VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojFOTO ALBUM Galerija - *BEZ komentara*
LEGACY

FOTO ALBUM Galerija - *BEZ komentara*

1857 odgovora259,761 pregleda
grucho
gruchoENTUZIJASTA

6. avg 2006.

---> ::: Link - Upute za postanje slika ::: * * * svi postovi koji sadrze "mrtve" linkove ce biti uklonjeni galerija je bez komentara, tako da ce i svi komentari biti uklonjeni pwrsd
5AR
5ARPOZNAVALAC

16. avg 2006.

evo jedne pa ako netko zna koje je sjeme... stara je oko 3 mjeseca.rezana je nakon dva mjeseca,odrezao sam joj vrh i vrhove svih grana tako da je od svake grane nastalo dva negdje i tri zavraeka :D :D molio bi ako netko zna koja je vrsta..
GreenMan
GreenManAMBASADOR

4. sep 2006.

Ovako je bilo na pocetku.Otprilike April mesec. A ovako je sada : Ova niza je u stvari vislja ali se iskrivio vrh.Gravitacija je mnogo jaka. :)
Bloodspiller
BloodspillerPOZNAVALAC

5. sep 2006.

Evo i moje ljepotice: Koliko još po prilici treba proæ vremena da biljka bude spremna za upotrebu?
grucho
gruchoENTUZIJASTA

9. sep 2006.

Evo ove moje sa kojom sam pocheo ovu temu Evo kratak opis ovog mog vanjskog uzgoja : Rech je o klonu moje unutrasnje biljchice,period koji je provela u box-u je nekih 15tak dana posle chega je isla napolje u zemlju koju sam prethodno pomesao sa malo stajskog djubriva.U toku vegetativne faze djubrio sam je jos 2 puta sa N(azot) 46%- urea.Visoka bas i nije ,nekih 1,6 metara ali je zato dosta grmasta ,siroka sa dosta potencijalnih bud-ova!!! :D Prije dve nedelje je pochela da cveta i od tada joj nedeljno jednom dajem FERTICARE 14-11-25.Mislim da je dosta dobra biljchica ako uzmem u obzir da joj je tek 3 meseca + onih 15 dana u box-u. Cvetace negde do kraja oktobra pa se javim onda sa slikama pred berbu... :wink: Pozdrav!
DI
dread irieENTUZIJASTA

18. sep 2006.

Evo malog pogleda na moju basticu... Sve su domace vrste... Keep It Green... Bless!
SA

28. sep 2006.

[bez sadržaja]
GreenMan
GreenManAMBASADOR

4. okt 2006.

Evo plodova moga truda 8)
grucho
gruchoENTUZIJASTA

8. okt 2006.

Za 5 do 7 dana skidam 8)
Bloodspiller
BloodspillerPOZNAVALAC

9. okt 2006.

Evo da se i ja pohvalim. Plodovi mog truda: Mala napomena: moja prva biljka! 8)
GR

10. okt 2006.

@ Bloodspiller - lijepo izgledaju budovi.. al napravi im "manikuru" tj. porezi to lisce oko vrhova... neces to valjda pusit... od tog napravi hashish, kolace ili caj... vidis kako je GreenMan to ovdje napravio tako to treba izgledat
RA

12. feb 2007.

svaka ast brajo, sejva san sliku i stoji mi na pozadini kompa...... baa mi se svia,predivna je
Stoner
StonerLEGENDA

5. mar 2007.

hmm naspram ovih udoviata koje sam prethodno vidio ovdje ovo nije takva bomba ali reko eto ni ni za bacit:) Na~alost nije moje djelo nego od frenda Outdoor: sativa xy ?
Narquila
NarquilaENTUZIJASTA

25. apr 2007.

Evo moje biljke u cvjetanju,ali ima nekih problema evo slike A evo slike i od drugih biljaka isto outdoor samo se ove malo bolje drze
Narquila
NarquilaENTUZIJASTA

6. maj 2007.

