LEGACY
my 1st grow
44 odgovora2,559 pregleda
18 REP36%
→ Istraživač
mar 2010.
mar 2010.#1
ljudi evo danas je biljka napokon izbila iz zemlje :P...preko dana je stavin vani na sunce a priko noci se grije sa mnon :P morete mi reci otprilike za koliko bi je moga presaditi vani za stalno a da neman straha...jer noci su jos jako ledene :P (pocetnik san u growanju a i u forumima kao sto se vidi):sun2:
upitnik???
LEGENDA5.189 REP2%
→ Zmaj
upitnik???LEGENDA
mar 2010.
mar 2010.#2
Brale kad tem.. nebude padala ispod 10-15 preko noi...
Prije tog niata a poato nisi pro
ito niata na Forumu mo ti je savjet da to ato prije u
inia radi sebe..
Bit e ti mnogo jasnije i lakae sve poredu....
Svirač_Trube
ENTUZIJASTA570 REP93%
→ Poznavalac
Svirač_TrubeENTUZIJASTA
mar 2010.
mar 2010.#4
brate sve zavisi u kojem dijelu zemlje zivis,npr ako si u primorju vec mozes iznjet vanka bez straha ,a ako si drugdje onda pricekaj jos 5-6dana:)... i sta ce ti samo jedna?? posadi jos barem dvije,jer valjda znas da nemora znacit da ce ti to bit zenska sta je imas..tako da povecavas sanse:=)
iwentgo
ISTRAŽIVAČ55 REP3%
→ Entuzijasta
iwentgoISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#7
bokich decki xP imam ih 7 koje imaju vec skoro 10 cm a nema 3 dana da su zemlji :) trenutno imaju cca 10 sati svjetla dok spavam u sobi jedino tad ih nemogu nac izvjesne osobe... ugl drzat cu ih tako jos par dana da malo se razjacaju i zivim u podrucju kvarnera di i nije hladno pa me zanima kolko dana jos ih moram drzat dok ih ne bacim van? jer meni je to sto prije to bolje :)
iwentgo
ISTRAŽIVAČ55 REP3%
→ Entuzijasta
iwentgoISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#8
bokich decki xP imam ih 7 koje imaju vec skoro 10 cm a nema 3 dana da su zemlji :) trenutno imaju cca 10 sati svjetla dok spavam u sobi jedino tad ih nemogu nac izvjesne osobe... ugl drzat cu ih tako jos par dana da malo se razjacaju i zivim u podrucju kvarnera di i nije hladno pa me zanima kolko dana jos ih moram drzat dok ih ne bacim van? jer meni je to sto prije to bolje :)
23 REP46%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#13
sine ata da ti ka~em. evo ja sam u istoj situaciji, bilj
ice mi se jako sporo razvijaju ali idu polako. imam ih 6 a stoje mi iza kue pokraj drva gdje nikoga baa nema
esto tako da joa nisu bile neato velike ali sad polako bacaju reckave prepoznatljive listove tako da je to odmah sumljivo. staraca mi nema ovaj vikend pa sam si zadao sutra da ih prebacim negdje na neko skrovito mjesto u aumarku nekom.
evo bilj
ice su mi valjd ve jedno deseti dan kako su zasaene a cijelo cijelo vrijeme stoje vani. od po
etka pa do sada. ina
e su pokrivene nekim plasti
nim kontenjerom tako da on im daje nekakvu ko toplinu a preko dana imaju sunce.
uglavnom, bio sam mjerio i najni~a nona temperatura je bila jutros 8 a ju
er ujutro 8 i pol ato nedr~im toliko UBER niskom temperaturom za razvoj, premda bi bilo bolje da je viae al ata'a.
uglavnom bacaj ih van i lagano u miru i bez panike nastavi.
23 REP46%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#14
sine ata da ti ka~em. evo ja sam u istoj situaciji, bilj
ice mi se jako sporo razvijaju ali idu polako. imam ih 6 a stoje mi iza kue pokraj drva gdje nikoga baa nema
esto tako da joa nisu bile neato velike ali sad polako bacaju reckave prepoznatljive listove tako da je to odmah sumljivo. staraca mi nema ovaj vikend pa sam si zadao sutra da ih prebacim negdje na neko skrovito mjesto u aumarku nekom.
evo bilj
ice su mi valjd ve jedno deseti dan kako su zasaene a cijelo cijelo vrijeme stoje vani. od po
etka pa do sada. ina
e su pokrivene nekim plasti
nim kontenjerom tako da on im daje nekakvu ko toplinu a preko dana imaju sunce.
uglavnom, bio sam mjerio i najni~a nona temperatura je bila jutros 8 a ju
er ujutro 8 i pol ato nedr~im toliko UBER niskom temperaturom za razvoj, premda bi bilo bolje da je viae al ata'a.
uglavnom bacaj ih van i lagano u miru i bez panike nastavi.
iwentgo
ISTRAŽIVAČ55 REP3%
→ Entuzijasta
iwentgoISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#15
od svega ostale 2 -.- 7 sam ostavio na otvorenom prozoru a puhalo i sve ih srusilo na krevet i tepih i zemlja po cjeloj sobi ... Jedva pocistio al ove dve sa su ostale vec su bas ljepe xd samo stavio sam im jako malo zemlje pa planiram selidbu cim stgnem nezz kolko im zemoje treba u prva dva tjedna
iwentgo
ISTRAŽIVAČ55 REP3%
→ Entuzijasta
iwentgoISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#16
od svega ostale 2 -.- 7 sam ostavio na otvorenom prozoru a puhalo i sve ih srusilo na krevet i tepih i zemlja po cjeloj sobi ... Jedva pocistio al ove dve sa su ostale vec su bas ljepe xd samo stavio sam im jako malo zemlje pa planiram selidbu cim stgnem nezz kolko im zemoje treba u prva dva tjedna
Hypersor
ENTUZIJASTA233 REP8%
→ Poznavalac
HypersorENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#19
Dakle,ja ti preporucujem da ih preselis van na sajt barem mjesec dana od kad su dosel van.Opet cu reci da biljka moze pretrpit zacuujuce niske temperature naravno ako nije prepokra zemlja.Jedini rizik za tako male biljke ti su stetocine koje haraju na male stabiljke i cjvetove.Mjesec dana rasta na sigurnom unutarnjem mjestu je dovoljno da biljka dobi cvrstocu i da se razvije donekle korjen. be cool
Hypersor
ENTUZIJASTA233 REP8%
→ Poznavalac
HypersorENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#20
Dakle,ja ti preporucujem da ih preselis van na sajt barem mjesec dana od kad su dosel van.Opet cu reci da biljka moze pretrpit zacuujuce niske temperature naravno ako nije prepokra zemlja.Jedini rizik za tako male biljke ti su stetocine koje haraju na male stabiljke i cjvetove.Mjesec dana rasta na sigurnom unutarnjem mjestu je dovoljno da biljka dobi cvrstocu i da se razvije donekle korjen. be cool
mar 2010.
1 / 23
mar 2010.
apr 2010.