VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojda li vam je pochelo da cwate outdoor granje?
LEGACY

da li vam je pochelo da cwate outdoor granje?

70 odgovora4,438 pregleda

jul 2008.

da li vam je pochelo da cwate outdoor granje? meni jos nije i to me malo brine.
TarkiPOZNAVALAC

jul 2008.

ne brini bro
loobiENTUZIJASTA

jul 2008.

Meni jesu, al muske ;)
blazISTRAŽIVAČ

jul 2008.

ni moje jos nisu pocele cvasti :(
BrenerPOZNAVALAC

jul 2008.

Moja jeste i imam hermica. ccc ostavi me cura pa jos i ovo :) bash srece nemam

jul 2008.

ni meni,mislim da nema razloga za brigu,sam jedna mala 15cm na koju sam slucajno naletio(haha)
ZonoMAMBASADOR

jul 2008.

meni je krenulo ovih dana.Nisu sve jos pokazale sta su al za sad vecina zenke.
GanjaPowerENTUZIJASTA

jul 2008.

Od mojih 9 sedam je bilo zenki.Najvisa od 230 cm bila je muska!:icon_mad: 7 blijki koje su bile na selu komsija provalio i pocupao....U urbanom podrucju su ostale dve 180cm u cvijetanju.Bice nesto valjda... morao sam quote Brenera jer je i mene djevojka ostavila nakon godine i 6mj. :( Mislim da je ipak meni gore zbog svih ovih sranja...... Zelim svima dobru zetvu i srecu!poz P.S. trazim slobodnu growerku radi ozbiljne veze i braka P.M. me :)

jul 2008.

Meni jeste samo Skank Pasion,al mi zato nisu jos Ultra Skank i Dzek Herer. Skank Pasioni su mi u trecoj nedelji cvetanja.............
TarkiPOZNAVALAC

jul 2008.

Meni su sve pokazale spolove, eto do 9 biljaka osto na 4 kuej, i ko za***** mi najvee bile muake, sve koje sam topo, a i kasnije LSTo muake.. i to prije nekih tri tjedna, a tad su imale barem metar ipo a bile razgranate na sve strane, i svaka je imala (tj imala bi) po 2 top kole mrcinske i jos miljone hedova sa strane... al dobro nisu ni ove 4 ostale lose, sam sto mi je zao sto sam sam jednu lst, a ove ostale nisu ni topane ni nikaj... iduce godine ne eksperimentiram, sve ide odma na 2 -3 internodi rez, pa poslje lst AL svi kojima jos nisu usle u cvatnju il predcvatnju nema beda doci ce i to.. Aj bok
TarkiPOZNAVALAC

jul 2008.

Moj ratio 4/9 Al je bed kaj su sve muske bile najvece i to onak duplo vece od svih ovih, a imale su i po 2 top kole posto su bile topane Ostade mi samo jedna LSTica i 3 normala biljke.. Iduce godine sve na toping i LST EDIT E da, nemojte se brinut ak nije pocelo da cvjeta bude to...
dedaZMAJ

jul 2008.

A posluaat malo savjete po forumu pa posadit prvo indoor pa se malo poigrat re~imom svitla pa da otkriju tko su i ato su pa onda u aumu pustit same curice i ne strepit? Je da je zajebancija ali funkcionira

jul 2008.

pitanje za nekoga ko se malo vise razumije u ovo:koji je zadnji rok kada biljke pocinju sa cvjetanjem.treba uzeti u obzir da su posadjenje u martu,a presadjenje u prirodu sredinom maja.neke su zenske,neke muske,dok jedan dio jos nije pokazao,a nisam toliko strucan da bih to utvrdio dok ne pocnu cvjetati.zahvalan sam za neki ozbiljan odgovor,unaprijed hvala
LoveLeeISTRAŽIVAČ

jul 2008.

moje bebice su 4 curice i jedno cudo koje se jos nije izjasnilo. 4 su pustile one pistile ili kako se vec zovu njihove dlacice, a ovaj peti bi mogao biti decko jer je mrsaviji i puno veci od ostalih....
dedaZMAJ

jul 2008.

