LEGACY
Sušenje - Hitno
26 odgovora6,237 pregleda
0 REP0%
→ Istraživač
sep 2009.
sep 2009.#1
Uglavnom biljka mi je spremna za berbu, ali iman jedan problem, nemam prostor gdje mogu suait tako da cu samo moc 3 dana na otvorenom suait, jer tad nece padat kiaa, a za ove ostale dane san mislia to pokidat i curat u tegle , sad jeli to pametno ili ima li neko drugu ideju ?
ZOKI
AMBASADOR3.848 REP67%
→ Legenda
ZOKIAMBASADOR
sep 2009.
sep 2009.#5
pa mozes nekako inprovizovati ... sa nekom kutijom i ventilatorom u toj kutiji .. naravno moraju biti rupe na kutiji radi dolazenja sveze vazduha :) ako ja susim u internatu.... samo se moras pripremiti na smrad u sobi jbg. to ti je neizbezno...
0 REP0%
→ Istraživač
sep 2009.
sep 2009.#6
biljke cvjetaju +6 tjedana (+7,neznam to
no) i po nekin faktorima su za berbu po nekin nisu:
-veliko lia
e je sve po~utilo i opalo, od onog malog na topovima manji dio je po
elo ~utit
-headovi su mekani ali su puni kristala, lipe se za prste extra i na pritisak ostaju stisnuti
-cvitovi imaju tanke smee dla
ice u ve
em postotku, oko 80% a malo je bilih
po
emu bi triba odlu
it ubrat ih ili ne jer je kraj 9og i smee dla
ice pokazuju da je vrime ali su topovi su nekako mekani i "prozra
ni" pa neznan kako bi to izgledalo kasnije kad se osuai i eventualno preaa
6 REP12%
→ Istraživač
sep 2009.
sep 2009.#9
Moj je predlog nemoj u papir, on upija THC. Ja kada ne mogu suaiti celu da visi naopa
ke, hedove skinem pa rasprostrem po stolu ili sl. Dr~im tako pa kad moram da sklonim stavlljam u kese. Moraa samo
eace da vadia iz kese da se provetri. Ako stoje tako na stolu dosta u toku dana osuae se za 3-4 dana. I pazi da ih ne presuaia.
Garinco
ENTUZIJASTA380 REP45%
→ Poznavalac
GarincoENTUZIJASTA
sep 2009.
sep 2009.#12
kad reaavaa od drugog ...trava se kad se osuai onda se presuje tj.stavlja se u najlonske kese i isteruje sav vazduh iz nje i lepi lepljivom trakom,da ne bi uaao vazduh nazad.kad tako trava stoji neko vreme onda bude ,,presovana,,.Ima i drugih na
ina ali ovako ja radim
36 REP72%
→ Istraživač
okt 2009.
okt 2009.#14
e evo ja sam danas ju pobrao i stavio naopako da visi...e u kakvom to prostoru,mjestu mora biti i kad mogu rezati cvjetove i stavljati u staklenku??
sep 2009.
1 / 14
sep 2009.
okt 2009.