VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojMiris
LEGACY

Miris

22 odgovora2,199 pregleda
milan.vtsISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Poz svima... Imam par biljaka , planiram da ih gajim u saksijama u dvoristu.. zanima me koliko ce se prostirati miris, i uopste da li je miris jak? dvoriste mi je 7 ari :) , ima par kuca u okolini
Grasak99ENTUZIJASTA

apr 2009.

Pa posadi neku smrdljivu biljku pored njih :)) Neznam koja smrdi, to nek ti netko drugi kaze :)
HightyENTUZIJASTA

apr 2009.

Ha Ha Grasak99!!!! Jako kreativno :)!!! Moje mialjenje je da ako ih posati 50-100, 100% e se osjetit, ali ako budea racionalan i nepohlepan, tj. ne preglup i rasporedia to kako spada, da ne bude preuo ljivo, tad se ni miris nee osjetit, ali ako je jedna od tih kua murjak koji zna ata je vutra, ehhhh, recimo da nije, nee se osjetit ako mene taapi! Sretno!!!
milan.vtsISTRAŽIVAČ

apr 2009.

tacnije imam 14 biljaka :) ne verujem da ce sve biti zenke i treba da mi dodje 5 semena royal quin amnezia .. ovo ce biti zanimljivo :)

apr 2009.

Svakako ti je lakae rasporediti ovih 5 provjerenih :),nego ovih 14 svakakvih +5.... ve si napola mirniji.U protivnom trebaa poslati kompletan plan dvoriata da lakae razmotrimo sitvaciju:sun2:
G e r o n i m OENTUZIJASTA

apr 2009.

Zaato svi u zadnje vrijeme sadite toliko biljki razumijem npr. radi nekakve selekcije najzdravijih najboljih i tak...ali radije se posveti samo tim 5 amneziama. Bit ce ti lakae a bit e za puait i da se poka~e da je samo 1 ~enka. Nemoj se naljutit, to ti je moj savjet
milan.vtsISTRAŽIVAČ

apr 2009.

G e r o n i m O mislim da si upravu bacicu se samo na amnezije... ... :)
4herbsPOZNAVALAC

apr 2009.

de kakav mirisi?sadio bi u dvoriatu toi je otvoreno,pa nemka aanse da ti netko osjeti miris osim ako nije na metar od biljke,ja bi ti reko ostavi si te amnezie i moda koju doma icu ali ih dr~i u ne prevelikom saksijama dok ne poka~u spol,i tek onda im daj nov4e saksije s novom zemljom,tako da ne troaia previae na doma ice,a jebote pa nesmrdi trava toliko...nije to kao da imaa 20 skunkova u jednoj sobi ili tako neato...opusti se i sadi meu drugim biljem,dr~i biljke ato ni~e i topiraj ili lst radi tako da se ne primjete i nemaa problema,nabavi bambusa i posadi okolo biljaka to e ti vizualno jako pomoi!I ako ea i na amnezie budi pametan i barem malo oplodi jednu ~enku da dobijea koje sjeme za nagodinu,jer tko zna kakva e bit situacija a ovako ea imat svoje prvoklasno sjeme!
gargamelPOZNAVALAC

apr 2009.

ne bacaj nista dok ne pokazu spol.. steta je ako imas di. i tak u vegetaciji jedva da se osjeti neki miris i unutra u kutiji a ne vani... tek u cvjetanju bi se mozda moglo osjetit.. ako si npr. na nekom brdu di uvjek puse vjetar, miran si.. ovisi puno i o sorti koliko ce se osjetit miris.. ja bi ih micao tek ako bih kod susjeda osjetio miris. vecina ljudi i tak nema pojma kako mirisi biljka, uglavnom misle da smrdi ko kad ju pusis :D. a pretpostavljam da oni ljudi koji ti dolaze u dvoriste, i znaju kako smrdi biljka, nisu panduri, inace imas problem.
milan.vtsISTRAŽIVAČ

maj 2009.

Hvala narode.... :) a slusajte ovo dosla mi amnezija i castili me jos 4 lowridera fem.... :)

jun 2009.

dali je dobro da biljke jako smrde u 2 meseca

jun 2009.

ma kakav miris, kakve gluposti, veoma se slabo osea ja kad pridjem poluotvorenom plasteniku koji je 2x1 metar koji ima 2 velike, pet omanjih bilj ica, i tri baa male oseam tek na metar ili mo~da neato ja e...presadio sam i jednu na terasu u saksiju i tri biljke na kraju dvoriata koje su skoro nikle...pa ako to ne miriae ne verujem da e tvoje neato viae...imam prete~no sativu i par indica-sativa...ne znam da li to ima veze...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se