Evo moje prelijepe crvene u cvijetanju evo pa i vi pogledajte da je bas crven vrh A i evo slika drugih outdoor biljaka, imam ih jako puno samo nikad da ih uslikam sve od jednom a nadam se uskoro da cu uslikat sve i jednu Evo ih a sad da cujem komplimente:sun2: Samo mi je crvena u fazi cvjetanja ostale su vegetativnoj
Bull
BullAMBASADOR

14. maj 2007.

evo moje jedine outdoor biljke (sjeme nabavljeno od dilera tako da neznam koja je vrsta , a ako vi znate odprilike , svaka informacija dobro doe) .
FZ

25. maj 2007.

Pozdrav svima! ...evo nisam neki ekspert...pobaco par sjemencica u vrtu i vid cuda :sun2: Sad sam je lijepo presadio u teglu i uzivam gledajuci kako raste... Nego da pitam, cisto me zanima...jeli se moze vec sada utvrditi jel musko il cura i kad bi (nakon koliko) bilo idealno da ju presadim negdje u prirodu....
PowerSeed

26. maj 2007.

Jos mi ove krase balkon ali moraju uskoro van! D. Poison N. Lights
Narquila
NarquilaENTUZIJASTA

28. maj 2007.

Moja najveca biljka koja izgleda sativicasto A evo i jos po koja biljka
SH

30. maj 2007.

evo, nemam ih dugo, i ovo mi je prvi put, stare oko mjesec dana pa je svaki savijet dobro doaao..
BR

31. maj 2007.

napiaite mialjenje kako vam se ini.
SLO-Era
SLO-EraLEGENDA

31. maj 2007.

Evo i mog balkona u betoonu :( fotkano oko5.5.2007 ina er je HQ white widow(seme iz 2004)
SLO-Era
SLO-EraLEGENDA

31. maj 2007.

fotkano istodobno kao gornja -nesto sam pospremao- posadijo jedno seme i procvala sama na prozoru...Ali sam ju matetrirao,slomijo granu,pa je i praice stekla-opet ae dr~i
GR

1. jun 2007.

prve od...
GR

2. jun 2007.

ljeto 2005. ljeto 2006.maalo se celavo vidi,slikano s celavog moba tak izgleda masa biljki na malom prostoru,al nije dobro ove u sredini su bile male,ali i dobre.
GR

2. jun 2007.

proslo leto u 8 mjesecu 8 mjesec 06. biljka na vjetru i poslje vjetra onaj grm 8 mjesec 06. da se i ja malo zgustam
GR

3. jun 2007.

ovogodisnje
Fukmondo
FukmondoAMBASADOR

10. jun 2007.

[bez sadržaja]
DZ

23. jun 2007.

Znam da je malo gusto,jos nemozemo odredit spol pa se bar nadamo da ce muske bit dobro rasporedene tako kad ih bacimo da ce ostat vise mjesta. evo novih slika 3 vrste. Kalichakra , hashberry i speedqueen ako neznate kakve su provjerite na netu.za 1 put hibridno saenje dobar odabir.
GO

24. jun 2007.

Shot with Canon PowerShot A450. at 1969-12-31 Shot with Canon PowerShot A450. at 1969-12-31 Shot with Canon PowerShot A450. at 1969-12-31 Shot with Canon PowerShot A450. at 1969-12-31 Shot with Canon PowerShot A450. at 1969-12-31 Eto ljudi bio bih vam zahvalan da komentirate,jel to ok,koliko moram cekat do faze cvjetanja,sta mi je dalje ciniti??? Fala
Fukmondo
FukmondoAMBASADOR

27. jun 2007.

rani pocetak cvjetanja,poceo je lagano hraniti sa Compo Sana sa dodatkom Guane N4/P5/K6,mikrohranjiva Mn,Zn,Cu,B,Fe,Mo, Supervit je uvjek u igri:sun2: brojim otpr. 80 dana od klijanja.
FZ

9. jul 2007.

