Znači...stavio sam 10-tak sjemenki u casu
Stvar je u tome da se za 1 dan vrijeme pogoršalo jako pa sam mislio par dana držat ju na prozoru (4-5 dana) dok se vrijeme ne bude bilo bolje.Nisam trenutno jos kupio zemlju ali budem kad ću presađivat u veće posude.Sjećam se da smo prije mnogo godina ja i mama sadili Božićnu pšenicu u vatu.Može li vata poslužit para dana dok se vrijeme ne proljepša?
Pozz:joint2:
Pa odi kupi 5 litara zemlje i posadi u čaše i nabavi štednu žarulju bar.
Nemoj sjeme pšenice uspoređivati s sjemenom kanabisa koje je puuuno skuplje. Travu treba i presaditi a to je bolje šta prije.
Štednu žarulju budem složio...presadit cu u subotu najvjerovatnije
I sjeme je iz paketa tako da nije bas nest skupo
A sto se tice zemlje idem vidjet jel imaju kakva mala pakovanja tu nasim trg
p.s Ovo mi je prvi grow...i hvala na savijetu
a jel rodila ta psenica :) nemoj se budaliti, ako ti se koren zapetlja u vatu samo ces ga potrgati, a sa njom ako zasadis u zemlju lako moze da istruli
Sa pakovanjem od 10 L neke kvalitetne zemlje (žuta Florabela, TerraMagma, itd) ti završavaš posao .... barem što se tiče startovanja uzgoja kanabisa. Uzmeš male čašice, i u njih posadi. Nakon 7 dana presadi u saksije od 1-2 L zapremine, i tu uh drži 21 dan. Nakon ovoga, presadi ih napolje u što dublje rupe (barem 50x50x50 cm) , koje ćeš ispuniti što boljom zemljom, a ove gore pomenute su forma ideal ;) Koristi tražilicu, jer imaš i Vodič za uzgoj od Tarzana, imaš i teme vezane za Trening,Gnojiva,Zemlju... samo ih treba isčitati :) Vjerujem da će ova tema da odleti na yaard