te ato su muake valjda su ve pokojne jer u init e ti sranje u tren oka. ato se ti e tih koje se joa nisu pokazale, iskustvo, dugogodianje, me nau ilo da nema pravila da ih skontaa prije nego li krenu cvitat.niata ono biljka je visoka, nije gusta pa je sto posto muako i tako to.meni su se prekrasni primjerci odjednom znali prokur it a one koje sam smatra muakima iznenadile bi me na kraju.neka ti svak govori ato hoe, nema 100% sigurnosti dok ne ugledaa dla ice koje sreu zna e. mada ni to nije 100% jer par puta mi se dogodilo da krenu dla ice i onda skupa s njima i zvon ii. ak sam s vrimenom po e sumnjat da biljke ni same ne znaju kojeg su spola nego po potrebi odaberu spol. daleke 92. a to je bila najthc godina ima sam jednu koja je spol pokazala tek po etkom 10 miseca i onda u roku 3 sedmice poludila i zgotovila se. to je bilo ajme majko.kad bi je iaa vizitavat s vodom vonjala je na 50 metara udaljenosti.bolest!a efekt joj je bi ono kad te tako leaa da neznaa jeli spavaa ili si budan. mo~da ea dobit mudrijih savjeta ali viruj mi samo ih redovito pazi i provjeravaj i nadoi e kad tad! pozdrav
BrenerPOZNAVALAC

jul 2008.

@ganjapower OT ... care 3 god..meni je gore. pozz
GanjaPowerENTUZIJASTA

avg 2008.

Jbg. jeste ti onda gore...zao mi je. Ali meni je gore sto je komsija provalio sve biljke i ispricao sad rodbini za to pa imamo svi frku kolektivno....Mislio sam da na selu ni neznaju sta je to!? -Trebe nam nece docekati harvest sa nama,to je pozitivno :D
BrenerPOZNAVALAC

avg 2008.

Pa mog harvesta i tak i tak nece bit jer je mudozena izrasla, pas macku.... :icon_evil: p.s. moli kukaj mozda ti se i vrati, nebudi stoka skrta da trebi svojoj nezelis dat jedan bud :D

avg 2008.

zahvaljujem na dobrim vijestima.radim ovo 5 godina,tako da sam dosta toga naucio kako kroz ovaj sajt,tako i kroz praksu.ali ove godine sam malo kasnio sa presadjivanjem nego inace pa me interesuje kako ce to ispasti.nadam se da si u pravu.......pozzzzz

avg 2008.

hvala,mislim da si mi pomogao.trebao mi je jedan odgovor iz prakse.hvala na razumjevanju i iskrenom odgovoru. pozdrav
GanjaPowerENTUZIJASTA

avg 2008.

Heroji i kad gube ne mole,stisnu zube i prebole-a ja sam heroj jer mogu pobjediti 50grama ganje u jednoj noci :bis: :D Ganje ce vidjeti samo posteni ljudi,ne kuje... :D
od mojih sveukupno 6 samo je 1 pokazala spol i to ona najvea.... vald ce uskoro i ostale...ja imam vremena :)

avg 2008.

da li je ovo pochetak cvetanja i da li je ovo zhenka?!?
mr.skunkAMBASADOR

avg 2008.

hehehehe ovo podsjeca na one fore u enigmatskim novinama nadjite skrivene detelje meni to ne lici na zenku , nego na neku mladu trebu

avg 2008.

aj fala sto si barem malo mi ulio nade da se radi o zhenkici... samo me muchi sto je vec 8 mesec a jos nije pocelo da cvate kako treba, ovo na vrhu je jedini znak cvetanja...
dedaZMAJ

avg 2008.