Evo je otprilike nakon mjesec dana Jeli mi moze sad neki strucnjak utvrdit jel musko il zensko....ili je jos prerano Hvala:sun2:
bozga
bozgaLEGENDA

18. jul 2007.

Od pretproale godine , Afghani#1 i Nevilles Haze hibrid.... Happy smoke :)
Narquila
NarquilaENTUZIJASTA

22. jul 2007.

Evo prvo pozdrav nije me duze bilo jer sam imao nekih problema al evo sad sam u normali, evo slika jedan dio mog vrta i nekih domaja Domaja visine oko 80cm bar mislim I evo moje divne domaje visoka je preko metra sad ne znam tacno koliko
RedSh
RedShAMBASADOR

25. jul 2007.

imam dvije zasadene reda radi vani negdje iza kuce...to raste ja niti ne gledam... no eto danas otkrila da je ova velika (83 cm) bacila pipke neke crvene :))) a za drugu se jos ne zna (70 cm), vidjet cu uskoro pa ako treba cupat a ako ne slavit.... ovo je slika te jedne biljke, drugu nisam ni slikala jer se nista ne vidi... kaze glossy da je cudnovata jer ima zasiljeno ono tamo gdje pipci izlaze...ja se momci ne kuzim u ovo podrucije pa ne bih znala jel cudno ili ne ali eto...tako je kako je :))
PowerSeed

27. jul 2007.

Iz Mandalinog Safari mix-a, najverovatnije Kalichakra ili White Satin.
RedSh
RedShAMBASADOR

9. avg 2007.

eto mali updejt od mene....lejdi je na kraju ostala sama... i moram reci da svakim danom sve lijepse izgleda, niti je nesto napada niti se nesto zali...a bas eto kisa pada malo malo pa je fino zalije kako treba..mislim da dobro napredje. posto napominjem da je ovo moja prva biljka, stvarno ludo izgleda sada kada je pocela izbacivati sva neka cuda :))
GR

9. avg 2007.

nije me dugo bilo pa se vracam sa ljepim slikicama evo i mojih domacica jel neko zna zasto na ovoj pvoj nema hedova s dlacicama ko na ostalima???? bit ce hedova jebenih
Gudrana

14. avg 2007.

pozdrav veliki iz crne Gore:)) ja sam veliki obozavalac vuje:)) imam 4 biljkice:) jedna je 2,7m, druga 2m:) treca je tako mala nema ni 3 cm a vec pusta one male bele dlacice:)) kako tako, nju sam najzadnju posadila....uhvatila sam muzijaka ..bio je pun semenki...jedini on a ostali imaju bele dlacice...jesam li pogodila?ove ostale su zenjke?posto prvi put uzgajam.....treba li im kidati vrh?posto ce ova jedna kako je krenula porasti 4 metra, i da bi mi pustila sto vise hedova....?koliko im otprilike jos treba da procvetaju do kraja?posadila sam ih pocetkom maja, kad sam ih presadila na selo, poceli su kao lude da rastu...imaju dosta sunca, svaki dan se polivaju, svakih 15-20 dana im dajem djubriva....samo bi htela da mi uspe dobra mery:)) imam neke slike, to cu kasnije:)
BR

15. avg 2007.

sta kazete jesu dobri?
LucidDream
LucidDreamAMBASADOR

18. avg 2007.

Imam biljku staru 1.5 mesec i treba mi neki savet za bolji i brzi rast...da je zima ne pojede...Ja cu da je smestim u kuci pored prozora cim ohladni vreme je je jos uvek toplo pa moze napolje...unapred hvala,evo slike...peace & respect
GO

18. avg 2007.

