, miris ili da me ne vidi slu
ajno netko. Meni je neprakti
no furati "tone" kupovne zemlje. U aumi ima sve ato trebaa - dobar mulch, dobra zemlja... Nabavia samo neko dobro organsko gnojivo, vreu kvalitetnog humusa, malo vapna i dobru lopatu. Iskopaa rupe, dodaa malo
istog humusa, mulcha od nekog starog panja, naea mjesto gdje je zemlja rahla i sve to prekopaa. Dodaa sve unutra sad na jesen i idue proljee samo popikaa sjeme i
ekaa........ :) peace
DrGreen
ISTRAŽIVAČ155 REP70%
→ Entuzijasta
DrGreenISTRAŽIVAČ
sep 2011.
sep 2011.#21
jesensko cvijee iz raja i pakla :icon_biggrin:
cinderella 99
G13 x Sour Diesel X Amnesia Haze x Danish Arne - vrhovi su tvrdi ko kamen, a miriai ko vla~an podrum pun
ipsa od sira i vrhnja - dank shit!
cinderella 99 #2 - miris je brutala; tropski koktel osjeti se na 20 m
BOOM Shiva!!!!
crookrutni
ENTUZIJASTA263 REP16%
→ Poznavalac
smokegreen
ISTRAŽIVAČ134 REP56%
→ Entuzijasta
smokegreenISTRAŽIVAČ
sep 2011.
sep 2011.#24
Dobar sajt biljke joa bolje (palac gore). Ja inace cekam proljece pa se bacam na growanje ;)
DrGreen
ISTRAŽIVAČ155 REP70%
→ Entuzijasta
DrGreenISTRAŽIVAČ
sep 2011.
sep 2011.#26
fala ekipa, sledechi apdejt pre branja nekog granja .. zna
i uskoro .. :)
peace :abducted:
DrGreen
ISTRAŽIVAČ155 REP70%
→ Entuzijasta
DrGreenISTRAŽIVAČ
okt 2011.
okt 2011.#27
snowdog
cinderella
hell hybrid
g13dieselxamnesia/arne - pobrano
g13dieselxamnesia/arne - plijesan se pojavila pri vrhu glavnog cvijeta pa nisam htio viae riskirati, morao sam brati. vidi se na slici. mislim da je to to
no tamo gdje sam proali put primio cvijet da isprobam koliko je gust i osvetilo mi se - ne dirajte hedove - moja preporuka dobra.
ostale dvije g13dieselxamnesia/arne pogoene s "leaf spot" boleau lista.... nema pomoi protiv ovoga.
bolest nije smrtonosna za bilje i malo atete radi osim ato bilje izgleda ko iz pakla
hedovi rastu i trebat e im joa malo.......
rani manji harvest
malo kad se posuai nakon jedan dan izgledaju ovak hedovi i miriae po nekoj skunky kremi slatkasto vono cvijetni miris
peace and puffs :)
vigier
POZNAVALAC1.017 REP46%
→ Ambasador
DrGreen
ISTRAŽIVAČ155 REP70%
→ Entuzijasta
DrGreenISTRAŽIVAČ
okt 2011.
okt 2011.#29
U transportu su se zalijepili jer su jako ljepljivi........I nisu joa suhi :)
DrGreen
ISTRAŽIVAČ155 REP70%
→ Entuzijasta
DrGreenISTRAŽIVAČ
okt 2011.
okt 2011.#30
hop hop neka wicked ~aba, ove boje mi ne li
e baa na krasta
u obi
nu :S
malo friakijih slika suhog proizvoda, to su mali test primjerci. miris ubija u nos kad se vrhi malo stisne. nakon 5 ili 6 dana suaenja.... smoke reportovi kad sve malo odstoji nakon mjesec dana u apajzi na konzerviranju u teglama. onda slijede smoke reportovi :icon_mrgreen: sezona je bila extremno sun
ana, nevjerojatno vrijeme :sun2: plodovi su A+ klasa, i prezadovoljan. smoke reports ubrzo :abducted:
ChasedByDevil
ENTUZIJASTA353 REP38%
→ Poznavalac
DrGreen
ISTRAŽIVAČ155 REP70%
→ Entuzijasta
DrGreenISTRAŽIVAČ
okt 2011.
okt 2011.#32
Malo smoke reportova, a to mi je specijalnost :icon_biggrin:
Prvo kreem sa opisom vrste Snowdog x Amnesia Haze/Arne - uzgajiva
- Hybrids from Hell (Danska) preko Zen seeds
Ju
er je ova biljka popuaena nakon tjedan dana suaenja i dva tjedna konzerviranja.
Moji frendovi s kojima sam ju
er puaio su nazvali ovu ~i~u "devil's skunk".
Hm, ne znam odakle da po
nem jer ova biljka je pravi show!
Presaena je u 5. mjesecu u zemlju u malu rupu blizu gnijezda od mrava. U opasno ~bunje.
Nisam neato extra pripremio zemlju. Zemlja je ilovasta i kad je suaa, zemlja je tvrda k'o beton.
Nije dobila nikakvu hranu cijeli grow.... Kad sam ju presadio, obraslo ju je trnje i ~bunje i kad sam doaao drugi put da ju
ekiram gdje je - nisam ju mogao nai.
I tako je proalo gotovo pola godine i po
etkom mjeseca sam iaao vidjeti ato je s tom biljkom.
Malo sma se probio kroz ~bunje kad je ve liae otpalo i HAHAHAHAH naletio sam na OVO:
Uglavnom:
Aroma: NE MOGU VJEROVAT su bile reakcije, KOJI qurac?!!! Zna
i miris je guzica od mrtvog skunka , roadkill smell - crkotina i spaljena guma, smrdljiva ukela poslije kiae. PREsiCK smell. Dao sam frendu da zmrvi i srola i kad je pomirisao po
eo se gr
it u nevjerici jer miris totalno izokrene nos... Odjednom smo svi po
eli mirisati i po
eli smo svi vriatati jer nismo mogli vjerovat' da tak neato postoji. Reakcije na aromu su bile zna
i smijeh i nevjerica i vriatanje jer stvarno, ovaj vrh miriai ko mrtvi pokisla crkotina i spaljena guma.
Dim: Uf. Teaki dim. Jaaaako teaki dim. Nikako nije light kategorija. Smotali smo jedan d~oks nas trojica i nakon prvog kruga smo bili ve UBIJENI. Dim je zapravo skroz glatki i ne grebe uope, ali koja teaka aroma.... Jedan puff puff pass i bili smo gotovi. Nismo ni zavraili d~oks do kraja jer je ovo ubojstvo
isto. Okus je brutalan, vjerojatno najte~i skunk okus koji sam ikad probao. Na granici izmeu kihanja/riganja , uber jaka gana. Sva srea da je viae nemam :D
Vo~nja: Osjeaj da se mozak airi i skuplja, udara na lea i ki
mu u po
etku.... Dosta je uppy u po
etku i vriatanje i smijeh. Kasnije malo popusti i djeluje na tijelo - noge i no~ni prsti . nisam ih osjeao. Djeluje dobar sat i pol-2 intenzivno i onda popusti malo. Imao sam ~eai munchies i ubio se u hrani :) Bilo je show uglavnom.
Zaklju
ak: Ovo je neki ubita
ni hibrid iz pakla i miris i aroma su prebrutalni za moj ukus. Ne ~elim ovu vutru nikad viae blizu sebe =)
sep 2011.
1 / 33
sep 2011.
okt 2011.