VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojKako vam se dopadaju moje Ljubice???
LEGACY

Kako vam se dopadaju moje Ljubice???

70 odgovora7,197 pregleda
ljubicaISTRAŽIVAČ

okt 2013.

prvi grow i koliko toliko uspijesan ja se nadam :bananica ....molim komentirajte ako nesto nije u redu da znam kako naprijed :tovarenje_banana: HVALA
ljubicaISTRAŽIVAČ

okt 2013.

[bez sadržaja]
jesamZMAJ

okt 2013.

meni izgleda lijepo :) i to prili no
ljubicaISTRAŽIVAČ

okt 2013.

[bez sadržaja]
ljubicaISTRAŽIVAČ

okt 2013.

nisam sigurna kada ce biti spremne za berbu,sta vi mislite??

okt 2013.

dobro je..a za 1. puta i vise nego dobro.. nisu jos gotove.. nego..mene zanima koje je to sjeme? prilicno su ujednacene..ali jako lisnata vrsta neka...lisca ko salate ( ovo podsjeca na istarske i kvarnerske crnogoricne sumarke ...dobro da ih nisi u zemlju stavila jer..od tih iglica zna zemlja biti cak previse kisela )
CreativeLEGENDA

okt 2013.

kad te lijepe bijele pistile na vrhovima ,pocrvene ....ili barem pozute ako nemozes duze cekati . Do godine malo prucis temu o lst-u tu na forumu i bit ce vise ovako lijepih topova ;) i molim te smanji ubuduce te slike na neku normalnu rezoluciju ....sjede dobijem dok ucita stranicu ....hvala super je ispalo ako je ovo prvi puta :)
ljubicaISTRAŽIVAČ

okt 2013.

white skunk, kalashnikova i feminized mix, jesu svaka ima oko 1m ,vjerojatno zbog toga sto sam zakasnila sa sadnjom tek sredinom 6 mj su otiale na sajt

okt 2013.

obrati samo paznju na ovakve detalje, da ne izgubis mnogo vise do kraja
ljubicaISTRAŽIVAČ

okt 2013.

ooo,sta je to????sta napravit??hvala puno
GreenRyderLEGENDA

okt 2013.

......to ti je pljesanj ako se ne varam, od previse vlage su ti vrhovi poceli trunut.......za pocetak odstranit te trule djelove da se ne siri dalje...........

okt 2013.

iskusno oko :) bogeymanovo i meni upade isto to prvo u moje crvene o i...al'reko,mo~da ipak nije, jer je predjel kamenjara,crnogorice,nema toliko vlage kao kod mene,bla,bla,bla :) ne bi bilo loae neku malo bolju sliku ako se ne mo~ea uvjeriti to no o emu se radi...ali ako je smee,sivo i lako se upka....onda oprez :)
WhiteWidow86ISTRAŽIVAČ

okt 2013.

prelijepo za prvi GROW da smo svi makar imali toliko srece prvi puta... :-)) ovo sto bogeymanovo oko nadze to sjeci hitno..
ljubicaISTRAŽIVAČ

okt 2013.

nasla san jos dvije slike,znaci pljesan je 100% u pitanju?ocu skinut cijeli cvijet ili samo pocupat malo sta je pljesan pojela?mogu samo zahvalit vama na svojima ljepim ljubicama,jer da nije bilo vas i ove stranice nebi nista znala i sigurno nebi bile ovako lijepe... :kiss: :kiss:

okt 2013.

Samo prstima ili pincetom uhvati pljesnivi dio i povuci prema sebi i tak odstrania samo zahvaeni dio, ne cijeli hed.
ljubicaISTRAŽIVAČ

okt 2013.

ok,idem odma sutra ujutro :)
TarzanZMAJ

okt 2013.

cijeli hed otkini prstima ili skarama odsjeci..ovo da skines samo pljesnivi dio nema smisla,jer na kraju ce i ostatak popljesnivit i to vrlo brzo,,pa onda mozes s tog heda izrezati to pljesnivo i osusiti ga par dana pa probati plodove svog rada,, ako kidas prstima nemoj poslije toga dirati zdrave hedove jer ta plijesan je vrag i brzo se prosiri,, btw. odlicne su ti biljke ;)
sharpLEGENDA

okt 2013.