Dakle,hvala na pomoi za uploadanje fotki! Zasadio sam 5 biljki u 5.mj. Tri su ~enske(odmah da ka~em 1. sadnja,ja i vutra.org,sve sam prostudirao i eto nadam se da je uspjelo). Trava je od nekog dobrog panja , zalijevao, gnojio, na balkonu su i nije me bilo mj. dana tako da ne znam kad su po ele cvjetati, pa me zanima jel mi mo~e netko otprilike rei po slikama kad je vrijeme za berbu,uf jedva ekam. I joa jedno pitanje, ono prirodno sredstvo protiv kukaca(sa paprikom i eanjakom) jel mogu s tim sad poprskat jer sam vidio neke male bubice na njima? Hvala ruljo, bili ste od velike pomoi!
RedSh
RedShAMBASADOR

27. avg 2007.

eto mali apdejt...mala je narasla sada vec oko metar a mozda i vise...jos bila na putu i kada sam se vratila ono CUDO :) fino napreduje, nista je ne napada, i samo cvate li ga cvate... a sada Zoom Zoom :) da se vidi raskos jel :bis:
Narquila
NarquilaENTUZIJASTA

28. avg 2007.

:sun2::lock::sun2:
PowerSeed

31. avg 2007.

White Rhino, nakon mesec dana cvetanja.
PowerSeed

8. sep 2007.

Nekoliko svezih fotki, posle kise. Northeren Lights & White Rhino edit: & Afghani
MA

10. sep 2007.

evo moja pichkica pocela je cvetati pocetkom jula... jel bi se to moglo skinuti za sushenje? hedovi su jako mirishljavi i masni!!
Narquila
NarquilaENTUZIJASTA

17. sep 2007.

Evo moje cure u ja mislim da vise od polovine cvjetanja
RedSh
RedShAMBASADOR

17. sep 2007.

eto i od mene mali apdejt...mala se fino ponasa, zar ne :P
TR
triggerISTRAŽIVAČ

17. sep 2007.

etiri razli ite vrste: ljubi asti hedovi i svje~i voni miris na jednoj: dok ostale tek po inju debljati,jedna debela je ve spremna za no~:
grucho
gruchoENTUZIJASTA

13. nov 2007.

[bez sadržaja]
GZ
gloss_zelenkyAMBASADOR

1. dec 2007.

Po etkom 10tog mjeseca stavljena na balkon. Peace:maryjane:
BO

19. feb 2008.

evo moje bambu ice 1 tjedan cvanja.:leafblunt:
BO

19. feb 2008.

evo i jedan ww pod lampom:leafblunt:za bolje sutra puaite vutra:leafblunt:
greenmengace
greenmengaceENTUZIJASTA

23. mar 2008.

ova ti vredese.....:)))
Seed weed
Seed weedISTRAŽIVAČ

9. apr 2008.

[bez sadržaja]
brend
brendPOZNAVALAC

25. apr 2008.

Desetak dana Crystal...sezona je pocela..
Svirač_Trube
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

27. apr 2008.

A dali netko zna koja je ovo vrsta ?? ako se to moze sada odredit?
Zabljak 1992
Zabljak 1992POZNAVALAC

29. apr 2008.

Evo i moje...Zensko je ipak... http://rs260tl2.rapidshare.com/files/111270730/1334552/Slik-slik000.jpg
rasmc
rasmcAMBASADOR

29. apr 2008.

@Greenmangace, }abljak1992 Neznate ni slike linkat!:hehe: http://imageshack.us/
Zabljak 1992
Zabljak 1992POZNAVALAC

29. apr 2008.

Evo sad je valjda ok...Mobilnima je slikana pa nije nesto ali mala fino napreduje masala http://img138.imageshack.us/img138/9756/slikslik000hh2.jpg
pecko88
pecko88ENTUZIJASTA

30. apr 2008.