meni se ini da vas je veina slabo pratila na zemljopisu kad se o solsticiju i ekvinociju pri alo. dakle,ljetni solsticij je ato? kiad je dan najdu~i a no najkraa. a to je 21.6. od tog datuma ide se prema ekvinociju odnosno ravnodnevnici koja je 23.9. (12/12) a nauka vutra uzgajanja nas u i da je krai dan a du~a no triger za cvjetanje jer biljka misli (zna) da sti~e zima pa ~uri sa cvjetanjem. ali vidim ja da bi veina najrae posadila u 5 pa da im rastu do aestog odcvjetaju do sedmog pa da u osmom budu napuaeni do bola i gotova pri a. a ne ide to baa tako.dakle, nije joa po ela da cvate kako treba jer joj joa i nije vrime da cvate kako treba.to mo~ete ubrzat prekrivanjima ali sve ste to ve mogli nau it s ovog sajta. pustite prirodu da ~ivi svoj ~ivot.i smanjite malo ta gnjojiva, kad vidim ato sve koristite zapitam se ato to vi to no gojite?to je radioaktivno.provalit e vam neko sajt jer to valjda svitli kri avo zeleno u mraku :) prirodno a?

avg 2008.

deda samo sam zabrinut za svoju ganju.. prosle godine je bila sasvim druga pesma... verovatno zato sto sam imao semenke Big Buda i vrlo brzo je sve procvetalo, a sada su neke no name semenke koje shtekaju sa cvetanjem...
dedaZMAJ

avg 2008.

ma sve 5, briga je najva~nija.ali briga i nestrpljenje su zafrknuta kombinacija.i normalno, jasno mi je da ekipa kad se ve trudi ~eli maksimum.i zato sve one bo ice gnojiva ovog,gnojiva onog.meni je najdra~e baa ono prirodno, ali novo je doba, kemija je postala dio svakodnevnice.
4herbsPOZNAVALAC

avg 2008.

Moje su procvjetale prije dobrih mjesec dana,mislim onda su se po ele nakupljat dlaice koje su bile jako male male,sad su ve vraii ima ih do 3 cm duga kih i ak i veih,biljka odbacuje listove,po meni malo prebrzo ali ne u niata da radim oko nje nek sad ide do kraja kako je red!!!
mr.skunkAMBASADOR

avg 2008.

big bud ti je prosle godine procvjetao rano zato sto je dominantna indika a ovaj put imas sativcuge iz paketa pa ce malo da pricekas.:banana_dred:

avg 2008.

hehe i meni isto, samo jih imam viae

avg 2008.

lep pozdrav svima koji citaju... od dve biljke jedna je sigurno zhenka, a druga je jajan.. feget, pederchina... razdaljina izmeu biljaka je oko 20 metara i to gustog granja raznorazne vegetacije.... sta da radim sa muzjakom, da li je opasan po zhenku da je oplodi? ima li uopste koristi da ostavim muzjaka? visok je oko 1.6m

avg 2008.

Sinoc ludnica nevrjeme kod Vk satralo mi skoro sve ali ostale su dvije i to naj manje a ove sta su kobojage procvale eno ih na susenju prisilnom karamba!!!!!
ze markoAMBASADOR

avg 2008.

meni se isto na par biljaka ne vide po eci cvata al zato neke su ve debeljo u cvatu.Sve sam ih istovremeneo posadio? i joa nisam posve siguran koja je to no muaka a koja ~enska. danas sam maknuo dvije za koje sam ziher da su muake ali za ostale stvarno ne znam.
ze markoAMBASADOR

avg 2008.

zna li netko kako da stavim f.sliku na uvid?
ZonoMAMBASADOR

avg 2008.

Ljudi ,ako su mi sve pokazale pol sem jedne i sve su zenke,a posto kazu da muzijaci uvek procvetaju prvi,da li ta sto nije procvetala ima vecu verovatnocu da bude zenka?Treba da idem na more za par dana i boijm se da je ostavim tako neizjasnjenu.Sta ako bude musko i oprasi mi sve dok sam ja na moru,ubio bi se.Previse truda i vremena sam ulozio pa necu da rizikujem. Sta vi mislite?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se