VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojAK 47, BIG BUD, Star ryder, Think diferent, Auto Extreme, Auto ultimate
LEGACY

AK 47, BIG BUD, Star ryder, Think diferent, Auto Extreme, Auto ultimate

25 odgovora4,440 pregleda
BetrionISTRAŽIVAČ

jan 2016.

Htio bih sa vama podjeliti slike svog proslogodisnjeg uzgoja bez kojeg sam nazalost ostao...

jan 2016.

Ae podjeli priču s nama što se desilo ?

jan 2016.

Ne znam priču...ali sudeći po broju saksija na terasi i blizini kuća koje se vide, uopšte me ne čudi što si ostao bez njih. Inače, lepe biljke. ;)

jan 2016.

Steta za tebe a i za biljke.....na prvi pogled se cini ko dobra terasa...... ali vidi se izdaleka kaj raste na njoj.... Po formaciji tegli me podsjetilo na sog na terasi....u pokusaju
klada1115POZNAVALAC

jan 2016.

Ovo je frend bilo ocekivano, jebote drugi komšija to može vidt
BetrionISTRAŽIVAČ

jan 2016.

Pa eto... Regulari su bili namjenjeni za radit ulje posto mi je baka bolovala od raka maternice pa je to rjesila i htjela je nastavit terapiju uljem, medjutim tjedan dana prije zetve netko je anonimno prijavio, ali nisu susjedi krivi, te 2 kuce okolo su super ljudi bez brige :-)

jan 2016.

Eh jbg,šteta ;( Možda su baš ti super ljudi,ovaj put bili "netko" i ne super i napravili to kaj su napravili ali nebitno je zapravo tražiti krivca i ,jer ničeg više nema osim lijepe uspomene osim ovog na kraju a drugi put malo više stealty i to je to :)
BetrionISTRAŽIVAČ

jan 2016.

Uglavnom, koristio sam zemlju terra compost, malo perlita, growing edge technologis gnojova, izvorsku vodu, malo podvezivanja bez ikakvog topinga i cropa, puno sam ih mazio, stitio od nametnika i to je bilo ispalo :-)

jan 2016.

Steta,stvarno super biljke bile. A ti drugi put malo pametnije,ne vjeruj nikome a pogotovo ne susjedu :D
klada1115POZNAVALAC

jan 2016.

Netreba znaciti da je susjed, u ovoj situaciji vjerojatno i nije...mislim da je to svatko mogao primjetiti ako je samo prolazio pokraj ograde ili
BetrionISTRAŽIVAČ

jan 2016.

Recite vi meni kaj sam ja jos mogao napravit da budu jos vece i lijepse? I kak vam se cine ove, dali je to bio dobar uzgoj?
klada1115POZNAVALAC

jan 2016.

Biljke ti izgledaju sasvim dobro, izgleda dobra pozicija sunca dobra zemlja velike saksije i to moze biti jebenica
funky weedLEGENDA

jan 2016.

super su izgledale bas steta sto su pale u krive ruke
BetrionISTRAŽIVAČ

jan 2016.

Hvala na lijepim rijecima :-) a mozete mi rec ako netko zna, dali master kush (dutch passion) dobro podnosi toping i supercrop i koliko ju je tesko outdor uzgojit :-)?

jan 2016.

Krasne su ti druže, međutim kao što su mnogi prije mene rekli, jednostavno sti je preblizu previše kuća... Pojasni malo, netko te je bio prijavio, kome? murji ili roditeljima'? kako je završila priča... da i drugi izvuku nešto iz te priče..

jan 2016.

Šteta za biljoze,još će puno vremena proći za nešto ovako kod nas... 58932

jan 2016.

za komsiju je rezerviran najbolji dio :p @Betrion bas mi je krivo ovo sto sam procitao,ko god te ocinkao jezik mu se osusio!
BetrionISTRAŽIVAČ

jan 2016.

Yep, dosli su na prijavu anonimne osobe tjedan dana prije kraja i zapljenili sve :-(. Nema veze, vise srece drugi put :-). Masterkush mi je sljedeci cilj :-D
DvolicniLEGENDA

jan 2016.

poz, na slici 2 mi se svidja pogled na vukojebinu, al po ostalima nikako, biljke su super, a sad molim te budi dobar pa nam ispricaj detaljnije (ok, rija bila pokupila, jesu tebe pokupili, kakva te kazna ceka itd) :respect:
BetrionISTRAŽIVAČ

jan 2016.

Sorry stari al nebih u detalje stvarno... Mozda sam sad malo paranoican al nikad neznas tko sve cita ovaj forum...

feb 2016.

Očito si dobro prošo kad ideš dalje ;) sretno ti bilo i malo više pameti drugi put
PalacZMAJ

feb 2016.

A reči ti nama prijatelju na koji si ti fazon sada na slobodi? :whato:: sad videh da covek vec pitao :rolleyes:

feb 2016.

@klebecan u HR rijetko tko završi u buksi radi uzgoja, ukoliko uzgaja sam, odnosno "padne" sam i ukoliko se postavi u startu da je to za izradu ulja. Eto jedan poznanik pretprošle godine sa 27 biljaka i dobio uvjet. A ovo je mislim van svake pameti, ja nevjerujem vlastitoj sestri a čoek veli susjedi su dobri ljudi, haha. Joj sinko moj, pa susjedi prime goste ponekad, stiže im i poštar ponekad, neko i račune donosi, očitava vodu i struju, raznorazni serviseri, majstori, cigani žicaroši, prodavači usluga.........Dobro reče Einstein "Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost; iako nisam siguran za svemir".
PalacZMAJ

feb 2016.

Nisam znao da je kod vas to tako opusteno, ovi nasi bi razapeli na krst za dve biljke. Glupost je neunistiva ;)

jun 2016.

Za to bi u Srbiji dobio 5 godina , u startu ;)
lukasAMBASADOR

jun 2016.

stvarno steta,,moj komsija zivi 200m od mene i ja vidim gdje mu koka nosi jaja,mislim da si previse opusteno shvatio sve ovo.niko ne zasluzuje da mu otkrijes ovako lijepu i znacajnu tajnu,a kamoli da je pokazujes kao na izlozbi.zao mi je sto si kviska olako potrosio.vise srece drugi put i sto bi nas drugar LOod rekao stej haj:)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se