LEGACY
AK 47, BIG BUD, Star ryder, Think diferent, Auto Extreme, Auto ultimate
25 odgovora4,440 pregleda
Barbarossa
ZMAJ120.253 REP
BarbarossaZMAJ
jan 2016.
jan 2016.#3
Ne znam priču...ali sudeći po broju saksija na terasi i blizini kuća koje se vide, uopšte me ne čudi što si ostao bez njih. Inače, lepe biljke. ;)
Imbra Presvetli
ZMAJ53.695 REP
Imbra PresvetliZMAJ
jan 2016.
jan 2016.#4
Steta za tebe a i za biljke.....na prvi pogled se cini ko dobra terasa...... ali vidi se izdaleka kaj raste na njoj....
Po formaciji tegli me podsjetilo na sog na terasi....u pokusaju
Betrion
ISTRAŽIVAČ73 REP15%
→ Entuzijasta
BetrionISTRAŽIVAČ
jan 2016.
jan 2016.#6
Pa eto... Regulari su bili namjenjeni za radit ulje posto mi je baka bolovala od raka maternice pa je to rjesila i htjela je nastavit terapiju uljem, medjutim tjedan dana prije zetve netko je anonimno prijavio, ali nisu susjedi krivi, te 2 kuce okolo su super ljudi bez brige :-)
Zelenko63
ZMAJ136.643 REP
Zelenko63ZMAJ
jan 2016.
jan 2016.#7
Eh jbg,šteta ;(
Možda su baš ti super ljudi,ovaj put bili "netko" i ne super i napravili to kaj su napravili ali nebitno je zapravo tražiti krivca i ,jer ničeg više nema osim lijepe uspomene osim ovog na kraju a drugi put malo više stealty i to je to :)
funky weed
LEGENDA8.174 REP32%
→ Zmaj
Carlos Irwin Estévez
ENTUZIJASTA585 REP96%
→ Poznavalac
Carlos Irwin EstévezENTUZIJASTA
jan 2016.
jan 2016.#16
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
feb 2016.
feb 2016.#23
@klebecan u HR rijetko tko završi u buksi radi uzgoja, ukoliko uzgaja sam, odnosno "padne" sam i ukoliko se postavi u startu da je to za izradu ulja. Eto jedan poznanik pretprošle godine sa 27 biljaka i dobio uvjet.
A ovo je mislim van svake pameti, ja nevjerujem vlastitoj sestri a čoek veli susjedi su dobri ljudi, haha. Joj sinko moj, pa susjedi prime goste ponekad, stiže im i poštar ponekad, neko i račune donosi, očitava vodu i struju, raznorazni serviseri, majstori, cigani žicaroši, prodavači usluga.........Dobro reče Einstein "Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost; iako nisam siguran za svemir".
lukas
AMBASADOR2.202 REP20%
→ Legenda
lukasAMBASADOR
jun 2016.
jun 2016.#26
stvarno steta,,moj komsija zivi 200m od mene i ja vidim gdje mu koka nosi jaja,mislim da si previse opusteno shvatio sve ovo.niko ne zasluzuje da mu otkrijes ovako lijepu i znacajnu tajnu,a kamoli da je pokazujes kao na izlozbi.zao mi je sto si kviska olako potrosio.vise srece drugi put i sto bi nas drugar LOod rekao stej haj:)
jan 2016.
1 / 26
jan 2016.
jun 2016.