Evo moje biljke... Slike su sa mobilnog, pa se nadam da ce se dobro vidjet.. Sjemenke su domace, ali proverenog kvaliteta...danas idu na sajt.. Jel neko zna sta je problem sa ovom biljkom, svi su sadjeni u isto vreme, svi su isto vreme zaljevani i svi su u istoj kupljenoj zemlji ?? Evo jos jedan pogled sa strane..
UNDERCOVER
UNDERCOVERPOZNAVALAC

2. maj 2008.

postavi pitanje na problemi za uzgoje i okai sliku... vjerojatno je povrijeen korjen(ako si mrdo neato) al nemoj to uzet zdravo za gotovo..pozz
pecko88
pecko88ENTUZIJASTA

2. maj 2008.

Evo slike sa sajta.. J*bi ga ceo dan sam bio kao neki zakoraveli poljoprivrednik...:bis: Tezak je to posao, traziti sajt, kopati rupe, mjesati zamju, donositi vodu i tako dalje. Prve cetiri su one domace proverene sjemenke. A ove su mi dali neki prijatelji, tvrde da su dobre, ali vidjecemo na kraju.. Danas sam ih posadio, pa u ponedeljak idem proveriti jel im ide dobro, malo nadjubriti i navaditi. Tako da u ponedeljak update sa novih slika, od one sta uspiju razume se.
pecko88
pecko88ENTUZIJASTA

2. maj 2008.

Nisam maltretirao ni jednu od mojih preljepih biljaka kako bih povredio korjen. Mislim da je u pitanju prostor u kome se kojen razvija...Ta mi je biljka prva izasla i bila je najveca. Danas sam ih posadio na otvoreno, pa ako problem produzi, onda cu postati u "problemi za uzgoje"... Nadam se da ce sve biti u redu.
UNDERCOVER
UNDERCOVERPOZNAVALAC

4. maj 2008.

Evo da i ja bacim svoje ljepotice na sajt! ovo je slikano na dan presaivanja prije nekih 2 tjedna. malo sam se zahebavo s njima :bananabang: :eyebrows: lol i joa jedna slika odozgo
greenmengace
greenmengaceENTUZIJASTA

4. maj 2008.

mozda je taka ali sve se uci lalo polako ...:))))
skankovka

5. maj 2008.

pecko88............sve ce ti se o isplatiti.......bnar imaces vutru celu zimu,a ne da trcis po dilere
skankovka

5. maj 2008.

:maryjane:lepa je lepotica:maryjane::maryjane::maryjane:
KE

6. maj 2008.

2007 /
skankovka

7. maj 2008.

Pecko 88 Svaka Cast
blaz
blazISTRAŽIVAČ

8. maj 2008.

PITANJE KOLKO SU OVO STARE BILCICE
UNDERCOVER
UNDERCOVERPOZNAVALAC

8. maj 2008.

pa piae ti ispod ...desetak dana... :ludaci_lol:
neko
nekoPOZNAVALAC

21. maj 2008.

Evo jedan lep primerak muskog Orange Bud-a. U pozadini se vidi malo i drugi.
elephant0r
elephant0rAMBASADOR

21. maj 2008.

Wow! To je kvalitetni muzjak..
pecko88
pecko88ENTUZIJASTA

28. maj 2008.

Evo mali update.. Sve su domace sjemenke. Prve cetiri su provjerene, a one druge su mi dali i su rekli da su dobri, ali videcemo.. A ove su mi dali prijatelji... Inace malo sam ih stresnuo kada sam ih presadio.. Dva dana posle presdjivanja je pocela padati kisa koja je trajala tri dana, onda dva dana pauza, pa dva dana kisa, pa dva pauza pa jedan dan kisa... I nakraju kada sam otisao na sajt zemlja je bila suha ko barut, i donji su listovi poceli zuteti.. Inace mi je sajt oddalecen 15km i tamo ili je padalo mnogo malo kise ili pak nije padalo uopste.. Od sada se vise ne nadam kisi da mi zalije biljke.. I da pada kisa na dan kada sam planirao zaliti ih idem opet da zalivam...pa makar i bilo pa kisi...:banana_dred: Pozdrav :ludaci_lol:
RedSh
RedShAMBASADOR