ipak proradile gusjenice, a mislio da nece ove godine.ako nema vlage i kise, poslusaj No Joke-a, ako ima poslusaj Tarzana. biljke su premier liga.
ljubicaISTRAŽIVAČ

okt 2013.

i ovo sam rijesila... :) ali muci me ova kisa,nikako da prestane padat,ako ovako nastavi nece bit dobro :(

okt 2013.

samo nadgledaj situaciju kad si u prilici, nemas ti tu jos dugo do berbe, bude to sve ok, zapravo, ima da bude super, ultra, extra, turbo... ;)
ljubicaISTRAŽIVAČ

okt 2013.

napokon je stala kisa ... :banana_rasta: sutra idem obii svoje drage male ljubice :costumed-smiley-027... nadam se da je sve ok, :bp4l:

okt 2013.

ma ako mo~ea samo,zaleti se do njih malo ea e pa otresi kapi kiae,da se br~e osuae hedovi na vjetru ...mo~da malo uspori pljesanj ili ga bar smanji
ljubicaISTRAŽIVAČ

okt 2013.

nije dobro,sve je propalo :thumbsdown: ....smrccc,pljesan se prosirila i unistila trud vrijedan 5 mijeseci,doe mi da se ubijen... :kenny_revenge: stizu slike
ljubicaISTRAŽIVAČ

okt 2013.

[bez sadržaja]
ljubicaISTRAŽIVAČ

okt 2013.

Sta napravit?? ja bi sa njima na susenje prije nove kise,da mi ostane bar nesto za zimu,sta vi mislite?

okt 2013.

nije bas sve propalo, al na zalost dosta toga jeste... nema tu sta raditi, skidaj i spasavaj sta se spasiti moze, trebala si ranije skinuti, ja sam ti na vreme ukazao da je proces krenuo
iggimPOZNAVALAC

okt 2013.

Pa moj ti je savet skini ih sto pre, dobre su one i sada, mislim bice efekta :rasta1: pozz

okt 2013.

a ono.. this is your second time.. tribalo je prije reagirat!! poilo je priko 50%.. al bie za zapalt!! pitala san te prije par dana kakav je plan jer su fino po~utile.. pretpostavila san da si razmialjala o harvestu :spcartman:
ljubicaISTRAŽIVAČ

okt 2013.

:( :( :( jako san tuzna,pazila san ih i mazila....kad ih sutra skinem oce se pljesan nastavit sirit????propale su mi u par dana,jbt :knockknock:

okt 2013.

a par dana je sasvim dovoljno za plesan, jbg. skola za sledeci put. skini, odrezi i makni sve budjavo a ostalo osusi, nakupice se tu zdravog materijala ;)
ljubicaISTRAŽIVAČ

okt 2013.

po upala san pljesan i objesila,ako nesto nije ok recite,svaki savjet je dobrodoaa
golub miraLEGENDA

okt 2013.

zaato ne otrimaa dok je friako, lakae je a i kad trimaa onda nsvaku dlaku vidia, ja sam pri trimanju naiaao na par ubualih i to u samoj sredini vrha koje ovak na prvu ni nevidia

okt 2013.

nije nuzno otrimati odmah ali u ovom slucaju golub je u pravu, ovako ce ti se sporije susiti i rizikujes ako je negde ostalo plesni da se proces za izvesno vreme nastavi
littleGreenENTUZIJASTA

okt 2013.

Ljubica, skini to veliko liae. Bilo bi super kad bi skinula sa grana i usitnila sve te debele vrhove jer unutar njih mozda(vjerojatno) ima plijesni koja e se proairit za vrijeme suaenja. Plijesanj ti bude unutar vrha uz granu, esto sakrivena, pa ju je teako uo iti. Biljke su ti super! :)
ljubicaISTRAŽIVAČ

nov 2013.

ispalo je nakraju odlicno,hvala vam puno na savjetima ,imam zalihe za cijelu zimu :dada :b_splits: :b_stomp: :b_unripe: :b_woot: :b_jump: pljesan se nije prosirila ,uzivam

jan 2014.

za prvi grow super lepo izgledaju

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se