LEGACY
Iz indora u outdor
30 odgovora2,461 pregleda
8. avg 2012.#1
Evo ovako, po
eo sam drugi grow, ovog puta u zemlji, stavio u box pored onog hidroponskog i sve je bilo super, raslo i razvojalo se. Naiali roditelji i to je moralo da nestane u tom trenutku. Po
eli su da kidaju, otiale 2 saksije, meutim, morali su negde da idu, pa su mi rekli da mora nestati sve dok se ne vrate (cca 2h). Posle agonije kad su skontali, nastaje agonija, kako sa
uvati ostatak? Zvao najboljeg druga, u kog imam 100% poverenja, hidro ormar odneli na drugu lokaciju, a saksije u neato ato se mo~e nazvati d~ungla, on mi pokazao. Svuda okolo koprive, morao sam obuvati
izme, rukavice i dug rukav. smestili tu saksije i to sad izgleda ovako:
9. avg 2012.#3
Pa vidi,od ovih biljki neea imati niata osim cimanja i rizika da te netko provali.Mo~da krenu,ali teako....dok se prilagode okolini novoj,malo stresa garant,evo ti sredine 8 mjeseca kad bi trebale ve biti formirane i najkasnije po
eti cvasti.
A i ovo u vreama pa male posude u njima....planiraa to presaditi u zemlju ili ata ?
Nije baa izgledna situacija....
9. avg 2012.#4
pa ne znam, trebalo je da bude indor, tako da bi skroz nebitno bilo koji je datum, zar ne?
to ato su unutra male saksijice, tako e ostati, one su se super primile i sa tim, jako me mrzelo da presaujem, a dok su bile u tim saksijama, pustile su koren napolje, tako da sam skontao da bi u suatini bilo isto dal ostaju u saksijama ili ne. Dau im ubrivo za cvetanje od sledee nedelje, pa nek bude kako bude. Sledei grow u verovatno moi da pravim tek na prolee jer indor sad mogu da zaboravim (mo~da :D)
9. avg 2012.#5
Naravno da za in nema veze koje je doba,ja sam spomenuo trenutno stanje....no dobro,pusti ih pa ea vidjeti ata e biti u nastavku.
10. avg 2012.#8
mozhda misli na zadnjoj...meni je sve to malo previshe zelenila pa ne mogu fokusirat ali...mozhda je neshto suspektno na zadnjoj
10. avg 2012.#9
Ajde molim te nemoj viae ovako velike slike stavljat...Ako ne znaa druga
ije, stavi link...
10. avg 2012.#10
3 slika 2 bioza desno slikaj blize gde bi trebali biti polovi
26. feb 2017.#11
Pozdrav narode,imam nekoliko pitanja,pretrazio sam ceo sajt,citao,pokusavao da skontam ali nisam uspeo da povezem sve najbolje,pa zato pitam vas.Na prolece planiram outdoor,svoj prvi,sa Amnesia Haze semenom,ali bi hteo staviti dvadesetak dana unutra,dok ne ojacaju i porastu malo,pa onda presaditi na sajt.E sad moje pitanje je sta mi sve treba od opreme unutra da bi to bilo kako treba i na koji nacin sve to raditi?Hvala vam unapred...
26. feb 2017.#12
bar 50-60 w cfl ili LED svjetlo casice cca pola litre sa probusenim dnom neki ako mogu bit vani ako ne neki improvizirani boks za tih 3 tjedna sto povlaci i neku ventilaciju ba 2 pc vent jedan upuh jedan ispuh zemlja neka za napunit te casice i voda da zaljevas to i pocni tako da ti biljke budu sprmne za van barem polovicom 4 mj to je neko porimalno vrijeme za krenut u out mozda i malo kasnije da izbjegnes proljetni mraz
26. feb 2017.#13
Ovako, budui da planiraa dr~ati biljku unutra krai period, onda ti preporu
ujem da pro
itaa ovu temu
https://www.vutra.org/threads/jednostavan-vodi
-za-low-budget-uzgoj-sa-cfl-sijalicama.14835/
a ovdje nai par tutorijala oko uzgoja
isto da se upoznaa sa ~ivotnim ciklusom biljke, i opremom za uzgoj ( ukoliko je temperatura ok, za prvih 20 dana ti ne treba ventilator )
https://www.vutra.org/forums/unutraanje-uzgajanje.23/
Ovo bi bio neki minimum
isto da ne sjebea stvar, ali ako ~elia imati dobro predznanje onda pro
itaj prvih 10 tema iz svake kategorije iz "uzgajanje marihuane" i pravilnik prije svega
EDIT: kolega iznad je bio br~i
9. mar 2017.#14
A sta mislite ovako. 4 MH sijalice od po 400W 4 REFLEKTORA 4 PRIGUSNICE.posto sam proracunao da mi je toliko potrebno da pokrijem biljke kako treba sa svetlom.treba li mi ventilator i dopunite mi ako mi jos nesto treba?? i kakav je proces?Opet kazem drzao bi ih 15-20 dana unutra pa na sajt
10. mar 2017.#16
:lol: 649 komada smiley9934
Sorry za spam,morao sam :upiii:
Odgovaranje na teme dolazi uskoro.
avg 2012.
1 / 16
avg 2012.
3396d