LEGACY
Kako vam se dopadaju moje Ljubice???
70 odgovora7,197 pregleda
zlavjestica
LEGENDA7.105 REP21%
→ Zmaj
zlavjesticaLEGENDA
okt 2013.
okt 2013.#6
dobro je..a za 1. puta i vise nego dobro..
nisu jos gotove..
nego..mene zanima koje je to sjeme? prilicno su ujednacene..ali jako lisnata vrsta neka...lisca ko salate
( ovo podsjeca na istarske i kvarnerske crnogoricne sumarke ...dobro da ih nisi u zemlju stavila jer..od tih iglica zna zemlja biti cak previse kisela )
Creative
LEGENDA14.039 REP90%
→ Zmaj
CreativeLEGENDA
okt 2013.
okt 2013.#7
kad te lijepe bijele pistile na vrhovima ,pocrvene ....ili barem pozute ako nemozes duze cekati .
Do godine malo prucis temu o lst-u tu na forumu i bit ce vise ovako lijepih topova ;)
i molim te smanji ubuduce te slike na neku normalnu rezoluciju ....sjede dobijem dok ucita stranicu ....hvala
super je ispalo ako je ovo prvi puta :)
GreenRyder
LEGENDA14.654 REP97%
→ Zmaj
GreenRyderLEGENDA
okt 2013.
okt 2013.#11
......to ti je pljesanj ako se ne varam, od previse vlage su ti vrhovi poceli trunut.......za pocetak odstranit te trule djelove da se ne siri dalje...........
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
okt 2013.
okt 2013.#12
iskusno oko :) bogeymanovo
i meni upade isto to prvo u moje crvene o
i...al'reko,mo~da ipak nije, jer je predjel kamenjara,crnogorice,nema toliko vlage kao kod mene,bla,bla,bla :)
ne bi bilo loae neku malo bolju sliku ako se ne mo~ea uvjeriti to
no o
emu se radi...ali ako je smee,sivo i lako se
upka....onda oprez :)
WhiteWidow86
ISTRAŽIVAČ178 REP85%
→ Entuzijasta
WhiteWidow86ISTRAŽIVAČ
okt 2013.
okt 2013.#13
prelijepo za prvi GROW da smo svi makar imali toliko srece prvi puta... :-)) ovo sto bogeymanovo oko nadze to sjeci hitno..
ljubica
ISTRAŽIVAČ155 REP70%
→ Entuzijasta
ljubicaISTRAŽIVAČ
okt 2013.
okt 2013.#14
nasla san jos dvije slike,znaci pljesan je 100% u pitanju?ocu skinut cijeli cvijet ili samo pocupat malo sta je pljesan pojela?mogu samo zahvalit vama na svojima ljepim ljubicama,jer da nije bilo vas i ove stranice nebi nista znala i sigurno nebi bile ovako lijepe... :kiss: :kiss:
Tarzan
ZMAJ29.879 REP
TarzanZMAJ
okt 2013.
okt 2013.#17
cijeli hed otkini prstima ili skarama odsjeci..ovo da skines samo pljesnivi dio nema smisla,jer na kraju ce i ostatak popljesnivit i to vrlo brzo,,pa onda mozes s tog heda izrezati to pljesnivo i osusiti ga par dana pa probati plodove svog rada,, ako kidas prstima nemoj poslije toga dirati zdrave hedove jer ta plijesan je vrag i brzo se prosiri,,
btw. odlicne su ti biljke ;)
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
okt 2013.
okt 2013.#22
ma ako mo~ea samo,zaleti se do njih malo
ea
e pa otresi kapi kiae,da se br~e osuae hedovi na vjetru ...mo~da malo uspori pljesanj ili ga bar smanji
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
okt 2013.
okt 2013.#28
a ono.. this is your second time.. tribalo je prije reagirat!! poilo je priko 50%.. al bie za zapalt!!
pitala san te prije par dana kakav je plan jer su fino po~utile.. pretpostavila san da si razmialjala o harvestu :spcartman:
golub mira
LEGENDA7.123 REP21%
→ Zmaj
golub miraLEGENDA
okt 2013.
okt 2013.#32
zaato ne otrimaa dok je friako, lakae je a i kad trimaa onda nsvaku dlaku vidia, ja sam pri trimanju naiaao na par ubualih i to u samoj sredini vrha koje ovak na prvu ni nevidia
littleGreen
ENTUZIJASTA438 REP60%
→ Poznavalac
littleGreenENTUZIJASTA
okt 2013.
okt 2013.#34
Ljubica, skini to veliko liae. Bilo bi super kad bi skinula sa grana i usitnila sve te debele vrhove jer unutar njih mozda(vjerojatno) ima plijesni koja e se proairit za vrijeme suaenja. Plijesanj ti bude unutar vrha uz granu,
esto sakrivena, pa ju je teako uo
iti.
Biljke su ti super! :)
okt 2013.
1 / 36
okt 2013.
jan 2014.