29. maj 2008.

da ne bude da se nista ne radi.... posto je prosla lady ispala super, bez imalo truda i zajebancije ove godine uletile neke postene sjemenke pa reko ajde... zasadila ih 3.03- 4 kom. 2 jedne vrste -2 druge vrste. od toga na kraju mudonje 2 kom, 2 divojke. nije lose, od svake po jedna...da se vidi raskos :) bile su u kuci na prozoru prvih mj dana, pa presadila u lonce vece i vani dok se vrijeme nije stabiliziralo. nakon toga vani u vrt drito u zemlju. LST u samom startu, da ne izraste u cudoviste na kraju. i evo ih sada, nakon skoro 3 mj... :eyebrows:
Zabljak 1992
Zabljak 1992POZNAVALAC

30. maj 2008.

red sh fino izgledaju...evo 2 slicice od prije par dana.
brend
brendPOZNAVALAC

30. maj 2008.

Raste polako ali sigurno.
Mr. Spinx

2. jun 2008.

Evo neato. Juer naao mjesto, slijedi presadnja u prirodu!! Jupi...
DO
DoktorPOZNAVALAC

2. jun 2008.

Evo da vidite malo kako mi iz Indora radimo napolju!!! Ovo je indor WW koja je zakorenjeni klon koji je krajem aprila izasla napolje!!! Bila je oko 10cm!!! A evo sta je za sada od nje ispalo!! Znaci kapiram jos 2 3 meseca dok nepocne da cveta ima da bude cudoviste! Prehrana Listal za sada (ono sto nam mame koriste za cvece(pola doze 2 puta nedeljno))
fidelio

2. jun 2008.

http://
fidelio

2. jun 2008.

[bez sadržaja]
fidelio

2. jun 2008.

[bez sadržaja]
fidelio

2. jun 2008.

http://profile.imageshack.us/user/fidelio13/images/detail/#232/dsc00324jf4.jpg
fidelio

2. jun 2008.

[bez sadržaja]
fidelio

2. jun 2008.

[bez sadržaja]
fidelio

2. jun 2008.

[bez sadržaja]
skankovka

3. jun 2008.

lepo........wow
balcan_smoke

3. jun 2008.

jednom sam probao travu gnojenju sa time prvjenac jednog druga i ispirao je ali dzaba ti bar imas slavol da kupia e god hoea jer sa listalom ima da smrdi uvjek zalivaj barem stvarima za povre
brend
brendPOZNAVALAC

3. jun 2008.

[bez sadržaja]
wampir01

3. jun 2008.

http://img214.imageshack.us/my.php?image=wallpaper1yo2.png
elephant0r
elephant0rAMBASADOR

3. jun 2008.

Wow.. dobar prvi post.. oces nas upoznat sa gospodjicom ili..
wampir01

3. jun 2008.

URL=http://img148.imageshack.us/my.php?image=slika4354jq3.jpg]
striko
strikoISTRAŽIVAČ

4. jun 2008.

svaka cast! lijepo izgleda
speeedy

5. jun 2008.

Covece imao sam slicnu lepoticu ali vakvu nee svaka ti cast
speeedy

5. jun 2008.

Loso je sto u mom gradu sve dileri su otisli u out 1 joint je bio 50den ili 0.9 eur a sad nema ni za leka ali jebi ga
brend
brendPOZNAVALAC

5. jun 2008.

[bez sadržaja]
wampir01

6. jun 2008.

URL=http://imageshack.us] http://img167.image
UNDERCOVER
UNDERCOVERPOZNAVALAC

6. jun 2008.

wampir01... preljepo ti izgleda biljka!!! kolko gr. si dobio od tog? vidim ima nekih 90 cm...pozz
wampir01

6. jun 2008.

[bez sadržaja]

Odgovaranje na teme dolazi uskoro.